Sony CCD Undervattenskamera, 360 graders rotation & Fjärrstyrning

Sony CCD Undervattenskamera, 360 graders rotation & Fjärrstyrning

Undervattenskamera med 360 graders fjärrstyrd kamerarotering under vatten.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

5999 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: cv-dvc4
Tillverkare: -PS

Gör dig beredd på att upptäcka en helt ny och mycket spännande värld.
Med den här fiffiga utrustningen för undervattens- och fiskefotografering kan du bokstavligen talat känna dig som fisken i vattnet.
Den hjälper dig att sondera okända djup och exempelvis utforska chanserna till storfångst under nästa fisketur.
Eller du kanske bara i största allmänhet är intresserad av akvatiskt liv och vad som rör sig under ytan? Med den här kameran kan du inte bara få närkontakt med det lokala fiskbeståndet utan också få en flukt på andra submarina fenomen som koraller, alger, undervattensformationer och bottenfauna.

Perfekt att ha även som inspektionskamera, för att undersöka brunnar, skorstenar och andra svåråtkomliga ställen.


Kanske gör du rent av ett maritimt arkeologiskt fynd.
I vilket fall som helst kan du i lugn och ro sitta på torra land medan den fjärrstyrda och väl inkapslade kameran söker av vad som utspelar sig på ända ned till 20 meters djup i älvar, sjöar eller hav.
Allt som objektivet fångar upp kan du granska på en sjutums LCD-monitor som är ansluten till undervattenskameran via en 20 meter lång, hoprullbar kabel. Kabeln är vattentät och motståndskraftig mot korrosion och frätande angrepp.
Undervattenskameran är försedd med en bild- och videosensor på 1/3 tum som ger en upplösning på 480 TV-linjer. Sensorn är av CCD-typ och ger en klar och tydlig bild.
Eftersom kamerakapseln kan rotera 360 grader kan du se runtomkring med fjärrkontrollen som du styr uppe ifrån båten. Det förbiilande fiskstimmet har inte en chans att undgå dina nyfikna spaningar.


Även om du sitter i en roddbåt och inte har tillgång till elnätet kan kameran metodiskt jobba vidare tack vare ett kraftfullt 12-volts litiumbatteri som efteråt kan laddas via en nätadapter.
Även på djup dit solens strålar inte når kan du följa kamerans svepande rörelser eftersom den är försedd med 14 lampor som kastar vitt ljus över det ständigt böljande landskapet.
Vare sig du sysslar med vinterfiske någonstans i norra Östeuropa eller mitt i sommaren ska genomföra biologiska undervattensstudier i ett tidigare outforskat vattendrag i Centralafrika, så väntar nya spännande upplevelser. Om temperaturen inte understiger 20 minusgrader eller överskrider 60 plusgrader så kommer utrustningen att fungera precis så bra som du förväntar dig.
På 12-voltsbatteriets framsida finns en fjärrkontroll med vars hjälp du kan manövrera kameran på olika sätt. Du kan till exempel låta den snurra några grader åt höger eller vänster. Men du kan också ställa in rörelsen på automatik så att kameran roterar varv efter varv och sveper runt omgivningen åt alla håll. Farten på rotationen kan också regleras via fjärrkontrollen.
När du är klart med din kartläggning drar du upp kamerakapseln med hjälp av den 20 meter långa kabeln som därefter lindas tillbaka runt sin vinda.


Undervattenskameran levereras med 12 månaders garanti. I paketet ingår förutom den inkapslade kameran och batteriet/fjärrkontrollen också sjutumsmonitorn och den 20 meter långa kabeln.

Specifikation

 • Bildsensor: 1/3 Inch SONY CCD, färg.
 • Upplösning: 480 TV-linjer.
 • Kabellängd, kamera: 20m
 • Monitor: Sjutums LCD-färgskärm.
 • Strömförsörjning monitor: 12 V likström.
 • Kamerarörelse: 360 grader, styrning via fjärrkontroll.
 • Laddare: In: 220V växelström. Ut: 12,6V likström. 1000mA.
 • Batteri: 12-volts litiumbatteri. 4000 mA.
 • Kamerabelysning: 14 vita lampor.
 • Kabel: Högkvalitetskabel som är vattentät, korrosionsbeständig och dragfast.
 • Arbetstemperatur: -20 till +60 grader Celsius.
Mer information:
Pris 5999 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Sony CCD Undervattenskamera, 360 graders rotation & Fjärrstyrning
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad