Nyckelhittare, Key finder med 5 mottagare

Nyckelhittare, Key finder med 5 mottagare

Nyckelhittare, Key finder med 5 mottagare med hela 20 meters räckvidd. Slipp frustrationen av att leta efter era nycklar. Tryck bara på fjärrkontrollens knapp och följ ljudet.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

499 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-keyf3
Tillverkare: -PS

Fjärrkontrollen har en knapp för varje enskild mottagare, så det är bara att trycka för att kontakta en av dem med en räckvidd på 20 meter. Ni kommer enkelt höra var er borttappade nyckel eller plånbok etc. befinner sig.

Mottagaren ger ljud ifrån sig när ni trycker på knappen på fjärrkontrollen.  5 stycken färgglada mottagare/ nyckelringar med larm medföljer så att ni kan fästa dem på era viktiga nycklar till jobb, hem och bil etc. Ni kan såklart fästa mottagarna på andra saker som lätt tappas bort som exempelvis er plånbok.

Fäste som ni kan montera på väggen medföjer. Varför inte placera fjärrkontrollen i köket eller i hallen så finns den alltid enkelt till hands.

Produktinformation:

  • Lång batteritid (upp till 2 år)
  • 5st mottagare i glada färger medföljer
  • Räckvidd: 20 meter
Mer information:
Pris 499 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Nyckelhittare, Key finder med 5 mottagare
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad