Köpvillkor

De här Allmänna köpvillkoren (”Köpvillkor”) är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Asgari of Sweden AB, organisationsnummer 556863-0817, nedan kallat ”Prylstaden”. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Dataskyddsförordningen (GDPR) på samtliga köp på www.prylstaden.se. 

https://www.kov.se

https://www.konsumenteuropa.se/sv/amnesomraden/e-handel/E-handel-inom-EU/angerratt-inom-eu/

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-200559-om-distansavtal-och-avtal-utanfor_sfs-2005-59

Prylstaden har ett eget lager & kontor i Stockholm, Sverige som allt skickas ifrån.

Vi är ett svenskt aktiebolag med orgnr: 5568630817.

Trygg E-handel

Prylstaden.se är är certifierade på nätet och uppfyller alla riktlinjer och krav enligt Svensk & Europeisk konsumentlagstiftning. Läs mer om Prylstaden & Trygg E-handel här.

Ett stabilt bolag med många år i branschen

2018 blev vi utnämnda till ett av årets superföretag av Bisnode & Veckans affärer. 

Produkter

Alla priser är inklusive moms och i ursprungsvalutan SEK. Alla produkter som säljs på Prylstaden kan användas i Sverige och ska följa svensk lagstiftning.

CE Certifierade produkter

Alla produkter som säljs på Prylstaden är CE certifierade och kan användas i Sverige, samt följer svensk lagstiftning. 

Lager 

Vi har ett eget lager i Sverige där våra produkter levereras ifrån. Fraktkostnad tillkommer med max 49kr. Se under "Fraktinformation" för mer information. 

Villkor för utförsäljning

Priserna gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar.

Beställning

För att beställa ifrån Prylstaden måste ni vara 18 år eller äldre annars krävs målsmans tillstånd. Alla beställningar är bindande och beställningar utförda i falska namn polisanmäles tillsammans med uppgifter om internetleverantör, ip-adress och tid. Kvitto skickas ut elektroniskt så att vi kan spara på naturens resurser så mycket som möjligt.

Lägsta-pris-garanti

Prylstaden erbjuder alltid de lägsta priserna med lågprisgaranti. Skulle ni mot förmodan inom 14 dagar hitta samma vara (varumärke och modell / likvärdig) någon annanstans till ett lägre pris, får ni köpa varan 10% billigare än hos vår konkurrent.

Det här betyder att ni alltid kommer köpa våra produkter till marknadens absolut lägsta pris. Vi förbehåller oss rätten att neka kompensation om vi anser att prisbilden inte stämmer. Konkurrenten måste vara ett svenskregistrerat företag med F-skatt, och varan måste vara i lager. Produkten måste vara av samma kvalitet och totalpriset är det vi utgår ifrån!

Öppet Köp

Hos oss får ni bättre villkor än vad lagen kräver, ni har alltid 60 dagars öppet köp som privatkonsument. 

 1. Produkten skall vara oanvänd och helt oskadd tillsammans med produktkartongen och alla tillbehör. Det gäller även skyddsfodral, plastskydd, plastpåsar mm. Om det är någonting som saknas måste konsumenten meddela oss vid mottagandet av produkten.  
 2. För varor som har skyddsfilm/skyddsplast för att skydda repkänsliga ytor accepteras ej returer om skyddsfilmen/plastskyddet har avlägsnats.
 3. Alla försändelser måste lösas ut! Outlösta paket räknas inte till ångerrätten eller öppet köp.
 4. Företag har ingen Ångerrätt. Köplagens villkor gäller.
 5. Vi ansvarar ej för att er retur ska komma fram till oss, därför rekommenderar vi er till att alltid skicka Rekommenderat. Försändelsen är då försäkrad och spårbar.
 6. Efter godkänd retur kommer era pengar att återbetalas inom 30 dagar. 
 7. ESD känsliga produkter måste returneras i obrutna förpackningar.
 8. Returen ska skickas med Posten
 9. Vi har inget öppet köp på hörlurar, headset och andra hygienprodukter såsom t.ex munskydd. 

