Mobius ActionCam Full HD sport och spionkamera 1080p

Mobius ActionCam Full HD sport och spionkamera 1080p

Mobius ActionCam Full HD sport och spionkamera 1080p

Actioncam / Spycam 1080p FULL HD är marknadens absolut bästa spionkamera / sportkamera

Lev. Art.nr:

Vill du ha en tuffing till sportkamera med hög kvalitet på videoinspelningarna, men till ett pris som ändå är överkomligt? Spana in Prylstadens Action Camera, en liten kamera med riktigt stora möjligheter som på kort tid har blivit en jättesuccé. Kalla den gärna uppstickare.

PRO Actionkameran - som kvalitetstestas av oss i Sverige – filmar i full HD 1920 × 1080 med ljud. Kameran är inte större än en ordinär tablettask. Priset ligger en bra bit under vad kameror med motsvarande prestanda vanligtvis kostar. Resultatet är emellertid överraskande bra för en kamera i den lägre prisklassen. Flera jämförande testdueller med modeller som kostar flera gånger så mycket, visar att prylstadens spionkamera / acitonkamera kan ge de dyrare konkurrenterna en match ända in på minsta pixel. Ett exempel är youtube-klippet nedan där de jämför Actionkameran med en GoPro Hero Silver som ligger på över 3000kr. Senast vi kollade låg den på 3290kr på Netonnet. Vår kamera ligger endast på 1995kr, och för det får ni en betydligt bättre kamera. Längst ner finner ni vår demofilm!

Nu med förbättrad batteritid på över 2 timmars inspelningstid!

 

Mobius Actioncam kan t.ex monteras under en fjärrstyrd helikopter eller flygplan för att filma färden uppifrån! Coolhetsfaktor 10 av 10!!

 

Programvaran som medföljer gör det möjligt för en att utföra alla sorters ändringar. T.ex stänga av led indikatorn och lampan så det blir en helt diskret lösning och kan användas som en professionell diskret spionkamera, där ni till och med kan filma riktigt liten text i dålig ljusförhållanden! Med hjälp av programmet ställer man även in datum & tid, väljer mellan följande videoinspelningsupplösningar och mycket mer

 • 1920 x 1080p, 30 fps
 • 1280 x 720p, 60 fps

Programvaran kan bl.a även ställa in "cycle recording" d.v..s kontinuerlig inspelning vilket gör så att kameran kan spela över gamla videofilmer. Ni slipper alltså radera videofilmerna när minnet är fullt. Den spelaer över de äldsta videofilmerna automatiskt om ni önskar, vilket säkerställer att ni har det senaste materialet hela tiden.

En annan stor fördel med Mobius actioncam är att denna kamera är ett äkta multiverktyg. Den passar utmärkt på bilens instrumentpanel och fångar då minsta detalj när du glider genom stadstrafiken eller förbi det vackra kustlandskapet. Den kan även användas som en tålig sportkamera på exempelvis cykelstyret eller hjälmen. Monterad på en minidrönare kan kameran ge superhäftiga bilder från luften, men den fungerar också som en pålitlig webbkamera. Med sina smidiga mått kan den dessutom användas som en diskret och tystgående spionkamera – eller för att dokumentera all action du upplever på din semester. Behöver du filma i minimal belysning mitt i natten är det fritt fram, Mobius är anpassad också för mörkerinspelning.

 

Mobius är dessutom utrustad med WDR, Wide dynamic range, ett bildbehandlingssystem som gör att kameran kan hantera stora skillnader mellan ljusa och mörka partier. Detta innebär också att kameran snabbt ställer om exponeringen om ljusförhållandena plötsligt förändras, som exempelvis när du färdas in och ut ur en tunnel.

 

Med kameran följer en särskild skena (basplatta) som underlättar användningen när du inte håller kameran för hand. Skenan har perfekt passning till kameran vilket gör att den sitter stadigt på ett stativ eller annan fästanordning. Den kan även monteras på en flygande drönare om du ämnar filma ur fågelperspektiv.

 

Som tillbehör finns en rad hjälpmedel, bland annat en skruvanordning som gör att du kan sätta kameran på exempelvis ett cykelstyre. Om du vill fästa kameran på bilens vindruta kan du själv välja metod, antingen sugkopp eller tejp.

 

Till skillnad från många jämförbara kameror filmar Mobius action camera i .mov vilket är Apples containerformat för video, särskilt anpassat för QuickTime. Många anser att .mov har vissa fördelar jämfört med Microsofts containerformat, .avi-formatet, som annars är vanligare.

De inspelade sekvenserna lagras på ett uttagbart MicroSD-kort med plats för upp till 32 GB.

Ett nyladdat batteri behåller spänningen under cirka 80 minuter. Via en USB-kabel kan batteriet laddas eller anslutas till ett externt batteripaket vilket möjliggör kontinuerlig filmning. Kameran kan också filma under själva laddningen.

 

Mobius har tre mycket enkla knappar som är allt du behöver under en normal filmsession: On/off, slutare (shutter) och läge (mode).Två LED-lampor indikerar vilken funktion som utförs.

 

Du kan också konfigurera kameran, det vill säga ändra grundinställningarna utifrån specifika önskemål. Exempel på egenskaper som kan ändras är videoupplösning, bildstorlek och längd på filmklippen. Det finns ett par olika sätt att göra konfigurationen: Med hjälp av en programvara för PC och en USB-sladd mellan datorn och kameran kan du lätt göra de val du vill. Du kan också skriva in ändringarna i ett textdokument som sedan matas in och lagras i kameran via USB, en metod som fungerar på både Mac och PC. En tredje möjlighet att komma åt grundinställningarna är trådlös uppkoppling via en Androidapp.

 

Inspelningstiden per videoklipp kan ställas in på 3 minuter, 5 minuter, 10 minuter och 15 minuter eller på datamängden 4 GB.

 

Bruksanvisningen till Mobius Action Camera laddas ned via Internet. Hittar ni inte den är det bara att mejla oss.

 

 

Produktspecifikation

 • Maximal upplösning: 1920×1080 vid 30 bilder i sekunden
 • Bithastighet: 18,4 Mbps
 • Nattinspelning: WDR Super Night Vision
 • Filformat: .MOV
 • Batterikapacitet: 820 mAh
 • Uppladdningsbart batteri
 • Mått: 61mm x 35mm x 18mm
 • Vikt: 38g
 • Bildvinkel: 116°
 • Registrering av tid och datum
 • Minneskort MicroSD. Stöd för upp till 32GB MicroSD
 • Högsta bildupplösning: 2304 x 1536
 • Tillbehörsskena med stativfäste
 • Möjlighet till loopinspelning
 • Anslutning: Mini-USB

Länk till manual, programvara och firmware: Hittar du här

Mer information:
TillverkareSpyCam PRO
Skriv din egen recension
Du recenserar:Mobius ActionCam Full HD sport och spionkamera 1080p
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.