Autel Felkodsläsare

Upptäck Autel Felkodsläsare – ditt professionella verktyg för att snabbt och exakt diagnostisera fordonsproblem. Våra bildiagnosverktyg är perfekta för både fordonsägare och mekaniker. Med Autel kan du enkelt avläsa både generiska och tillverkarspecifika felkoder och få detaljerade beskrivningar som gör det enkelt att lösa problemet. Vi erbjuder olika modeller för olika behov, från portabla och användarvänliga enheter till avancerade felkodsläsare för djupare diagnoser. Vi är proffs på felkodsläsare och erbjuder snabb och bekymmersfri leverans.

Gör din fordonsdiagnos smidigare med felkodsläsare från Autel!

Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
 1. Rekommenderas
  29865 kr Inkl. moms REA ORD. PRIS 30899 kr
  ✓ 2-4D DAGAR

  ✓ 2-4D DAGAR

 2. Rekommenderas
  32365 kr Inkl. moms REA ORD. PRIS 34899 kr
  ✓ 2-4D DAGAR

  ✓ 2-4D DAGAR

 3. 68000 kr
  ✓ 2-4D DAGAR

  ✓ 2-4D DAGAR

 4. 53000 kr
  ✓ 2-4D DAGAR

  ✓ 2-4D DAGAR

 5. 9749 kr Inkl. moms REA ORD. PRIS 9949 kr
  ✓ 2-4D DAGAR

  ✓ 2-4D DAGAR

Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida

Autel - Ledande tillverkare av felkodsläsare

Autel är ledande inom forskning och utveckling, tillverkning, försäljning och service av intelligenta fordonsdiagnostik-, detektions- och analysystem samt elektroniska komponenter för fordon. Autels produkter når över 50 länder och regioner, inklusive USA, Tyskland, Storbritannien och Australien. Autel är en av de globala pionjärerna inom intelligenta fordonsdiagnostik- och inspektionssystem samt TPMS (däcktrycksövervakningssystem) -produkter och tjänster.

I över tio år har Autel varit engagerat i den globala fordonsdiagnos- och testbranschen. Företaget har utvecklat tre produktlinjer som omfattar fordonsdiagnosprodukter, TPMS-serier för däcktrycksövervakningssystem i fordon och ADAS-serier för intelligenta förarassistanssystem i fordon. Från deras ursprungliga inriktning på fordonsdiagnostik har Autel nu utvecklat specialiserade produkter såsom TPMS och ADAS-serier. Företaget har även breddat sin verksamhet till intelligenta elektroniska fordonskomponenter, inklusive däcktryckssensorer. Med åren av ackumulerad diagnostikdata och erfarenhet har Autel även introducerat integrerade molntjänster för intelligent underhåll.

Autel har alltid varit dedikerade till specialiserad forskning inom området för intelligenta fordonsdiagnostik- och detektion. Genom att kombinera tekniska insikter om fordonsmaskinvara, molntjänster och mobila enheter med programutveckling har företaget skapat en unik teknikplattform. Denna teknikplattform är kärnan i deras arbete och innefattar fem huvudsakliga kärnsystem: fordonsdiagnostik med särskilt operativsystem, fordonskommunikation för diagnostik, intelligenta simulerings- och analysverktyg, ett expertsystem för intelligent diagnos samt ett molnbaserat underhållsinformationssystem.

Prisvärda och professionella

Autel erbjuder ett imponerande utbud av felkodsläsare som uppfyller höga krav. Dessa enheter är fullmatade med funktioner, vilket gör dem till det ultimata valet för alla som söker det lilla extra. Trots den imponerande funktionaliteten behåller Autel sin prisvänlighet, vilket gör dem till ett överlägset val jämfört med konkurrenterna. Dessa felkodsläsare är perfekta för mindre verkstäder, professionella mekaniker och bilentusiaster som kräver kvalitet och prestanda.

Hos Prylstaden är vi stolta över att vara auktoriserade återförsäljare av Autel Felkodsläsare. Gör ditt köp nu och njut av snabb leverans och vår kunniga support!

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad