true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

REA

Elektrisk Enhjuling - Svart/Röd

Produkten är på väg till vårt lager

Ordinarie pris 5 999 kr

Reapris 3 699 kr


Sök efter ersättningsprodukter ovan!
Artikelnummer: ps-onewh-91
Nyligen visade produkter
Nyligen visade produkter

Produktbeskrivning

Detaljer

En-Hjularn är en fiffig elektrisk självbalanserad elektronisk enhjuling med en unik konstruktion. Detta coola fortskaffningsmedel laddas upp på 90 minuter och låter dig färdas i upp mot 20 kilometer i timmen. Enhjuling har tagit världen med storm och nu kan också du fara fram på vägarna på detta snygga och effektiva sätt! En-Hjularn introducerar ett nytt sätt att ta sig fram som både är effektivt och praktiskt. Enhjulingen är utrustad med ett gyroskop, som gör att enhjulingen fortsätter att behålla sin framåtriktad trots att hjulet roterar. Går du dig varje dag en viss sträcka, till exempelvis tågstationen, busstationen eller mataffären, kan du istället för att promenera färdas till butiken eller arbetet med En-Hjularn!

En-Hjularn drivs av en 350W elmotor som strömtillförs av ett 35000 mAh Samsung litiumbatteri. Denna kombination gör att du kan nå hastigheter på upp till 20 kilometer per timme med din enhjuling. Batteriets livslängd räcker omkring 60 minuter vilket ger dig gott om tid att ta dig kortare sträckor, till och från jobbet eller affären. Har du en bit till jobbet kan du undvika fullsatta bussar och istället komma fram snabbare med En-Hjularn, dessutom är det riktigt roligt att köra enhjuling. Har du mer än en halvtimmes färd till arbetet kan du ändå ta enhjulingen, väl på jobbet kan du bara ladda din En-Hjularn så att den är pigg och kraftfull vid arbetsdagens slut då det är dags att fara hem igen. En-Hjularn är relativt liten och kompakt väger mindre än 10 kilo. Fotstöden är infällbara så du med lätthet kan förvara den under ditt skrivbord på jobbet eller bära med dig den på tåget om du pendlar längre sträckor. En cykel kan vara svårare att bära ombord på kollektivtrafiken och kan dessutom bli stulen om du lämnar den oövervakad vid tågstationen.

Alla kan lära sig att åka på En-Hjularn. Tekniken är densamma som för segways och du påverkar enhjulingens hastighet genom att luta kroppen framåt och bakåt. Inlärningskurvan är gradvis och En-Hjularn levereras med två stödhjul och ett träningsbälte. I takt med att du blir bättre på att styra och köra enhjulingen kan du montera bort stödhjulen och sluta använda dig av träningsbältet. Efter ett par dagar brukar de flesta ha koll på tekniken och kan både svänga, bromsa och gasa En-Hjularn. Förutom att det är ett roligt transportsätt är En-Hjularn också effektiv träningsform för nedre delen av kroppen samt magen. Du måste vrida dig åt höger och vänster för att svänga och även luta kroppen framåt och bakåt för att färdas i rätt riktning och hastighet. Med En-Hjularn slår du tre flugor i en smäll; kommer snabbare till jobbet, får tydligare magmuskler och är snällare mot miljön!

Produktinformation:

  • Batteri: 35000 mAh Samsung Litiumbatteri
  • Motoreffekt: 350 W
  • Maxhastighet: upp till 20 km/h
  • Laddningstid: 90 minuter
  • Körtid: 1 timme med fullt batteri
  • Arbetstemperatur:
  • Maximal belastning: 120 kg
  • Säkerhetssystem: Motorn slutar att driva om En-Hjularn lutar mer än 45 grader i sidled
  • Visuell indikering: Låg batterinivå indikeras när 10 % batterinivå återstår
  • Storlek: 470 × 420 × 180 mm

Mer information

Mer information

Välj färg Inte tillgängligt
Tillverkare -PS

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Elektrisk Enhjuling - Svart/Röd

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?