Air fryer / Luftfritös - Revolutionerande fritös utan olja

Air fryer / Luftfritös - Revolutionerande fritös utan olja

Ett väldigt hälsosamt alternativ för att få friterat och god mat!

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

Betyg:
100% of 100
(1)
1999 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-kok-air-fry
Tillverkare: -PS

Vi presenterar stolt vår Air fryer! En luftfritös som använder avancerad varmluftsteknik och erbjuder en snabb tillagning som dessutom är fettfri och nyttigare. Pommes frites från luftfritösen innehåller upp till 80% mindre fett i jämförelse med de oljefriterade.
Potatisklyftor och pommes blir härligt krispiga och får även fin färg. Det gäller förstås all annan mat som ni kan fritera som exempelvis kyckling, grönsaker, köttbullar och alla pannerade bitar som nuggets, ostbollar och fisk mm.

Varför inte använda en vanlig ugn?  Luftfritösen tillagar maten mycket snabbare än ugnen och den är även utformad så att maten placeras i en gallerbehållare vilket gör att överflödigt fett från maten rinner av. Den är alltså mycket effektivare och ger fettsnålare mat än en vanlig ugn.

Att använda en luftfritös har även ekonomiska fördelar då ni slipper förbruka stora mängder olja till fritösen. Det är även säkrare ur brandsynpunkt att slippa handskas med stora mängder het olja.

Laga enkelt din favoritmat, genom att stoppa in den i 1 av de 2 möjliga facken, sedan ställer ni in antalet grader och tid. När timern ringer är maten klar och redo att serveras. Så fort vi fick in den i lagret så har vi använt en i personalrummet och alla har bara älskat den sedan dess. Den är superenkel att använda och lika lätt att rengöra!

Nu till introduktionspris!

Med en kapacitet på 800g får ni in mer än tillräckligt med mat!

 

  • Luftfritös utan olja / Air fryer
  • Kapacitet: 800g
  • Lättanvänd
  • Lätt att rengöra/diska
  • En av marknadens absolut hälsosammaste alternativ att tillaga mat på
  • Ingen olja, behövs. Allt ni behöver är mat och el.
Mer information:
Pris 1999 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Air fryer / Luftfritös - Revolutionerande fritös utan olja
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad