true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

REA

GSM Bugg - Fjärravlyssning

Produkten är på väg till vårt lager

Ordinarie pris 999 kr

Reapris 849 kr


Sök efter ersättningsprodukter ovan!
Artikelnummer: ps-gsmb9
Nyligen visade produkter
Nyligen visade produkter

Produktbeskrivning

Detaljer

superliten gsm bugg med tvåvägs avlyssning och utmärkt ljudkvalitet. Man kan ringa gsm buggen för att avlyssna, eller så kan buggen ringa upp användaren när den upptäcker ljud i omgivningen. Det här går att ställas in utan att man behöver vara nära buggen. All styrning sker genom sms kommandon och kan utföras var man än befinner sig. I dagsläget är det här en av sveriges bästa avlyssningsbugg som har många användningsområden.

Nu med bättre uppringningsfunktion. Vi har jobbat hårt med känsligheten på uppringning och vi har nu förbättrat den så att den inte är överkänslig utan ringer upp när den upptäcker faktiska relevanta ljudnivåer.

Två primära användningsfunktioner

 1. Ring upp buggen för att avlyssna allt i omgivningen
 2. Sätt buggen på avlyssningslarm och den ringer upp när den upptäcker ljud och röster i omgivningen som är över 45db. Låt Gsm-buggen övervaka platsen och ringa upp er när den upptäcker röster. Man kan därefter spela in det hela genom mobiltelefonen och ha det dokumenterat för användning vid ett senare tillfälle. Perfekt för att samla in bevismaterial.

Lättanvänd

Gsm-buggen är lättanvänd. Det enda ni behöver göra är att stoppa in ett vanligt simkort i buggen med GSM-täckning, vi rekommenderar tele2 eller comviq då de har bäst GSM nät i Sverige. Därefter är det bara att ringa upp simkortets nummer och gsm-buggen svarar automatiskt och låter er avlyssna. Svårare än så är det inte. Självklat får ni även med en Svensk manual som våra experter har utformat så att ni kommer igång, inga förkunskaper krävs!

 

Hög kvalitet på ljudet

Ni kanske ska ut men vill ha koll på ifall er barnvakt sköter sig? Er lilla bebis kanske sover i sin lilla säng och ni är nere och kollar tv. Lägg den här apparaten bredvid ert barn så ringer den upp er ifall den upptäcker ljud som t.ex ifall barnet gråter.

Den osäkra installerar den i rummet när den är på semester för att se om sambon är fullt ärlig?

Än en gång är möjligheterna oändliga och det är bara du (och lagen) som sätter gränserna!

 

Vanlig samtalstaxa gäller, inga ytterliggare avgifter tillkommer.

Varning för sämre kopior

Tyvärr cirkulerar det en produkt som ser likadan ut, men har sämre batteritid och ännu sämre avlyssningsförmåga. Köp från oss och försäkra er om att ni får en pålitlig och bra produkt. Dessa finns på mindre okända sajter och bör undvikas. 

 

Vi rekommenderar att ni använder Comviq / Tele2 i samband med våra gsm buggar! Ni kan beställa ett startpaket gratis på deras hemsida. Länken finner ni nedan:

http://webbutik.comviq.se/kontantkort.html

Produktspecifikation:

 • GSM avlyssningsbugg
 • Kompatibel och fungerar i hela världen!
 • 2st inbyggda mikrofoner
 • Plats för simkort av standardstorlek
 • 3-5 dagars standby
 • Bättre batteritid. Upp till 5 timmars batteritid.
 • 45dB automatisk uppringning
 • Superliten: 13*42*31mm
 • Lätt att gömma
 • Lättvikt: 22gram
 • Rekommenderat avlyssningsavstånd >15

Medföljer

 • Världens minsta gsm bugg
 • USB kabel

Instruktioner för gsm-bugg

 1. Ladda enheten i 14 timmar
 2. Stoppa in ett simkort i GSM buggen och vänta tills den röda lampan under luckan slutar lysa. När lampan lyser så installerar gsm buggen simkortet automatiskt.
 3. Se till att simkortet inte har en pinkod så GSM-buggen kommer åt den
 4. Ring numret på buggen, efter några signaler svarar den automatiskt och ni kan börja avlyssna.

Mer information

Mer information

Välj färg Nej
Tillverkare -PS

Recensioner

Kundrecensioner (2)

PålitligMarek
Betyg
Avlyssnade där hemma när jag var och reste med jobb! Ringde upp buggen efter 2 dagar, och jag kom fram och hörde allt! Väldigt bra GSM Bugg, och prisvärd! Köp ej kontantkort, går att beställa gratis på comviqs hemsida! (Skrevs den 2016-07-28)
ulf gilford
Betyg
Fungerar mycket med Comviq kontant kort!<br />Har erfarenhet av denna otroligt bra gsmbugg!<br /><br />Tänk på: <br />1. Tanka kortet innan via en telefon för reg. på Comviq så du kan fylla på via webben!<br />2. Var försiktig med isättningen av simkortet så inte stiften går sönder, böj kortet lite uppåt!<br />3. Laddaren passar inte svenska vägguttag, utan ladda den via pc usb, eller usb mobilladdare dock ej Iphone! Första laddningen ca 12h<br />4. Tänk på att inte placera den för nära kontinuerliga ljud, såsom pcfläkt, dörrar som öppnas o stängs hela tiden, buggen har en mycket känslig mikrofon. Har du den inställd på autouppringning så kan det bli ett väldigt ringande hela tiden! <br />5. Tänk på vilket kontaktboks namn du ger nummret till buggen i din telefon!<br /><br />Har du frågor så maila till nikolaihallman@hotmail.com (Skrevs den 2013-10-16)

Skriv din egen recension

Du recenserar: GSM Bugg - Fjärravlyssning

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?