Gps blockerare

Gps blockerare

GPS Störsändare som stör ut GPS spårsändare och trackers.

Beställningsvara - Ej lagervara - Tillstånd krävs!

Lev. Art.nr:

0 kr
Beställningsvara - Ej lagervara - Tillstånd krävs!
Artikelnummer: ps-gbl
Tillverkare: -PS

Dessa produkter är enbart avsedda för militärt bruk, av försvarsmakten. Alla samtal och mejl angående dessa produkter som ej kommer ifrån försvarsmakten kommer ej att besvaras!

Vi levererar alltså inte till civila kunder, inga undantag! Alla beställningar på denna produkt som inte är från en myndighet med tillstånd kommer alltså inte att behandlas!

This product is only available for military purposes by governments!

P‌rodukten lagerhålls inte av oss och kan enbart beställas av myndigheter med tillstånd! Inga frågor kommer att besvaras om denna produkt för personer utanför myndigheter med tillstånd, exempelvis polisen, försvarsmakten mm.


Detta är alltså en beställningsvara och inget vi tillhandahåller/lagerhåller. 

Den här enheten pluggas enkelt in i fordonets cigg-uttag och sedan blockerar den ut all gps utrustning. Då kan ingen spåra ert fordon och ni är helt osynlig på kartan. En GPS spårsändare kan enkelt installeras på ert fordon, och då kommer de kunna spåra er position hela tiden. Med hjälp av den här enheten kan ni störa ut den utrustningen och därför inte avslöja er position.

Används dagligen för att slå ut underrättelsetjänsterns gps trackers på personbilar, men även t.ex kändisars bilar som känner sig förföljda. En liten investering för att säkerställa att man inte blir förföljd eller spårad.

Var helt osynlig på vägen och ospårbar med hjälp av den här gps blockeraren.

Produktspecifikation

  • Stör ut gps trackers och annan spårningsutrustning
  • 5V
  • 150mA
  • 2mV
  • 2-12 meter
Mer information:
Tillverkare -PS
Pris 0 kr
Skriv din egen recension
Du recenserar:Gps blockerare
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad