GPS Tracker till Djur

Här finner du våra GPS-trackers med specialanpassning för djur som t.ex hund, katt och häst. De kan givetvis användas till alla djur som t.ex boskap, grisar, you name it. Produkterna har tagits fram för att kunna fästas på husdjurets halsband, och för att kunna stå emot både slag och väta. De robusta konstruktionerna tillåter alltså det naturliga slitage som djuren kan utsätta en GPS tracker för. Efter att husdjuret har försetts med spårsändaren kan du sedan följa den via till exempel mobiltelefon eller dator, och varnas om djuret avlägsnar sig från vissa tillåtna platsmarkeringar. GPS Trackers till hund/katt kan också användas för andra djur, som till exempel häst.

Vi hittade inga produkter för ditt val.

GPS tracker till husdjuret

Att ha en katt eller hund hemma är alltid mysigt. Husdjur blir snabbt en del av familjen och känns som älskade familjemedlemmar. Ibland händer det att husdjuret inte kommer hem eller försvinner. Det är en hemsk känsla att inte veta vart din älskade katt eller hund är och känslan blir inte bättre med tiden. Genom att sätta en GPS tracker katt kommer du alltid ha möjlighet att spåra ditt älskade husdjur. Här på denna sidan har vi på Prylstaden samlat spårsändare som passar utmärkt att sätta på ditt husdjur. Du kan även sätta en GPS tracker på en häst, ett boskapsdjur eller något annat djur som du vill kunna ha koll på. Du fäster spårsändaren på halsbandet. Många av spårsändarna klarar av tuffa väderförhållanden och utmaningar, exempelvis regn eller hårda smällar.

GPS tracker i flera priskategorier

Hos oss på Prylstaden kan du hitta spårsändare till flera olika priser. De spårsändare som är utvecklare för just djur ligger på mellan 1 000 upp till 2 000 kronor. Notera att du även kan hitta andra spårsändare, exempelvis GPS tracker till barn eller till olika fordon. Dessa är oftast billigare och har simplare funktioner. Spårsändare som är utvecklade för barn har oftast även andra funktioner, exempelvis möjligheten att kommunicera med speciella nödnummer som du själv kan ange. Det finns även GPS tracker som ger dig möjlighet att sätta ut digitala gränser. När spårsändaren hamnar utanför gränsen skickar den automatiskt ett larm. En GPS tracker båt passar även för dig som snabbt vill kunna veta ifall din båt eller båtmotor håller på att bli stulen.

Vi rekommenderar våra GPS Trackers från ezTracker! Se t.ex ezTracker Pets!

Köp din GPS tracker redan idag

Beställ en GPS tracker och sätt på den på ditt husdjur eller ge den till ditt barn så fort det går. Man vet aldrig när spårsändaren kommer att behöva användas nästa gång. Det är bättre att vara redo direkt än att chansa. Med en GPS tracker MC kan du direkt veta ifall någon har använt din motorcykel. Om du har några frågor kring de spårsändarna som du hittar i vårt utbud så är det bara att höra av sig. Vi på Prylstaden hjälper mer än gärna till. Du kan höra av dig genom att mejla, ringa eller skriva på vår livechatt. Kolla gärna in resten av vårt sortiment för GPS trackers. Det som skiljer just de spårsändarna som du hittar här med våra andra spårsändare är att de utvecklats speciellt för husdjur. De är oftast lite mindre, lite mer hållbara och har långa batteritider. Du kommer även att märka att vi har GPS tracker bil, det vill säga spårsändare som är specialutvecklade för både fordon. Håll koll på alla dina värdefulla saker, oavsett om det är nyfikna husdjur, dyra bilar eller ett barn som är ute och leker. Vi har även GPS tracker cykel och många andra varianter.

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad