Automatisk diskmedel- och tvålpump med sensor

Automatisk diskmedel- och tvålpump med sensor

Automatisk diskmedels- och tvålpump med sensor. Gör användadet av tvål och diskmedel mer hygieniskt. Ni behöver enbart hålla handen framför behållarens sensor för att automatiskt få önskad mängd tvål i er hand.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

Betyg:
100% of 100
(1)
399 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-atv1
Tillverkare: -PS

Enkelt, modernt och hygieniskt. Ni behöver endast föra handen i närheten av behållarens sensor för att innehållet automatisk ska rinna ned i er hand. När ni nått en önskad mängd tar ni bort handen och tvålen slutar omedelbart att pumpas ut. Perfekt vid alla tvättställ och även i köket till diskning. Den är även en snygg detalj i inredningen.

 

Den har även en inställning där ett plingande ljud hörs när den används. Ett utmärkt sätt att kontrollera så att de små, eller er sambo tvättar händerna.

 

Begränsat antal! 

Mer information:
Pris 399 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Automatisk diskmedel- och tvålpump med sensor
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad