Full HD Jakt & Åtelkamera, rörelsedetektor, video & bilder, IR mörkersyn

Full HD Jakt & Åtelkamera, rörelsedetektor, video & bilder, IR mörkersyn

Full HD Jakt & Åtelkamera, rörelsedetektor, video & bilder, IR mörkersyn

Lev. Art.nr:

Full HD Viltkamera. Kallas även åtelkamera / jaktkamera

Detta är en funktionell och prisvärd viltkamera som kan filma och ta bilder på svårfångade djur under flera månader. Filma i full HD och beskåda de vackra djuren i sin naturliga miljö på ett diskret sätt. Med hjälp av denna kamera kan du observera vad som händer i naturen under en tidsperiod på hela 16 månader. Läs mer om vilka fördelar du har med just denna viltkamera.

Diskret och hållbar design

Vilda djur är skygga och undviker risker och faror så gott det går. Det är en av anledningarna till att denna viltkamera är byggd på detta sätt, med kamouflage och robust design. Kamouflaget gör att kameran smälter in i sin omgivning och den tuffa designen gör att kameran klarar av alla typer av väder. Just denna viltkamera har kapslingsklassningen IP65. Det innebär att den kan hantera damm, pollen och smuts samt även stekande sol och stormigt regn.

Känslig rörelsedetektor

Vår viltkamera kommer med flera funktionella egenskaper. Denna enhet har exempelvis en rörelsedetektor vars känslighet går att ställa in. På så sätt kan du låta kameran filma endast när de större djuren är framme. När kameran detekterar rörelse tar den 0,2 sekunder på sig att sätta igång och 0,6 sekunder att ta en bild eller börja filma. Det innebär att kameran kan få alla utom de allra snabbaste djuren på bild. Rörelsedetektor ger utslag så fort något kommer inom 20 meters avstånd från kameran, oavsett om det är natt eller dag.

IR-kamera
Tack vare de tre IR-LED lamporna kan du få djuren på bild även när det är som mörkast. IR-ljuset gör att djuren inte skräms bort när kameran börjar ta bilder eller filma. Perfekt för att få även de ljusskygga djuren på bild.

Funktionell kamera

Denna viltkamera kommer med en Sony CMOS-sensor som ger dig en videoupplösning på 1920x1080p. Linsen ger dig en bred vinkel på cirka 110 grader och har en bländare på f/2.0 vilket släpper in gott om ljus till sensorn.

Olika användbara kameralägen

Du kan själv välja om du vill att den ska ta en eller flera bilder, spela in en film eller ta bild och sedan spela in film direkt efter. Genom att koppla in ett Micro SD-kort kan du spara filmerna och bilderna. När kameran inte är igång sätter den sig själv i standby-läge automatiskt. Detta gör att kameran kan användas i upp till 16 månader innan du behöver byta eller ladda om batterierna. Den drivs av fyra stycken AA-batterier. Dessa kan utökas till åtta stycken AA-batterier för bättre batteritid eller kopplas till en extern strömkälla på 6V.

Flera användningsområden

Att kunna ha koll på de vilda djuren är något som många kan ha nytta av. Det är inte bara jägare som kan ha användning av att veta vilka djur som befinner sig i närheten av kameran, även skogsvaktare och naturfotografer kan få värdefull information på detta sätt. Du kan även övervaka din trädgård eller ditt sommarhus med hjälp av denna viltkamera. Köp den här från oss på Prylstaden redan idag. I paketet ingår själva viltkameran, fäste, AV-kabel, monteringsbas och USB?kabel.

Produktinfo:

 • Sensor: 1/3 tum CMOS 5MP
 • Videoupplösning: 1920x1080p
 • Rörelsedetektorns känslighetslägen: Låg, medel, hög
 • Detektionsdistans: 20m
 • Inbyggd mikrofon och högtalare
 • IP65: Vattensäkrad och dammsäkrad
 • Strömförsörjning: 4 x AA, 8 x AA eller extern 6V nätaggregat med minst 2A
 • Standbytid: Cirka 16 månader
 • Lägen: Foto, video och foto + video
 • Stöd för Micro SD-kort på upp till 32GB
 • Mörkerseende: 3 st. IR-LED-lampor
 • IR-distans: 20 meter
Mer information:
Tillverkare-PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Full HD Jakt & Åtelkamera, rörelsedetektor, video & bilder, IR mörkersyn
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.