Mini IP-kamera, Wi-FI, 720p, smartphone, tvåvägs kommunikation

Mini IP-kamera, Wi-FI, 720p, smartphone, tvåvägs kommunikation

Sök efter ersättningsvara i sökrutan

Lev. Art.nr:

999 kr Inkl. moms Kampanjpris ORD. PRIS 1499 kr
Sök efter ersättningsvara i sökrutan
Artikelnummer: ps-mini-ipcam16
Tillverkare: -PS

En diskret och funktionell IP-kamera som är lätt att använda. Med hjälp av denna stilrena mini IP-kamera kan du bevaka ett område på ett enkelt sätt. Kameran har en upplösning på 720p, vilket ger dig en bra bild. Dessutom så har kameran både en inbyggd mikrofon och en högtalare. Den går utmärkt att använda som en babymonitor, en vanlig webbkamera eller som en övervakningskamera. Kameran går snabbt att koppla upp till ditt nätverk hemma och du kan streama videon direkt till din telefon eller till din dator. Kolla upp vad som händer i ditt hem även när du inte är hemma. Denna mini IP-kamera har även ett rörelsedetektor-läge som sänder ett alarm när den detekterar rörelse. Du kan även använda kameran tillsammans med ett Micro SD-kort för att spara videon direkt till minneskortet.

När det kommer till att övervaka ditt hem så är denna mini IP-kamera perfekt. Du kan säkert komma på flera bra sätt att använda dig av vår mini IP-kamera. Den fungerar riktigt bra som just babymonitor eftersom den kan ge dig ett alarm vid rörelse från bebisen samt streama både ljud och bild.

Glöm jobbiga kablar och struliga instruktioner, med denna IP-kamera behöver du bara koppla upp den till en strömkälla så fixar den resten automatiskt. Detta gör den enkel att flytta och montera upp. Ett enkelt och prisvärt sätt att bevaka eller övervaka ett rum. Beställ en egen mini IP-kamera du också och börja filma eller streama direkt. Har du frågor kring produkten kan du alltid mejla vår kundsupport.

Produktinfo:

 • Stöd för iPhone och Android (iOS4.3, Android 2.3 and nyare)
 • Stöd för Micro SD-kort upp till 64 GB
 • Video
 • Kompressionsformat: H.264
 • Upplösning: 720P (1280x720), VGA (640x480)
 • Sensor: 1/4 tums CMOS Sensor
 • Lins: 3.6mm, 75 graders vinkel
 • Audio
 • Input: Inbyggd mikrofon
 • Output: Inbyggd högtalare (8 Ohm 1W)
 • Alarmläge: Rörelsedetektor

 

Mer information:
Pris1499 kr
Tillverkare-PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Mini IP-kamera, Wi-FI, 720p, smartphone, tvåvägs kommunikation
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss. 

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter. 

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.