Varor som inte uppfyller dessa kriterier kommer att returneras till kund mot returfrakt samt hanteringskostnad på 299 inklusive moms utan undantag. Konsumenten står själv för returfrakten till oss om inte annat har bestämts.

Se längst ner på sidan för returadress. Tillgodokvitto kan även ges! Om ni vill att vi "skräddarsyr" fram en önskad produkt till er så gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt. Självklart har ni rätt att avbeställa en vara utan kostnad vid försening. Om varan har expedierats och skickats iväg kräver vi dock en ersättning på 199kr inkl moms för fraktkostnader och administration.Minneskort kan enbart returneras i obruten förpackning. 

När ni har bekräftat ordern genom att sända iväg den till oss har ni också godkänt våra köpvillkor och därmed lagt en bindande order.

Mer information finns på:

Distans och hemförsäljningslagen

Återbetalning

Vi återbetalar konsumenten senast inom 30 dagar i det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet.


Ångerrätt enligt distansavtalslagen

 • Privatkonsumenter har 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen, detta gäller både produkter och tjänster.
 • Konsumenten har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och undersöka varan. Varan skall dock återsändas i väsentligen oförändrat skick. 
 • Varan får ej undersökas på ett sätt som icke är nödvändigt för att man ska ha rätt till att ångra köpet. 
 • Produkten måste vara fabriksåterställd för att godtas!
 • Vi återbetalar konsumenten senast inom 30 dagar i det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet.
 • Ha med en lapp i försändelsen där ni beskriver vad returen gäller. Nämn även ert ordernummer, namn, adress och kontaktinformation.
 • Abonnemang kan sägas upp tidigast 30 dagar innan abonnemangstiden är ute. 

Nedan är taget direkt från riksdagens hemsida

15 § Om konsumenten utövar sin ångerrätt, ska konsumenten ersätta näringsidkaren för
1. förhöjda leveranskostnader på grund av konsumentens val av leveransmetod,
2. en varas värdeminskning i den mån den beror på att konsumenten hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion, under förutsättning att näringsidkaren har gett konsumenten information enligt 2 § första stycket 9 på det sätt som anges i 3 § eller 5 § första stycket,

Instruktioner för retur & reklamation

 1. Mejla oss för att få en returblankett och skapa ett returärende. 
 2. Packa produkten väl, ni är själva ansvariga för att produkten kommer fram oskadd tillsammans med alla tillbehör och originalförpackning. 
 3. Ha med en lapp i försändelsen där ni anger namn, adress, ordernummer samt vad returen gäller, alternativt fyll i vår retur & reklamationsblankett.
 4. Vi rekommenderar att ni returnerar produkten till oss med Posten mypack som är en spårbar tjänst. Det här är dock helt upp till er då ni som kund bär ansvaret på att produkten kommer fram till oss i väsentligt oförändrat skick.
 5. OBS! Vi har inte möjlighet att lösa ut paket som skickas med DHL & Schenker

 

Vår returadress:

Asgari of Sweden AB

Box 160

161

26 Bromma

Kontaktinformation

Värdeminskning

Du får inte ha använt produkten men har enligt lag rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper och funktion. Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Du skall returnera produkten i oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage.

Reklamation

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.Konsumenten har 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Konsumenten skall meddela om varan är felaktig inom skälig tid. Meddelande som lämnas inom 2 månader från när felet upptäcktes eller borde ha upptäckts räknas alltid falla inom skälig tid.

Vi har 1 års fabriksgaranti på alla våra produkter. Om fel uppstår med er produkt kan ni kontakta oss på:info@prylstaden.se med namn, ordernummer och en beskrivning av felet. Skicka alltså inte iväg någonting till oss utan att ni har diskuterat det med oss och vi har tagit ställning till vad som skall göras.

Om en vara har returnerats och det inte är fel som har uppstått som täcks av fabriksgarantin returnerar prylstaden varan till kunden på kundens bekostnad samt att Prylstaden kommer debitera denne på 249kr inklusive moms i felsökningsavgift. Kunden står även för returfrakten. Kunden ersätts för eventuella kostnader (returfrakt vid godkänd reklamation).

Om skador har uppstått på försändelsen p.g.a. transportskada vill vi be kunden kontakta posten och oss snarast möjligt. 

Om kunden försöker laga en produkt på egen hand, eller utför avgörande ändringar på produkten/mjukvaran så upphör garantin omedelbart. Konsultera alltid med oss innan, så hjälper vi er gärna. Försändelser som inkommer utan information sorteras undan och sparas av oss i tre månader, därefter kasseras de om ingen påstötning har inkommit.

Garantivillkor

Prylstaden.se lämnar 1 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges, undantaget förbrukningsmaterial, begagnade varor samt visningsexemplar, där 3 månaders garanti lämnas. Produkter som faller inom definition förbrukningsmaterial är t ex bläckpatroner, toner, batterier etc.

På produkter med medföljande tillbehör som t ex batterier och hörlurar gäller tillverkarens garanti, vilken kan vara kortare än huvudproduktens garanti (dock tre månader som kortast).

Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig produkt inom garantitiden.

Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar fabrikations- och materialfel.

Förslitningsskador omfattas ej av garantin.

Vidare gäller inte garantin vid skada orsakad av olycka eller oaktsamhet (s k Handhavandefel).

Garantin omfattar inte fel förorsakade genom av ägaren företagna ändringar eller ingrepp i produkten som inte skett av Prylstaden.se.

Garantin omfattar inte fel orsakade av transportskador, spänningsfel, blixtnedslag eller stöld.

Garantin ersätter ej kostnader för montering, resor etc.

Går felet på produkten ej att åtgärda äger Prylstaden.se rätt att byta ut produkten till en ny eller en med likvärdig prestanda utan att tillfråga kunden.

Tillverkarens eventuella förlängda garanti hanteras direkt av tillverkaren. Naturligtvis hjälper vi dig gärna med kontaktuppgifter till respektive tillverkare.

Naturligtvis följer vi konsumentköplagens rekommendationer om garanti på nya produkter. Alla reparationer utförs av respektive tillverkare eller dess ombud. Det är således samma villkor som om du köpt varan i en fysisk butik.

Observera att tillverkaren har upp till tre försök på sig att reparera produkten innan de är skyldiga att byta ut den.

Fabriksgarantin kan ej överlåtas till en annan part utan gäller endast för personen som står på kvittot/fakturan.

Prylstaden.se ersätter ej förlust av datainformation vid eventuella garanti- och serviceärenden utan det åligger kunden själv att löpande ta säkerhetskopior.

Om vi bedömer att en produkt ej är behäftad med fel som täcks av fabriksgarantin returneras produkten mot returfraktkostnad, samt felsökningsavgift. Beroende på produkt och undersökning ligger den på mellan 149-299kr totalt inkl moms.

Kvitto/faktura skall alltid kunna uppvisas vid åberopande av garanti.

För radiostyrda produkter gäller funktionsgaranti enligt Svensk lag. Garantin täcker enbart fabrikationsfel och täcker inte andra fel eller skador.

 


Fraktinformation

Frakt tillkommer med 49kr. Ni kan välja mellan följande fraktalternativ:

 1. Posten Varubrev
 2. Posten Mypack
 3. Posten hemleverans
 4. DHL Servicepoint
 5. DHL Hemleverans till dörr
 6.  Bring - Inom Stockholm

Beställningar med Postpaket som sker innan kl 16:00 på en arbetsdag skickas samma dag och kommer vara er tillhanda dagen efter. Detta förutsatt att produkten/produkterna är i lager.

Om emballaget eller godset ser ut att ha skadats under leveransen, så vill vi be er kontakta oss inom 3 dagar, så att vi kan reklamera det till fraktbolaget.

Konsumenter har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening, samt att vi kontaktar kunden om det här skulle uppstå.

I det fall då produkten är för stor/tung för att skickas med Posten så skickar vi iväg den med DHL servicepoint.

Leveranstiden är normalt 1-2 dagar. Om produkten inte är i lager kan leveranstiden vara mellan 1-6 veckor, beroende på produkt. 

