Gps trackers & Spårsändare

Marknadens största utbud av GPS Trackers & Spårsändare som möjliggör spårning av värdesaker, fordon, men även nära och kära. Spåra allt av värde med våra GPS Trackers! 
Med en GPS-tracker möjliggörs spårning av värdesaker, fordon, och även nära och kära som barnen eller husdjuret.  Vi har allt från små och diskreta GPS Trackers, till stora robusta GPS Trackers med batteritider på flera månader för arbetsmaskiner. Spåra t.ex ert fordon live och stäng även av bränsletillförseln med sms.

GPS trackers hjälper dig ha koll på vart saker finns

Är du på jakt efter GPS trackers så har du kommit till rätt ställe. Vi på Prylstaden har samlat ett stort utbud av GPS trackers som passar till olika ändamål.

Med hjälp av dessa spårsändare kan du ha koll på vart din bil, båt eller motorcykel befinner sig. Du kan även ge spårsändaren till ditt barn eller använd GPS trackers katt, hund eller häst för att ha koll på vart de befinner sig. Spårsändarens huvudsakliga uppgift är att hjälpa dig veta vart sändaren håller hus på ett smidigt sätt. Det finns dock flera spårsändare som även inkluderar andra funktioner, exempelvis möjligheten att ringa till flera nödnummer, möjlighet att kommunicera och mycket mer. Kolla gärna igenom vårt utbud av GPS trackers för att hitta en som har just det du behöver. ezTracker GPS Trackers är våra absolut bästa GPS Trackers

GPS trackers som passar just dina behov

GPS trackers är spårsändare som kan användas på flera sätt. Hos oss kan du hitta spårsändare som passar perfekt att koppla till ditt fordon. GPS trackers bil kan ofta pluggas in i bilens OBD-uttag. En av våra mest populära produkter är en spårsändare för OBD II som kan spåra i realtid. Beroende på vilken spårsändare du väljer kan den specifika produkten visa vart bilen befinner sig på olika sätt. GPS trackers bil kan även användas för att föra en körjournal eller för att veta vart olika bilar befinner sig i en fordonsflotta. Du kan även hitta GPS tracker till MC som kopplas in i bilens elsystem. Notera att spårsändarna skickar information om sin position på olika sätt. Vissa spårsändare har GPS trackers app som förenklar användandet. Andra visar sin position genom att sms:a eller e-posta koordinater. Du kan även använda GPS trackers cykel, perfekt för dig som vill kunna övervaka din värdefulla cykel eller kanske någon annan värdefull sak.

Vi rekommenderar GPS Trackers från ezTracker, en Svensk tillverkare som har utformat GPS Trackers som är lättinstallerade och väldigt användarvänliga. Alla ezTrackers kommer dessutom med en utförlig Svensk manual.

Behöver du spåra flera lastbilar eller annat fordon i realtid från mobil eller på en datorskärm / surfplatta? Då är eztracker realtidssspårning något för dig. Du ser då enkelt på en karta vart alla dina fordon / GPS trackers finns i realtid, samlat på en och samma skärm. Du kan även skriva ut körjournaler med några enkla knapptryckningar, samt effektivisera sträckan genom att se vart det dras minst bränsle, och massvis med andra rapporter.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
  1. GPS Tracker med 365 dagars batteritid, magnetskal
    Betyg:
    0%
    3299 kr
    PÅ VÄG IN
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida

GPS trackers för barn

En spårsändare för barn är oftast designad för att se lite roligare ut. Många kommer även med speciella funktioner, exempelvis möjligheten att ringa akutnummer eller möjligheten att ringa till spårsändaren. Det finns även GPS trackers app som ger dig möjlighet att sätta ut digitala "gränser". När spårsändaren är utanför dessa gränser skickas ett automatiskt larm. Dessa spårsändare kommer i olika former, exempelvis som enklare klockor eller som små "dosor". Mini GPS tracker fungerar precis lika bra som den stora versionen. Notera att majoriteten av de GPS trackers du hittar hos oss behöver ett SIM-kort för att fungera optimalt. Det gäller både mini GPS tracker och stor spårsändare.

Köp GPS trackers här hos oss

Vi på Prylstaden har ett stort utbud av spårsändare. Dessa ligger på mellan 400 upp till 4 000 kronor. De dyrare spårsändarna har oftast speciella egenskaper, exempelvis väldigt lång batteritid eller starka magneter för att fästa sändaren på metall. GPS trackers båt har andra egenskaper och krav jämfört med en spårsändare för barn. Du kan alltid höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar kring våra GPS trackers. Vi står redo att hjälpa dig både via e-post, telefon och genom vår livechatt.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.