Professionell Metalldetektor med metalligenkänning och transportväska, v

Professionell Metalldetektor med metalligenkänning och transportväska, v

Vattentålig metalldetektor med transportväska i hög kvalitet.

Lev. Art.nr:

4999 kr
PÅ VÄG IN
 • Endast 39kr frakt
 • 60 dagars öppet köp
 • Blixtsnabb leverans
 • Ingen fakturaavgift
Artikelnummer: ps-md600
Tillverkare: -PS

Metalldetektor med en 24 cm vattentålig detektorplatta, igenkänning av ferromagnetiska och icke ferromagnetiska metaller, transportväska.

Med denna professionella metalldetektor kan du ge dig ut och upptäcka vad som finns dolt under marken. Att leta efter tappade, kvarglömda eller nedgrävda föremål är en stor och växande hobby i stora delar av världen, och blir med denna detektor blir väldigt enkelt.  I och med att detektorn är så lättanvänd passar den både för professionell användning och för hobbysökare.

Vattentålig sensorkonstruktion
Den vattentåliga detektorplattan ger dig möjlighet att hitta metallföremål även i grunt vatten, på leriga fält och i många andra terrängtyper. Har din kompis tappat vigselringen utomhus? Vill du rensa badstranden från rostiga spikar och skrot? Bli dagens hjälte med rätt utrustning!

Justerbar känslighet
Du kan justera känsligheten på detektorn för att upptäcka föremål på upp till 3,5 meters djup. Genom den justerbara markbalansen kan du kompensera för markens naturliga metallinnehåll, som kan variera mellan olika områden, och skilja ut metallföremål från metallhaltig jord, som annars kan ge upphov till falska signaler.
Med den professionella diskriminatorfunktionen är det möjligt att direkt få information om vilken sorts metall du upptäckt, vilket kan spara mycket arbete om du bara letar efter en viss metall.  Varje metall ger upphov till olika fasförskjutning i detektorsignalen och detektorn klarar av att skilja på både ferromagnetiska och icke ferromagnetiska metaller, i synnerhet ädelmetaller.

Flexibla användningsområden
Du kan börja jakten hemma i trädgården och hitta växelmynt och kvarglömda föremål på stranden eller ute i naturen. Professionellt kan metalldetektorer bland annat användas för att leta efter nedgrävda kablar, inom arkeologi och markundersökning, samt inom minröjning. Tack vare den vattentäta sensorkonstruktionen kan du använda denna detektor på platser där många andra detektorer inte fungerar, till exempel i grunt vatten.

Enkel att montera isär och transportera
Metalldetektorn kan monteras isär och levereras i en specialbyggd stabil attachéväska med lås, för att göra det lätt att ta med detektorn överallt utan att riskera att skada den.

Detektionsalarm med ljud- och ljusindikering
För att du ska kunna komma igång direkt med metallsökandet ingår även ett par högkvalitativa hörlurar. Förutom ljudindikering får du också visuell indikering med en LED när detektorn hittat spår av metall. Kontrollpanelen indikerar även typ av metall och har flera kontroller för finjustering av detektionen.

Lång batteritid
Det inbyggda batteriet laddas med hjälp av den bifogade nätadaptern och med full laddning kan detektorn användas i tio timmar, tillräckligt för en hel dags sökande. Med andra ord är detta en detektor för dig som vill kunna söka av stora områden metodiskt utan att behöva ta paus för att ladda upp batteriet.

Snabbfakta

 • Metalldetektor
 • Vattentålig 24 cm detektorplatta
 • Transportväska och hörlurar ingår
 • Fungerar ner till 3,5 m djup

Produktspecifikation

 • Detektionsalarm med ljud och LED
 • Metalligenkänning av ferromagnetiska och icke ferromagnetiska metaller
 • Batteri: 13,8 V inbyggt återuppladdningsbart batteri ingår
 • 10 timmars batteritid
 • Mått: 1360 x 390 x 300 mm (L x B x H)
 • Vikt: 1800 g
 • Arbetsfrekvens: 9,6 kHz
 • Ljudfrekvens: 400 Hz


Leveransinnehåll

 1. Professionell Metalldetektor
 2. Kontrollpanel
 3. Vattentätt sensorset
 4. Hörlurar
 5. Nätadapter
 6. Nycklar
 7. Stabil transportväska
Mer information:
Pris4999 kr
Tillverkare-PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Professionell Metalldetektor med metalligenkänning och transportväska, v
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss. 

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter. 

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.