Varubrev/brev:

Mindre beställningar levereras som brev eller varubrev. Från 1 november 2021 sker en förändring gällande varubrev i Sverige. De brev som inte får plats i mottagarens postlåda/fastighetsbox, kommer i de flesta fall lämnas vid dörren/postlådan och mottagaren får en avisering om att detta skett. I samband med det övergår ansvar för försändelsen till mottagaren.

 

Avgift för ej uthämtade paket

För paket som inte hämtas ut från ombud debiterar vi en avgift på 199-249kr. 
Avgiften motsvarar våra faktiska kostnader för returfrakt och hantering.

Paketet ligger hos postombudet i 14 dagar.

 

Betalningsmetoder

Betalning kan ske via Klarna, Kontokort, Kreditkort, Faktura, Delbetalning och Klarna konto. 

Bank/kreditkort

Ingen extra avgift utgår för kortbetalning! Vi accepterar alla konto & kreditkort. Alla transaktioner är krypterade genom SSL för hög säkerhet hos Paypal / Paysons. Inga kortuppgifter lagras hos oss då det är paypal och payson som hanterar kortbetalningen helt och hållet. 

 • Paypal & Payson uppfyller kraven för PCI - DSS
 • Kortbetalning sker genom Paypal eller Payson, där alla transaktioner är krypterade genom SSL för hög säkerhet.
 • Genom payson kan ni även välja att betala med direktbank banköverföring.

Certitrade kortbetalning

Betala med Visa / Mastercard och Diners kontokort tryggt och säkert över internet direkt efter beställning. Din betalning förmedlas av CertiTrade, www.certitrade.net med säker kryptering enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter sänds direkt till banken och kan ej läsas av tredje part. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning. 

Faktura

Klarna hanterar våra fakturor och det är alltså dem som behöver kontaktas för förlängningar, avbetalningar mm. Deras nummer finns på fakturan.

 • Vid betalning med faktura måste hela personnumret alltid anges.
 • Leverans sker endast till kundens folkbokföringsadress, behöver ni leverans till annan adress måste ni betala i förskott.
 • Kreditbedömning utförs alltid och vi skickar endast ut er beställning mot faktura om kreditbedömningen blir godkänd. En kopia på kreditbedömningen skickas ut till er adress.
 • Vid försenad betalning tillkommer det en påminnelseavgift på 50kr
 • Alla produkter är Prylstadens egendom tills betalningen är oss tillhanda.

Klarna checkout

Nu kan du shoppa hos oss och betala enkelt med Klarna. Det är smoooth.

Smoooth betalning via Klarna. Nu tillgänglig för alla våra kunder.
När du shoppar hos oss kan du nu betala hur du vill med Klarna. Du bestämmer själv om du vill betala direkt, betala senare eller dela upp betalningen. Det är smoooth.

Vi har gjort det smoooth! Betala hur du vill med Klarna.
När du shoppar hos oss kan du nu betala hur du vill med Klarna. Du bestämmer själv om du vill betala direkt, betala senare eller dela upp betalningen. Det är ganska smoooth, eller hur?

Köp vad du vill. Betala hur du vill med Klarna.
Det är du som handlar, så det borde vara du som styr när och hur du ska betala. När du shoppar hos oss kan du välja att betala nu, betala senare eller dela upp betalningen med Klarna. Det är smoooth.

Betala senare

Betala senare, om 30 dagar
Betala senare med Klarna, nu tillgängligt.
Få varorna först och betala upp till 30 dagar efter leverans. Det är smoooth.

Prova innan du betalar med Klarna. Köp det. Älska det. Betala senare med Klarna.
Få varorna först och betala efter leverans. Det låter ganska smoooth, eller hur?

Förvandla ditt vardagsrum till ett provrum. Betala senare med Klarna.
Inga avgifter eller ränta, betala bara det du behåller. Välj Klarnas Betala senare i kassan. Det är smoooth.

Betala efter leverans med Klarna.
Få varorna först och betala efter leverans när du shoppar hos oss. Inga avgifter eller ränta, betala bara det du behåller. Bara välj Betala senare i kassan. Det är smoooth.

