Professionell buggdetektor, hitta avlyssningsutrustning, kameror mm

Professionell buggdetektor, hitta avlyssningsutrustning, kameror mm

Professionell buggdetektor, hitta avlyssningsutrustning, kameror mm

Professionell och kraftig signal och buggdetektor för att hitta spårningsutrustning, avlyssningsutrustning, spionkameror, gps trackers och andra spionprylar.

Lev. Art.nr:

1999 kr Inkl. moms Kampanjpris ORD. PRIS 2499 kr
På väg till lagret
 • Endast 39kr frakt
 • 60 dagars öppet köp
 • Blixtsnabb leverans
 • Ingen fakturaavgift

Artikelnummer: ps-BD4PRO

Visst är ny teknik av godo. Men tyvärr kan många smarta prylar användas på fel sätt, så att säkerheten sätts på spel. Det är hög tid att inse att du när och var som helst kan vara observerad av spionkameror och buggad av dolda mikrofoner. Utrustningen kan numera vara så liten och lättkamouflerad att den är mycket svår att upptäcka.
Aningslöshetens tid är med andra ord förbi.
Men lyckligtvis kan de tekniska landvinningarna också användas i motsatt syfte – till att hjälpa dig och förbättra din säkerhet.
Ett exempel är den här trådlösa och mycket avancerade radiosignaldetektorn från Prylstaden. Den kan effektivt avslöja alla försök att speja på dig och allt vad du har för dig via trådlös elektronik.


Detektorn är lättskött och tack vare de behändiga måtten 120 x 62 x 22 millimetern kan du bekvämt hålla den i handen medan den skannar av omgivningen för att avslöja varje försök till spionage.


Några exempel på spiontrafik som kan upptäckas är signaler från mobiltelefoner, wifi-signaler, bluetoothsignaler och signaler från spionkameror, men även Avlyssningsutrustning som GSM Buggar, GPS Trackers och annan spårningsutrustning.


Den bärbara modellen – som är av märket BD4PRO – kan till exempel användas i mötesrum, omklädningsrum, badrum, hotellrum, vid förhandlingar och känsliga affärssamtal, eller var som helst där det är viktigt att man kan vistas ostört.
Den täcker ett område med cirka 100 meters radie och avslöjar skoningslöst varje spioneriförsök. Om ett sådant upptäcks slår den larm med både ljud och ljus.
Sedan är det upp till dig hur du ska angripa problemet. Du kan till exempel oskadliggöra den inkräktande utrustningen eller mata den med vilseledande information, som får din spionerande motpart att lägga pannan i djupa veck.

 

Det svarta höljet är tillverkat av en speciell sorts legering som inger en utpräglad kvalitetskänsla samtidigt som den effektivt motverkar eventuella störningssändare.
Detektorn söker över ett mycket stort frekvensområde, från 1 MHz till 8000 MHz. Avsökningen kan också avgränsas efter önskemål. Känsligheten är så hög att även svaga signaler ger utslag.


Risken för att dina motåtgärder ska upptäckas är minimal eftersom detektorn använder sig av passiv teknik vilket innebär att den registrerar befintliga signaler utan att sända ut några egna.


En indikator bestående av nio LED-ljus visar signalstyrkan hos de misstänkta signaler som har snappats upp.
Av- och påslagsknappen kan också användas till att justera känsligheten efter användarens egna önskemål.
Att använda detektorn är lätt. Första steget är att skruva på antennen, sätt sedan på apparaten och ställ in känsligheten så att den visar 2-3 streck. Du kan sedan förflytta dig för att lokalisera källan till de främmande signalerna. Om indikatorn börjar visa fler streck eller om ljudnivån på larmet börjar öka har du kommit närmare spionageapparaturen. När du är framme lyser alla strecken.


Den här detektormodellen har framgångsrikt testats och utvärderats under mycket krävande militära förhållanden.
Den får ström från ett laminerat 9-volts batteri med en drifttid på cirka två timmar.


Produktinformation:

 • Produkt: BD4PRO trådlös spiondetektor.
 • Frekvenstäckning: 1 MHz - 8000 MHz.
 • Huvudsakligt arbetsområde: 225 MHz - 6000 MHz.
 • Känslighet: 0.05 mw.
 • Dynamikomfång: 70 Db.
 • Indikering: LED-indikering med nio nivåer, röstinstuktioner.
 • Strömförsörjning: 9 volts laminerat batteri.
 • Mått: 120 x 62 x 22 millimeter.
 • Användningsområden: Bil, kontor, konferens, rum omklädningsrum, badrum, hotell, fritidsområden, militära anläggningar, myndighetsinrättningar.
 • Säkerhetsmärkning: CE/FCC.
Mer information:
Pris2499 kr
TillverkareSpyCam PRO
Skriv din egen recension
Du recenserar:Professionell buggdetektor, hitta avlyssningsutrustning, kameror mm
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.