IP-Övervakningskameror inomhus

Prylstaden har ett mycket brett utbud av ip-övervakningskameror för inomhusbruk. Övervaka hemmet när du är på semester, och res med sinnesro. Via din mobiltelefon kan du få PUSH-notiser vid rörelse och våra IP-övervakningskameror från svenska Asgari har smart människodetektering som du kan aktivera kostnadsfritt via appen. 

Varje IP-kamera har en egen internetadress, vilket gör att den enkelt kan nås var du än befinner dig. Allt du behöver göra är att ansluta dig till kameran via en dator, en läsplatta eller smartphone.
IP-kameror är digitala övervakningskameror som överför live video och ljud över internet, antingen trådlöst genom WIFI eller med nätverkskabel direkt till modemet, switch eller router. Du bestämmer själv hur du önskar koppla upp er IP Kamera. Kommunikationen är dessutom dubbelriktad så att det går att styra kameran eller göra sig hörd på den plats som övervakas av t.ex Våra Asgari IP Kameror.

Vi vill särskilt tipsa om ett par kameror som är väl värda att titta närmare på:

Asgari PTG4 - Vår senaste Asgari IP-övervakningskamera för inomhusbruk med förbättrad rörelseaktivering, hård & mjukvara.

Lägg märke till att det medföljer en egenutvecklad mobilapp till Android och iPhone till alla Asgari IP Kameror, som på kort tid blivit mycket populära i Sverige.

Inga månadsavgifter eller installationskostnader

Slipp månadsavgifter och andra dolda avgifter som ni får av larm och övervakningsbolag. När du köpt ip-kameran behöver du aldrig mer betala, och de är även enkla att installera genom att skanna en qr kod på kameran och följa instruktionerna i appen. 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.