Köp det. Älska det. Betala senare med Klarna.
Få varorna först och betala efter leverans när du shoppar hos oss. Inga avgifter eller ränta, betala bara det du behåller. Välj Betala senare i kassan. Det är smoooth.

Betala senare i 3 delbetalningar

Shoppa nu, betala i 3 räntefria delbetalningar.
Ingen ränta. Inga förskottsavgifter. Bara smoootha betalningar.

Köp nu, betala senare.
Betala i tre enkla delbetalningar, räntefritt.

Betala senare i 3 lika stora delbetalningar, räntefritt.
Välj Klarna i kassan.

Betala senare, om 30 dagar
Betala senare med Klarna, nu tillgängligt.
Få varorna först och betala upp till 30 dagar efter leverans. Det är smoooth.

Prova innan du betalar med Klarna. Köp det. Älska det. Betala senare med Klarna.
Få varorna först och betala efter leverans. Det låter ganska smoooth, eller hur?

Förvandla ditt vardagsrum till ett provrum. Betala senare med Klarna.
Inga avgifter eller ränta, betala bara det du behåller. Välj Klarnas Betala senare i kassan. Det är smoooth.

Betala efter leverans med Klarna.
Få varorna först och betala efter leverans när du shoppar hos oss. Inga avgifter eller ränta, betala bara det du behåller. Bara välj Betala senare i kassan. Det är smoooth.

Köp det. Älska det. Betala senare med Klarna.
Få varorna först och betala efter leverans när du shoppar hos oss. Inga avgifter eller ränta, betala bara det du behåller. Välj Betala senare i kassan. Det är smoooth.

Betala senare i 3 delbetalningar

Shoppa nu, betala i 3 räntefria delbetalningar.
Ingen ränta. Inga förskottsavgifter. Bara smoootha betalningar.

Köp nu, betala senare.
Betala i tre enkla delbetalningar, räntefritt.

Betala senare i 3 lika stora delbetalningar, räntefritt.
Välj Klarna i kassan.

Dela upp

Dela upp din betalning med Klarna.
Betala ditt inköp över tid, i stället för allt på en gång. Bara välj Dela upp i kassan när du shoppar hos oss. Det är smoooth. Kredit erbjuds beroende på ekonomisk situation. Du måste vara 18 år. Effektiv ränta 18,9 % (varierar).

Betala i delbetalningar med Klarna.
Välj själv när och hur mycket du betalar. Klarna ger dig flexibiliteten att sprida ut dina betalningar över tid. Bara välj Dela upp i kassan nästa gång du shoppar hos oss. Det är smoooth. Kredit erbjuds beroende på ekonomisk situation. Du måste vara 18 år. Effektiv ränta 18,9 % (varierar).

Betala i din egen takt. Dela upp det med Klarna.
Vill du betala för dina inköp över tid? Bara välj Dela upp hos Klarna. Det är väl smoooth. Kredit erbjuds beroende på ekonomisk situation. Du måste vara 18 år. Effektiv ränta 18,9 % (varierar).

Betala över tid med Klarna.
Vill du betala för dina inköp i delbetalningar? Bara välj Dela upp hos Klarna. Det är väl smoooth. Kredit erbjuds beroende på ekonomisk situation. Du måste vara 18 år. Effektiv ränta 18,9 % (varierar).

Dela upp din betalning med Klarna.
Välj själv när och hur mycket du betalar. Med Klarna kan du betala i din egen takt. Det ger dig kontroll och flexibilitet. Det är smoooth. Kredit erbjuds beroende på ekonomisk situation. Du måste vara 18 år. Effektiv ränta 18,9 % (varierar).

Hantering av personuppgifter, integritetspolicy & GDPR

 • Den 25 maj 2018 börjar det nya EU-direktivet GDPR (Dataskyddsförordringen) att gälla. Du behöver inte göra något med anledning av att du fått det här brevet, det är endast för information.
 • Vi sparar era kunduppgifter som de beställningar ni har gjort, samt namn och adressinformation (namn, adress, mejladress, telefonnummer) för att underlätta vid saker som returer/reklamationer, nya beställningar och för Skapandet av dina personliga erbjudanden och generella erbjudanden, inspiration, anpassade nyheter och produktrekommendationer.
 • Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med vår hantering av personuppgifter, dessa används endast för de specificerade ändamålen ovanför och vi säljer aldrig vidare kundinformation till andra parter.
 • All kundinformation vi tillhandahåller är endast den information ni som kund själv har angivit vid beställningar, vi samlar inte in uppgifter från tredje part.
 • Vi sparar era uppgifter så länge ni är kund hos oss, eller åtminstone tills garantier har utgått för att underlätta vid returer och reklamationer.
 • Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på .
 • Prylstaden.se sprider aldrig dina personuppgifter till tredje part. Vid fakturabetalning kommer en kreditbedömning göras på ert personnummer av Klarna.
 • Ni kan när som helst logga in i ert konto för att se vilka uppgifter vi har ifrån er och begära ett registerutdrag.
 • Den personuppgiftsansvarige är skyldig att på begäran av den registrerade rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvissande.
 • Kunden kan alltid begära att få sina uppgifter raderade.

Läs gärna mer om vår hantering av personuppgifter och GDPR här

Dataskyddsinformation från Klarna

Hela vår checkout är från Klarna och ni kan läsa om Klarnas dataskyddspolicy här.

Cookies

Vi använder oss som alla andra sajter utav cookies och andra verktyg för standard webbanalys, exempelvis Google Analytics. Inställningar som vi automatiskt inkluderar i detta är exempelvis på vilken sida du är, samt inställningar och val du gör under din shoppingupplevelse i vår butik. Uppgifterna lagras primärt i Sverige och EES via Google i syfte att samla in webbstatistik. Dina uppgifter lagras dock enbart så länge som det krävs för att exempelvis handla hos oss, nyhetsbrev och följer Svensk och Europeisk lag. 

Läs mer om cookies här


Allmän information

Vi garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Vi skickar alla våra produkter till hela världen. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Prylstaden.se förebehåller sig rätten till ändring av all information, det gäller även priser och tekniska specifikationer, samt produkterbjudanden.

Vad lagen anser om övervakning

Den 1 juli 1998 trädde lagen om kameraövervakning i kraft. Syftet med den här lagen var att med hjälp av kameraövervakning förhindra och utreda eventuella brott, lagen ger dock regler som ska säkerställa integritetsskyddet. Om man avser att övervaka en plats behövs tillstånd för kameraövervakning. Detta är ifall det är en fri plats som är upplåten för allmänheten. På privat mark / trapp uppgångar / och bostäder krävs inget tillstånd och det är fritt fram att kamera övervaka. Kameraövervakning i butiker, banklokaler och postkontor tags bort från kravet på tillstånd eftersom att behovet av skydd mot rån och stölder. Det får alltså ske tillståndsfri övervakning under förutsättningarna av att det är för att förebygga brott och att den kamera som används är fast monterad. En anmälan om övervakning skall göras till Länsstyrelsen.

ezTracker Fleet tjänster

Datamängden som får användas är upp till 3mb/mån. Det räcker dock gott och väl för normal användning och spårning. 

Störningsutrustning

Den störningsutrusting som finns på hemsidan säljes endast till myndigheter och företag med tillstånd. Vi lagerhåller heller inte dessa varor, utan vid beställning levereras de direkt till slutkund.

Prisändringar

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och pris samt förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Säkerhet & Sekretess

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, dvs helt säkra.

All kontakt med oss är sekretessbelagd och bör endast läsas/höras av företaget och kontaktpersonen i fråga.

Upphovsrättslagen

Våra produkttexter är skyddade av upphovsrättslagen och får inte under några omständigheter kopieras utan vårt samtycke. 

Kontakt

Företagsinformation:

Prylstaden  (Asgari of Sweden AB)

Box 160

161 26 Bromma

Org nr: 556863-0817


Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel.

Prylstaden har ett eget lager och kontor i Stockholm, Sverige. 

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad