Gsm dörrlarm med magnetkontakt & röstaktiverat larm

Gsm dörrlarm med magnetkontakt & röstaktiverat larm

Detta gsm larm ringer upp er mobil så fort dörren eller fönstret öppnas. Skydda er mot objudna gäster och bli varnad direkt när någon öppnar dörren eller fönstret till ert hus, kontor, butik eller sommarstuga etc.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

1499 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-gsmdl
Tillverkare: -PS

Gsm larmet kan smsa eller ringa upp er när larmet går, användaren bestämmer själv om den ska ringa, smsa eller göra både och när larmet går. Användaren kan även ställa in om dörrlarmet ska larma när dörren öppnas, får kraftiga vibrationer, eller om den upptäcker röster och ljud i närheten; man kan t.o.m aktivera båda larmfunktionerna samtidigt. Allting ställs in enkelt med ett kort sms till larmet.

 

Skydda er mot objudna gäster och bli varnad direkt när någon öppnar dörren eller fönstret till ert hus, kontor, butik eller sommarstuga etc.

Fäst magnetsensorn på dörrkarmen eller fönsterkarmen och gsm buggen på dörren eller på fönstret. När någon sedan öppnar så kommer den automatiskt ringa upp er mobil. Den kan även  ringa upp er när den upptäcker ljud. Den har även tvåvägskommunikation vilket innebär att ni kan tala till den som är i samma rum som gsm buggen då den har högtalare.

Gör så här: Sätt in ett simkort i gsm buggen och sätt på ON. Sedan invänta att den röda lampan tänds efter ca 30 sekunder och den är klar att ta emot ett samtal från er mobil. Ni ska sms:a vilket nummer den ska kontakta.

 

Den kan även användas för att se om någon försöker öppna en låda eller väska utan tillåtelse, buggen skickar då SMS och varnar när öppnandet sker. Du kan därefter ringa upp gsm-buggen och avlyssna.

 

 

Dörrlarmet har två funktioner - avlyssning och larm!

 • Röstaktiverat larm som gör att enheten ringer upp eller smsar er mobiltelefon så fort den upptäcker ljud. Ni kan då avlyssna allt som sägs var ni än befinner er i världen.
 • Magnetaktiverat larm som ringer upp eller smsar er så fort dörren öppnas eller vibrerar utöver det vanliga. Den skickar även ett sms till er först med SOS, precis innan den ringer så att ni kan ta ställning till vad som behöver göras och avlyssna några sekunder senare. Det bästa med det här är att de flesta mobiltelefoner på marknaden kan spela in alla samtal med en enkel knapptryckning.
 • Kan ge er sms med statusuppdateringar av hur det står till med er dörr, där dörrlarmet är installerat.

3 olika alarmlägen - Användaren ställer själv in läget med ett kort sms.

 • Läge 1: Smsar först statusen och sedan ringer användaren när röst/magnet sensorn aktiveras
 • Läge 2: Ringer enbart upp när larmet går
 • Läge 3: Skickar enbart sms när larmet går

 

Perfekt för att övervaka husvagnen, förrådet, sommarstugan, båten, bilen, lägenheten mm.

 1. För ljudaktivering sms:a: GDM1
 2. Avsluta ljudaktivering sms:a: GDM2
 3. Starta magnetsensorn när dörren är stängd sms:a: GDM4
 4. Stäng av magnetsensorn  sms:a: GDM5

Dörrlarmet svarar er med signalstyrka, batteritid i procent, samt vilken inställning den är på. Bättre kan det inte bli, ni kan alltså kolla enhetens batteri genom att smsa den ifrån hela världen.

 Produktinformation:

 • Gsm dörrlarm som ringer upp när dörren öppnas
 • Har även ljudaktivering och fungerar som avlyssningsbugg
 • Nätverk: 900/1800
 • Tvåvägskommunikation
 • Standby tid vid röstaktivering: 70-150 timmar
 • Standby tid utan röstaktivering: 120-240

 

Mer information:
Pris 1499 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Gsm dörrlarm med magnetkontakt & röstaktiverat larm
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad