Airwheel S3 Tvåhjuling

Airwheel S3 Tvåhjuling

Åk runt på en tvåhjuling och gör dina ärenden dubbelt så roliga.

Sök efter ersättningsvara i sökrutan

Lev. Art.nr:

17995 kr
Sök efter ersättningsvara i sökrutan
Artikelnummer: or-S3
Tillverkare: BB

Ståhjulingar är framtidens sätt att förflytta sig: smidiga, miljövänliga, billiga och jätteroliga att köra.
Airwheel S3 är en tvåhjulig, eldriven ståhjuling med en stadig, lätt böjd styrstång. Du står på en plattform mellan hjulen och reglerar farten genom att luta dig framåt för att accelerera och bakåt för att bromsa in.

Att lära sig körtekniken går fort. Efter ett tag blir du ett med fordonet och kan manövrera precis som du vill.

Det har gått 15 år sedan den första modellen av ståhjulingen, en Segway, började rulla på vägarna, och mycket tyder på att fordonstypen nu är på väg mot ett stort genombrott.

Airwheel S3 är utrustad med ett högpresterande litiumjonbatteri från den välkända japanska tillverkaren Sony.
En laddning räcker till omkring 40 kilometers körning. Räckvidden kan dock variera beroende på förarens vikt och andra faktorer.
Att ladda batteriet till maxnivå tar sex timmar men redan efter drygt tre timmar är batteriet laddat till cirka 80 procent.
Modellen har också en högteknologisk processor som höjer säkerheten genom att hålla både balans och hastighet under full kontroll.
Tekniken bygger på så kallad fuzzy-logic – ”luddigt tänkande” – vilket innebär att de data som behandlas i processorn inte hanteras som enbart ettor och nollor, utan precis som i mänskligt tänkande finns det fler än två möjligheter.
I systemet ingår också ett speciellt balanschip som bland annat ser till att motorn slutar att dra om lutningen skulle överstiga 45 grader.
Om du är ute och rullar efter mörkrets inbrott, sätter du bara på LED-belysningen och Airwheel S3 är även utrustad med bromsljus som blinkers.
Modellen är gjord för en snitthastighet på omkring 14 kilometer i timmen. 18 kilometer i timmen är högsta fart.
I rent laglig mening är ståhjulingar klassade som en ny fordonstyp: klass 3 cyklar. Det betyder att de ska framföras som en cykel i gatutrafik, men följa samma regler som fotgängare om de används på en trottoar.
Att rulla fram med en Airwheel S3 är också ett härligt sätt att uppleva landskapet. Om fartens tjusning och de vackra vyerna längs färdvägen inte räcker, kan du förstärka upplevelsen genom att spela din favoritmusik i de inbyggda bluetoothhögtalarna.
Du behöver inte vara ståuppare för att gilla en ståhjuling. Men lita på att du kommer att ha kul.

 

Se youtube video på följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=Fc24E8L77hQ

Mer information:
TillverkareBB
Pris17995 kr
Skriv din egen recension
Du recenserar:Airwheel S3 Tvåhjuling
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss. 

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter. 

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.