tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

4 kanalers radiostyrd helikopter

Produkten är på väg till vårt lager

389 kr

Sök efter ersättningsprodukter ovan!
Artikelnummer: ps-rc-4chrch

* Räntefri delbetalning 
* 30 dagars öppet köp
* 1 års garanti
* Ingen fakturaavgift 0kr
* Köp nu, betala i slutet av nästa månad

Nyligen visade produkter

* Räntefri delbetalning 
* 30 dagars öppet köp
* 1 års garanti
* Ingen fakturaavgift 0kr
* Köp nu, betala i slutet av nästa månad

Nyligen visade produkter

Produktbeskrivning

Detaljer

Den extra rörligheten i sidled och det stabiliserande gyrot gör denna fjärrstyrda helikopter till både en fantastiskt rolig, men även stabil helikopter att flyga. Den tar sig lätt runt hörn, flyger runt hinder, vrider sig på stället och ändrar riktning på ett sätt som gör den till en av de mest manövrerbara på marknaden.

Unik 4-kanalig precisionsstyrning

Med 4 kanalers infraröd styrning har du oöverträffad precisionskontroll över helikoptern. Utöver möjligheten att styra den framåt och bakåt, uppåt och nedåt med huvudrotorerna och stjärtrotorn, samt vrida den runt i horisontalplanet med hjälp av gyrot, kan du också med de extra små sidorotorerna få den att rolla åt sidorna och flyga “krabbgång” i sidled, vilket är helt unikt för en fjärrstyrd helikopter i denna klass.

Fullt oberoende kontroll

IR-fjärrkontrollen har två känsliga styrspakar och sidoknappar, omkring 10 meters räckvidd och tre inställbara frekvensband, vilket gör att du kan använda upp till tre stycken helikoptrar på samma plats, oberoende av varandra. Det är bara att koppla in rätt kanal och börja tävla om vem som kan ta sig runt hinder snabbast. Kanske vill du öva formationsflygning med en kompis?

Effektfull, tålig och lättanvänd design

Helikoptern har en bärande ram i aluminium och en formgjuten flygkropp i lättviktsplast. Den levereras med flera reservrotorblad vilket ger den längre livslängd, även om du försöker dig på komplicerade manövrar i trånga utrymmen. Självklart ska du kunna leka med helikopterns många möjligheter och ta ut svängarna! De energieffektiva LED-lamporna i flera färger ger en extra ljusshow och ser mycket effektfulla ut i mörker.

Lätt att få upp i luften

Helikoptern levereras flygfärdig, så det är bara att ladda batterierna och köra. Med USB-kontakten kan du ladda antingen från USB-porten på en dator, eller direkt från fjärrkontrollen om du är utomhus. Med en laddningstid på under en halvtimme är helikoptern snart startklar.

Helikoptern kan styras med 4 kanaler, det betyder att ni kan styra den i sidled förutom att man kan svänga 360 grader. Helikoptern är väldigt rolig att flyga, och det krävs inga förkunskaper alls då den är lättanvänd. Tack vare de 4 kanalerna och inbyggda gyromätaren så är helikoptern väldigt mycket stabilare än marknadens andra radiostyrda kanaler. Den känns även mer proffsig, vilket man snabbt märker när man använder den.

 

Produktspecifikation

  • 4 kanalers radiostyrd rc helikopter
  • Inbyggd gyro
  • Inbyggt laddningsbart batteri
  • Flygtid: 10 minuter
  • 1800 mAH laddningsbart batteri. Laddas genom fjärrkontrollen eller datorn
  • 6 * AA batterier
  • Färg: Röd
  • Medföljer: Radiostyrd helikopter, fjärrkontroll, usb kabel för laddning, reservdelar, manual

Mer information

Mer information

Välj färg Nej
Tillverkare -PS

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: 4 kanalers radiostyrd helikopter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.