GSM-Bugg dold i grenuttag - Avlyssning via mobilen

GSM-Bugg dold i grenuttag - Avlyssning via mobilen

DOLD GSM bugg i form av fungerande grenuttag

Sök efter ersättningsvara i sökrutan

Lev. Art.nr:

1290 kr Inkl. moms Kampanjpris ORD. PRIS 1790 kr
Sök efter ersättningsvara i sökrutan
Artikelnummer: ps-gsmbgn3PRO
Tillverkare: -PS

Det här grenuttaget är fullt fungerande och 100% diskret avlyssningslösning. Simkortet går in i själva buggen som man måste skruva upp med skruvmejsel. Grenuttaget har fem stycken fullt fungerande uttag som ni kan ansluta el-apparater till. När simkortet sedan är inne i grenuttaget hittar den automatiskt nätet och ställer in alla inställningar på bara några sekunder.

Sedan är det bara att ringa gsm buggen och påbörja avlyssningen.

Ibland kan det vara viktigare att höra det som sägs, istället för att se det. Därför kan GSM buggen vara er räddning, avlyssna via mobilen genom att ringa upp simkortet i gsm buggen och lyssna in på allt som sägs och görs. Man kan enkelt med hjälp av gratisappar spela in ljud ifrån buggen live direkt ifrån mobiltelefonen var man än befinner sig.

En app är t.ex Call recorder, och det finns till iPhone och Android, vilket betyder att ni enkelt kan avlyssna via iPhone, Android och andra smartphones.

Ljudaktiverad uppringning / Röstaktiverad avlyssning

Det här grenuttaget är en tvåvägs GSM-bugg vilket betyder att den kan ringa upp användaren när den upptäcker ljud eller röster. Den är helt diskret och ger ej ifrån sig något ljud eller annat misstänksamt så att den kan uppfattas som något annat än ett helt vanligt grenuttag. Tack vare den senaste tekniken kan mikrofonen avlyssna längre distanser och in i minsta detalj. 

Dold Fjärravlyssning dygnet runt

Buggen kan vara ansluten till elnätet så att man dygnet runt kan ringa och avlyssna. Den har även inbyggt batteri ifall man skulle få störmavbrott eller inte ha grenuttags gsm-buggen ikopplad. Som ni ser har grenuttaget en på och avstängsningsknapp som ett helt vanligt grenuttag, det bästa är att gsmbuggen kan fungera som vanligt även om grenuttaget inte är påslaget.

Vi rekommenderar att man har buggen på i cirka 15 timmar om dagen och låter den använda sig utav det laddningsbara batteriet också för att kunna vara på 24/7. Detta går att fixa enkelt med en time man kan köpa i vilken ehandel som helst för 50-lappen. Detta är bra ifall man ska lämna buggen på plats under en längre period.

 

Produktinformation

 • Avlyssna via mobilen i realtid
 • Avlyssning är även möjligt genom vanligt fasttelefon
 • Låt buggen ringa upp er när den upptäcker ljud
 • Dold fjärravlyssning
 • Fungerar lika bra med kontantkort och abonnemang
 • Gsm buggen kan vara nätansluten och fungera dygnet runt, året om. Ni behöver inte oroa er för att batteriet tar slut
 • Om strömmen skulle gå, är det inga problem då buggen har ett inbyggt batteri som har 2-3 dagars standby
 • Diskret alternativ. Simkortet syns inte!
 • Svensk manual medföljer - Våra experter har efter egna tester utformat den här manualen och den finner ni enbart hos oss!
 • Avlyssnings GSM-bugg i form av grenuttag
 • Inbyggd gsmbugg
 • Fem fullt fungerande uttag
 • Kan ansluts till 110 - 240 volts nätspänning
 • Inbyggt batteri som varar i ca 2-3 dagar när den kopplas ur strömmen

Ljudkvalitet
Grenuttagsbuggen har utmärkt ljudkvalitet tack vare den högkänsliga och avancerade mikrofonen. Du hör precis vad som sägs fastän att de är en bit bort.

Buggen är designad som ett vanligt grenuttag

Den kan alltså inte bli upptäckt, det bästa av allt är att den fungerar som ett helt vanligt grenuttag också. Det är alltså fritt fram att koppla in annan elektronik rakt på buggen.

Batteriet tar aldrig slut
Då den strömförs genom vägguttaget så behöver ni aldrig oroa er för att batteriet tar slut. Förutom att den kan strömföras i all evighet genom ett vägguttag har den även
2-3 dagars standby just ifall att någon drar ut den ur kontakten.

Mer information:
Pris1790 kr
Tillverkare-PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:GSM-Bugg dold i grenuttag - Avlyssning via mobilen
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss. 

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter. 

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.