IP-kamera inomhus

Övervaka hemmet med en inomhus övervakningskamera. Få PUSH-notiser direkt till din iPhone eller Android när rörelse uppstår. Vi rekommenderar svenska märket Asgari IP Kameror som har kostnadsfri människodetektering som du enkelt aktiverar i appen. 

Varje IP-kamera har en egen internetadress, vilket gör att den enkelt kan nås var du än befinner dig. Allt du behöver göra är att ansluta dig till kameran via en dator, en läsplatta eller smartphone.
IP-kameror är digitala övervakningskameror som överför live video och ljud över internet, antingen trådlöst genom WIFI eller med nätverkskabel direkt till modemet, switch eller router. Du bestämmer själv hur du önskar koppla upp er IP Kamera. Kommunikationen är dessutom dubbelriktad så att det går att styra kameran eller göra sig hörd på den plats som övervakas av t.ex Våra Asgari IP Kameror.

Asgari PTG4 - Vår senaste Asgari IP-övervakningskamera för inomhusbruk med förbättrad rörelseaktivering, hård & mjukvara.

Lägg märke till att det medföljer en egenutvecklad mobilapp till Android och iPhone till alla Asgari IP Kameror, som på kort tid blivit mycket populära i Sverige.

Inga månadsavgifter eller installationskostnader

Slipp månadsavgifter och andra dolda avgifter som ni får av larm och övervakningsbolag. När du köpt ip-kameran behöver du aldrig mer betala, och de är även enkla att installera genom att skanna en qr kod på kameran och följa instruktionerna i appen. 

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad