true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Fitbit Surge - Svart

Produkten är på väg till vårt lager

2 499 kr

Sök efter ersättningsprodukter ovan!
Artikelnummer: or-fb501bkl
Nyligen visade produkter
Nyligen visade produkter

Produktbeskrivning

Detaljer

Träna smartare och nå längre med Surge - en snygg, Fitness Super klocka som hjälper dig att nå din högsta nivå på gymmet och resten av dagen. Med inbyggd GPS och automatisk, kontinuerlig, handledsbaserad pulsmätning  ger Surge dig träningsstatistik i realtid som tempo, distans, kaloriförbrukning, pulsintensitet och träningszoner. Allt för att göra det mesta av din träning. Designad för att användas dygnet runt håller den koll på dina steg, distans, kaloriförbrukning, sömn och puls 24/7. Håll kontakten med omvärlden tack vare avancerade Smartwatch funktioner som samtal, text meddelanden och musikkontroll. Varje ögonblick räknas när du strävar efter att vara bäst.

 

GPS

Den enda GPS klockan designad för användning hela dagen. Surge maximerar din prestation med statistik som distans, tempo, och trappsteg (höjd). Håll dig på rätt spår genom att se rundor och mellantider och se över din träningsstatistik. Det är en snygg, bekväm klocka perfekt för arbete, träning och allt annat.

 

Puls

Se till att varje slag räknas med automatik tack vare Surges inbyggda pulsmätare. Se din puls 24/7 för en mer pålitlig kaloriförbrukning, nå dina träningsmål och maximera träningen med fetbrännande cardioträning i precis rätt pulszon.

 

Smartwatch

Surge har avancerade Smartwatch funktioner som ger dig den information du behöver för din dag och träning direkt på handleden. Textmeddelanden och samtals håller dig ansluten. Mobil musikkontroll håller dig i rörelse och klockan ser till du håller tiden, hela tiden.

 

Tracking Dygnet Runt

Med hjälp av avancerad åtta sensorsteknik levererar Surge fitness statistik direkt till din handled. Med 24/7 mätning av hjärtfrekvens, GPS, aktiva minuter, kaloriförbrukning och mer låter Surge dig maximera varje vaket ögonblick. Plus, trådlöst synkar det att data till din smartphone och dator för att hjälpa dig att övervaka dina trender och nå din högsta prestanda. 

 

Multisport

Håll koll på din träning mer effektivt med Surge som registrerar löpning, terränglöpning, vandring och cardio pass. Surge synkroniserar automatiskt dina data till din smartphone och dator för att ge dig omfattande träningssammanfattningar som inkluderar skräddarsydda mått, träningsintensitet, och kaloriförbrukning. 

 

Pekskärm

Få omedelbar tillgång till realtidsstatistik och meddelanden via LCD pekskärmen. Se hela dagens aktiviteter, hjärtfrekvens och tränings statistik när de sker i realtid. Scanna av texter och inkommande samtal för hålla kontakten med omvärlden. 

 

Sömn

Bästa resultat på dagen börjar med att sova. Surge är en Fitness superklocka designad för att hålla kolla på hur bra och hur länge du sovit. Ställ ett tyst, vibrerande alarm och vakna lugnt och skönt utan att väcka resten av familjen. Synkronisera din statistik för att se grafer som illustrerar din sömntrend. Lär känna dina nätter för att maximera dina dagar.

 

Trådlös Synkronisering

Automatiskt och trådlöst synkronisera direkt till datorn och smartphone. Interaktiva tabeller och diagram visar realtidsstatistik under hela dagen och hjälper dig även följa dina framsteg över tid.

Dashboard

Utnyttja Fitbits gratis online och mobila verktyg. Sätt upp dina mål på din dashboard och följa dina framsteg genom lättlästa grafer och diagram. Tävla med vänner i utmaningar och håll dig motiverad med framstegs notifikationer och delmåls uppdateringar.

 

Ha den på dig dygnet runt

Passar lika bra att ha på armen under jobbdagen som träningen. Med sina slimmade design sitter den bra på din handled dygnet runt. Med flera färgval finns det alltid ett perfekt alternativ för varje outfit.

 

Tävla med vänner och familj

Värva dina vänner och familj för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Dela med dig av din statistik eller starta en grupputmaning. Se hur dina steg flyttar upp dig på ledartavlan, skapa en liten tävling genom skicka direktmeddelanden till dina vänner och få extra uppmuntran för att stanna på rätt spår.

 

Badges

Håll dig motiverad för att nå milstolpar och fira när du får nya emblem från Fitbit. Varje gång du uppnår ett mål eller imponera på oss med din prestation belönar vi dig med ett emblem som du kan dela och visa upp för dina vänner.

 

Logga 

Det finns ingen gräns för hur mycket data Surge kan hantera. Logga din mat, vikt och extra träning på Fitbit.com eller direk i Fitbit Appen för iPhone och Android. Ju mer information du loggar, desto mer detaljerad analys av din hälsa och framsteg kan Fitbit ge dig.

 

Kompabilitet

 

Det finns ingen anledning att ge upp dina andra favorit fitness appar. Fitbit synkroniserar enkelt din statistik med flera andra populära hälso- och motionsprogram, däribland Sparkpeople, LoseIt!, MyFitnessPal, MapMyFitness, Runkeeper och Endomondo.

Mer information

Mer information

Välj färg Nej
Tillverkare -PS

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Fitbit Surge - Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.