Hemlarm & villalarm utan abonnemang

Hemlarm utan abonnemang

Sveriges billigaste hemlarm, bäst i test. Styr hemlarmet via mobiltelefonen. Vi har enbart tagit in de bästa hemlarmen, och då vi vet hur krånligt det kan vara med hemlarm / villalarm har vi bara valt selektivt utvalda varumärken för hemlarm. 

Vi hjälper er välja rätt hemlarm / villalarm

Hemlarm & villalarm kan vara krånligt, därför är det bara att höra av sig till vår kundtjänst vid minsta lilla fråga så hjälper vi er välja rätt hemlarm. 

Med våra hemlarm slipper ni onödiga utryckningsavgifter som i 95% av fallen är falsklarm och debiteras kraftigt. Ni betalar heller inga månadsavgifter eller några andra dolda avgifter. När ni har köpt hemlarmet är det er egendom och ni kan använda den precis som ni önskar utan några avgifter.

Hemlarm och villalarm av hög kvalitet

Ditt hem är viktigare än vad du tror. Det är här du kan slappna av, sova och förbereda dig inför dagens utmaningar. Det är här du samlar din familj, skapar mysiga minnen och ser till att alla har det bra. Så gott som allt som är viktigt kan du hitta i ditt hem. Därför gäller det att du skyddar dina saker så gott det går. Familjens säkerhet, och alla dina sakers säkerhet, är viktig. Med hjälp av hemlarm och villalarm kan du se till att säkerheten förblir hög, oavsett om du är hemma eller ej.

Hemlarm utan abonnemang

Vanligtvis brukar ett larm vara kopplat till en månadsavgift. Det finns flera företag som erbjuder denna typ av tjänst. Oftast får du både betala för själva utrustningen och sedan även för ”bemanningen”. I det här fallet innebär bemanning att larmet är kopplat till ett bemannat kontor som kan agera ifall något eller någon utlöser larmet. De kan även vara så att abonnemanget är kopplat till en vakttjänst, vilket innebär att det bemannade kontoret skickar iväg en väktare som undersöker vad som har satt igång larmet. Varje utryckning är kostsam och i många fall handlar det om falska alarm. Om du inte behöver dessa tjänster utan letar efter ett hemlarm utan abonnemang så kan du hitta det här hos oss.

Fördelarna med ett hemlarm utan abonnemang är att du slipper de höga kostnaderna. Du betalar endast en gång för själva utrustningen. Larmet kan sedan kopplas till din och andras telefoner. På så sätt blir ni snabbt uppmärksammade om händelser, även om ni skulle vara utomlands, och kan agera utefter situationen.

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
  1. Rekommenderas
    6995 kr
    ✓ 2-4D DAGAR
  2. 14799 kr Inkl. moms REA ORD. PRIS 16999 kr
    ✓ 2-4D DAGAR
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida

Funktionella hemlarm som du kan skräddarsy

Vi har valt att fokusera på att erbjuda hemlarm och villalarm från Asgari. Anledningen till detta är enkel. Asgari hemlarm kan du anpassa på ett enkelt sätt. Av alla de produkterna vi har erbjudit genom tiderna har dessa larm sålt bäst och dessutom hållit skyhög nivå. Hos oss kan du hitta både hemlarm med WiFi, hemlarm med kamera och många andra praktiska produkter.

När du köper ett eget hemlarm behöver du inte betala någon månadsavgift. Det innebär att du har råd att lägga lite extra krut på själva utrustningen istället. Vi på Prylstaden har flera typer av larm som du kan välja mellan, både billiga hemlarm och mer exklusiva och multifunktionella hemlarm. Vi har dessutom andra produkter som du kan använda för att skapa ett helt övervakningssystem, exempelvis inomhuskameror och utomhuskameror. Många av dessa kommer från just Asgari och de går dessutom att koppla in sig på via en kostnadsfri app. Vi erbjuder även ett stort utbud av GSM kameror. Dessa kameror kan du koppla in ett SIM-kort till och de kan då skicka en bild direkt när de aktiveras. Perfekt för dig som vill övervaka fritidshuset, garaget eller någon annan plats som inte har tillgång till WiFi.

Köp allt du behöver här hos oss

De hemlarm och tilläggsprodukter som du kan hitta hos oss är först och främst enkla att installera och använda. Du kan både köpa enskilda delar och kompletta set. Detta gör det möjligt för dig att skapa ett säkerhetssystem som passar just ditt hem perfekt. Frågor på detta? Tveka inte att höra av dig till oss!

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad