GSM Bugg i form av brandvarnare

GSM Bugg i form av brandvarnare

Avlyssna via moviltelefonen var ni än befinner er med hjälp av den här GSM buggen som är inbyggd i en brandvarnare, rökdetektor.

Sök efter ersättningsvara i sökrutan

Lev. Art.nr:

849 kr
Sök efter ersättningsvara i sökrutan
Artikelnummer: ps-GSMB-ELD
Tillverkare: -PS

Det här ser ut som en helt vanlig brandvarnare och är även en fullt fungerande brandvarnare, dock så är det egentligen en diskret avlyssningsapparat. Det är alltså en gsm bugg som är i form av en brandvarnare / rökdetektor. Man kan således placera den i taket, oavsett vilket rum man är i förutom att väcka någon som helst uppmärksamhet då det är en vanlig försiktighetsåtgärd att ha brandvarnare, oavsett lokal. Testa den här GSM buggen, vi är säkra på att ni inte kommer bli missnöjda. Gillar ni inte produkten är det bara att returnera den på öppet köp.

Se upp för kopior:

Tyvärr florerar det väldigt många kopior på marknaden med sämre ljudupptagningsförmåga och kvalitet. Köp från oss som är trygga ehandlare och försäkra er om att ni får hem en kvalitativ och CE godkänd produkt.

Svensk manual medföljer

Svensk manual som är egenskriven av våra egna avlyssningsexperter medföljer gratis, det betyder att ni kan använda er utav enheten helt utan förkunskaper.

Så fungerar gsm buggen:

Stoppa in ett vanligt simkort i gsm buggen, som är utan pinkod och ring upp det så svarar brandvarnaren automatiskt och ni kan börja avlyssna. Svårare än så är det inte.

Beställ t.ex ett gratis Comviq Kontant startpaket fråm comviqs hemsida.

Brandvarnarens avlyssningsfunktioner - GSM Bugg i brandvarnare

 • Ring upp gsm buggen och avlyssna var du än befinner dig
 • Tvåvägs GSM Bugg: Låt Brandvarnarens gsm bugg ringa upp dig så fort den upptäcker ljud
 • Grym ljudupptagningsförmåga då den sitter

Brandvarnarens GSM Bugg har en specifik mikrofon för avlyssning på distans, så den har bättre ljudupptagningsförmåga än vanliga spionkameror. Det gör gsm buggen till en mer pålitlig källa för avlyssning då man bättre hör vad som sägs och görs.

Inbrottslarm

På ställen där man vill ha live information om vad som sker, men man inte har internet är den här perfekt. Installera den t.ex i sommarstugan eller husvagnen så ringer enheten upp dig så fort den upptäcker ljud. Ni vet således att något är på gång och sekunder senare hör ni i er mobiltelefon vad som sägs eller görs.

Diskret GSM Bugg

Då gsm buggen är dold inne i brandvarnaren så är det en helt diskret lösning av gsm bugg och kan placeras rakt framför det blotta ögat utan att det upptäcks.

Lång batteritid

Batteriet kan sättas i standby-läge och "övervaka" i flera dagar utan att batteriet tar slut. Man kan även kontinuerligt avlyssna i många timmar innan batteriet tar slut. Om man däremot behöver använda enheten som en dygnet runt lösning under en längre period kan man koppla den till strömmen och ge den konstant ström med hjälp av den medföljande usb kabeln. Själva brandvarnarfunktionen drivs på ett vanligt 9volt batteri som alla andra brandvarnare.

Specifikation

 • Diskret GSM Bugg
 • Fungerande brandvarnare med vanligt 9v batteri
 • Gsm Frekvenser: 850, 900, 1800, 1900 Mhz.
 • Batteritid
  • Standby: Flera dagar
  • Samtalstid: Ca 3-5 timmar
  • Kan kopplas till ström så den fungerar 24/7 dygnet runt, året om
 • Stoppa in ett simkort i Brandvarnaren, ring sedan upp det och avlyssna
 • Svensk manual medföljer - Kan användas utan förkunskaper. 

Mer information:
Pris849 kr
Tillverkare-PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:GSM Bugg i form av brandvarnare
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss. 

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter. 

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.