true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Nyhet!REA

Asgari SäkertHem Wifi hemlarm utan abonnemang - DIY smart hemlarm med app

Produkten är på väg till vårt lager

Ordinarie pris 3 999 kr

Reapris 2 699 kr


Sök efter ersättningsprodukter ovan!
Artikelnummer: asgari-hemlarm-wifiplus
Nyligen visade produkter
Nyligen visade produkter

Produktbeskrivning

Detaljer

Alla vill kunna känna sig säkra i sitt eget hem. Detta är trots allt den plats där vi samlat alla våra mest värdefulla saker. Här bor och lever du och din familj. Här har du samlat på dig minnen och saker från ditt liv. Här lägger du undan alla dina dyrbara prylar. Ditt hem är på många sätt den viktigaste platsen i ditt liv. Självklart ska du se till att ditt hem är säkert. Med hjälp av Asgari SäkertHem WiFi hemlarm plus har du allt du behöver för att kunna säkra din tillvaro. Detta är ett prisvärt hemlarmssystem utvecklats för att vara enkelt att installera utan att kompromissa med funktionaliteten.

Asgari SäkertHem WiFi hemlarm plus består av flera delar. Det är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill förbättra säkerheten hemma eller på kontoret direkt. Paketet består av:

Din smarta väggpanel är på många sätt den viktigaste produkten. Det är med hjälp av denna som du kan styra resterande larm och sensorer. Det är din WIFI väggpanel som är hjärnan bakom säkerheten. Den ser till att de olika delarna fungerar tillsammans och gör även att du kan se vad de kopplade kamerorna visar samtidigt som du även får tillgång till äldre inspelningar. Asgari SäkertHem WiFi hemlarm plus är perfekt för dig som vill veta vad som sker i hemmet, oavsett om du är utomlands eller sysselsatt med något annat.

Väggpanelen, är en stor rektangulär enhet som är gjord av både ABS plast och akryl. Du använder den genom att du kopplar in den till ett kontaktuttag, laddar ned den kostnadsfria appen (fungerar både för Android och iPhone) och slutligen kopplar du ihop de andra enheterna med väggpanelen. Du behöver även koppla upp WIFI hemlarmet till ditt WiFi. Det gör du enkelt via appen som guidar dig steg för steg. Det tar cirka 2-5 minuter. 

Med hjälp av din Asgari SäkertHem Väggpanel får du komplett kontroll över din hemlarmslösning. Du kan till exempel utföra olika systemändringar för att skräddarsy vad som ska ske ifall en eller flera sammankopplade enheter ger utslag. Du kan även ändra olika detaljer, exempelvis om det ska finnas en medveten fördröjning när du själv utlöser ett eller flera larm. Inuti din smarthub finns även en siren som larmar högt när ett larm utlöses. Larmet tjuter med hela 90 dB. Hemlarmet från Asgari SäkertHem ser även till att hemmet förblir skyddat om strömmen skulle gå. Den har en batterireserv på 15 timmar.

Du får flera enheter när du beställer Asgari WiFi hemlarm plus 

Komponenterna är minst lika viktiga när det kommer till din hemlarmslösning. När du beställer Asgari WiFi hemlarm plus får du både en handkontroll, en kamera med skarp HD-upplösning samt två kontaktlarm. Handkontrollen är en liten kontroll som du kan förvara tillsammans med dina nycklar eller i din handväska. Den ser ut som en bilnyckel till formen. Med hjälp av kontrollen kan du aktivera eller avaktivera ditt hemlarm. Du kan även larma SOS direkt med hjälp av en panikknapp.

Kameramodellen heter IP116 PLUS och den ger dig en upplösning på 1280 x 720 px. Den har även IR-lampor som lyser upp mörkret och ger dig en bra bild även under natten. Kameran spelar in både video och ljud. Faktum är att kameran även har en högtalare, vilket innebär att den ger dig möjlighet att kommunicera med personen som filmas.

De två kontaktsensorerna är enkla att koppla upp och fungerar genom att registrera när kontakten bryts. De kan placeras både på dörrar och på fönster. Genom att till exempel sätta den ena delen av kontaktsensorerna på väggen och den andra på dörren kan din smarthub omedelbart registrera när någon har brutit kontakten, exempelvis genom att öppna dörren. AW1 plus kan ge dig en omedelbar notifiering om något händer, oavsett om det beror på ett misstag, ett pågående inbrott, brand eller någon annan händelse. Din smarthub har stöd för microSD-kort upp till 32GB. Den kan spela in allt med en loopfunktion, vilket innebär att det äldsta materialet spelas över.

App ger dig full tillgång till ditt hemlarm

För att få full tillgång till all funktionalitet behöver du ladda ned den medföljande appen. Denna ger dig full tillgång till den pågående videoströmmen. Du kan omedelbart se vad som sker i hemmet och kan utföra rätt åtgärder beroende på det du ser. Med hjälp av appen får du även möjlighet att titta på tidigare händelser. Du kan ställa in så att ditt övervakningssystem spelar in allt i en loop. Det innebär att det äldsta materialet hela tiden spelas över.

Använd dig av Asgari WiFi hemlarm plus för att kunna känna dig mer säker hemma. Med detta övervakningssystem för hemmet kan du även lägga till fler sensorer och kameror för att på så sätt skräddarsy ditt hemlarm efter dina specifika förutsättningar där hemma. 


Produktspecifikationer:

 • Smarthub väggpanel
 • Väggpanelstorlek: 125 x 150 x 30 (mm)
 • Material: ABS plast och akryl
 • Intern siren: 90 dB
 • DC12V, 500 mA
 • Backupbatteri: 3,7 V, 600 mAh, Li-ion
 • Wifi: IEEE 802.11 b/g/n
 • Radiofrekvens: 315 MHz/433 MHz


IP-kameran

 • Sensor: 1/4" CMOS sensor
 • Objektiv: 2,4 mm, F2,0
 • Videokompression: H.264
 • Bildupplösning: 1280 x 720p
 • Framerate: 30 fps
 • Stöd för minneskort (microSD) upp till 32 GB
 • WIFI: IEEE 802.11b/g/n, 20/40MHz

Medföljer:

Mer information

Mer information

Välj färg Nej
Tillverkare Asgari of Sweden

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Asgari SäkertHem Wifi hemlarm utan abonnemang - DIY smart hemlarm med app

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.