Asgari PTZ-80IR, utomhus FullHD IP Kamera med PTZ-fjärrstyrning, 80M IR, WiFi, 5x optisk zoom, 1080p

Asgari PTZ-80IR, utomhus FullHD IP Kamera med PTZ-fjärrstyrning, 80M IR, WiFi, 5x optisk zoom, 1080p

Utomhus IP Kamera med PTZ, 5x optisk Zoom, 1080p HD upplösning, P2P och 80m IR. Asgaris bästa!

Sök efter ersättningsvara i sökrutan

Lev. Art.nr:

Betyg:
100% of 100
4990 kr
Sök efter ersättningsvara i sökrutan
Artikelnummer: asgari-PTZ-80IR
Tillverkare: Asgari of Sweden

OBS: Produkt har utgått, ersättare inkommer snart! PTZ-80IR G2 med förbättrad kompatibilitet och mjukvara, samt kompatibilitet med nya appen Asgari IPC!

Nya PTZ-80IR är Asgari Of Swedens senaste och bästa PTZ-kamera! Fånga med lätthet allt som pågår i området med optisk zoom på 5x, skarp 1080P-upplösning och IR-nightvision som når hela 80m ut i mörkret. En trådlös högpresterande IP Kamera som denna gör det möjligt för dig att fjärrövervaka en plats via internet, då kameran får en egen Internetadress som kan nås från vilken plats om helst på jorden. Du kan både se vad kameran fångar och kontrollera inspelningen även om du befinner dig i skidbacken eller på betydligt varmare breddgrader. 

IP-kameror bygger på helt igenom digital teknik och är därför ett passande val för den som vill fjärrövervaka en plats via Internet. 

Sommarkampanj! Begränsat antal till detta pris! 

Övervaka valfri plats i hela 1920 x 1080 pixlar, och full pan & tilt funktion. Den knivskarpa bilden gör att du enkelt kan se alla små detaljer, som t.ex registreringsplåtar och mycket mer. PTZ-80IR har hela 80 meters IR mörkersyn! Övervaka dag som natt! 

Enkel installation och bred kompatibilitet
Kameran är en så kallad P2P IP-Kamera vilket gör installationen enkel, det enda som behövs är ett vanligt hemmanätverk (trådlös eller kabelbundet) samt en smartphone eller dator. Om du inte vill använda IP Kameran trådlöst kan man givetvis även koppla den med nätverskabel, så det är inget krav att ha ett trådlöst nätverk. Kameran är kompatibel med alla marknadens routers.

Trådlös Fjärrövervakning

Övervakningen av IP Kameran och styrningen kan ske trådlöst via en bärbar digital enhet, till exempel en smartphone eller en läsplatta, men du kan förstås också använda en stationär dator med en vanlig webbläsare. Signalerna från IP Kameran går antingen via sladd eller sladdlöst till en trådlös router som i sin tur står i kontakt med antingen ett lokalt nätverk eller med en fjärranvändare via Internet. Eftersom det rör sig om tvåvägskommunikation har användaren möjligheter att göra de inställningar och manövrer som behövs för att övervakningen ska bli så effektiv som möjligt. IP-tekniken är dessutom idealisk om du har behov av att koppla ihop flera IP-övervakningskameror i ett nätverk.

Android och iPhone stöd

IP-kameran stödjer både Android och iPhone och du kan givetvis även ansluta med en surfplatta.
Om du hellre använder en dator så går även detta bra, kameran kopplas in och du kan sedan ansluta till den med en webbläsare. Alla moderna webbläsare stöds! Så länge du har en webbläsare med Flash kommer det att fungera.

Asgari PTZ-80IR har stöd för ONVIF och lagring på NAS-disk. Nu även med 16 GB inbyggd lagring för superenkel inspelning!

Optisk zoom och FullHD
Zoomobjektivet har en glasoptik vars brännvidd kan regleras mellan 2,8 och 12 millimeter, detta ger en optisk zoom på 5X och gör kameran ideal för större områden som t.ex. gårdar eller större arbetsplatser. IP-kameran har den högsta upplösningen av alla Asgarikameror på hela 1920x1080, alltså FullHD. Detta kombinerat med den stora optiska zoomen ger oerhörda detaljer även på större avstånd.

Stark IR-belysning för night-vision
Kameran är försedd med 6 stycken extra starka infraröda lysdioder (LED) som ger ett mörkerseende på upp till 80 meters avstånd. Den har också ett IR-cutfilter som tar bort störningar från infrarött ljus under tagningar i dagsljus.

PTZ (Pan Tilt Zoom)

Kameran panorerar nästan hela varvet runt (355 grader) och kan luta uppåt/nedåt 90 grader, detta går att styra antingen via mobilappen direkt på datorn för oerhört flexibel övervakning vart man än är. Kameran kan även hoppa till 7 sparade presets för ökad effektivitet. Bilden kan vändas både vertikalt och horisontellt för förenklad montering.

Svenskt gränssnitt

Kamerans gränssnitt är helt svenskt och väldigt enkelt att hantera. I kamerans inställningar kan man reglera ett flertal olika inställningar för bl.a. bild som ljusstyrka, kontrast, autoexponering, IR-aktivering, larmintervaller

Avancerade funktioner & Rörelsedetektion

Även känsligheten på rörelsedetekteringen kan ställas in efter önskemål vilket kan vara bra om du inte vill att flaxande småfåglar eller kringvirvlande löv ska kunna utlösa larmet.
Vid larm kan kameran automatiskt skicka iväg ett mejl till konfigurerad e-postadress, komplett med en bild på det som startade larmet.


Specifikationer:

 • Kameratyp: PTZ (Pan Tilt Zoom)
 • Upplösning: FullHD (1920x1080) @ 30 FPS
 • Komprimering: H.264
 • Optik: 2.8-12mm
 • Zoom: 5x Optisk zoom
 • IR Mörkerseende: 6 st extra starka IR-dioder som ger 80m mörkersyn
 • IR-cut off: Ja
 • IR Filter för mer realistiska färger dagtid
 • Rotationsvinkel: Motorstyrd, Panorering 355°, Lutning 90°
 • Inställbara positioner: 7
 • Rörelsedetektering: Ja. Justerbar känslighet.
 • Nätverk: Ethernet, WiFi 802.11 b/g/n
 • Protokoll: TCP/IP, HTTP, TCP, ICMP, UDP,ARP, IGMP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPNP, RTSP etc.
 • P2P: Ja
 • Onvif-stöd: Ja
 • Nas-stöd: Ja
 • Lagring: 16 GB inbyggt
 • Drifttemperatur: -40 till 50c
 • IP66 klassning
 • Vädertålig: Ja
 • Vikt: 1560 g
 • Dimensioner: 137x225x200 mm
 • Certifiering: CE,FCC,RoHS.

Innehåll

Mer information:
Pris4990 kr
TillverkareAsgari of Sweden
Skriv din egen recension
Du recenserar:Asgari PTZ-80IR, utomhus FullHD IP Kamera med PTZ-fjärrstyrning, 80M IR, WiFi, 5x optisk zoom, 1080p
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss. 

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter. 

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.