Utomhus IP Kameror

Sveriges största utbud av IP kameror för utomhusbruk. Installera en IP-Kamera hemma, på kontoret eller annan valfri plats för att övervaka när du vill direkt i mobiltelefonen. Få en PUSH notis när IP-Kameran upptäcker rörelse. IP-Kamerorna som vi rekommenderar från Asgari har även människo-igenkänning som gör att de ger mindre falsklarm. 

Vi rekommenderar IP Kameror från märket Asgari of Sweden som har svensk programvara, gränssnitt och manual. De är lättinstallerade och flexibla i sin användning, samt att de har en hängiven tillverkarsupport. Det finns även en hel del olika programvaror och appar som fungerar på PC, MAC, iOS och Android till dessa IP kameror.

  • Asgari 1080PRO: Vår populäraste IP-Kamera. En prisvärd utomhus IP kamera med 20 meters mörkersyn, WiFi, rörelselarm och gratis mobilapp för enkel övervakning och konfiguration
  • Asgari PTZ-80IR G2: Vår mest avancerade IP kamera för utomhusbruk, med 80 meters mörkersyn, 4x optisk zoom, plats för microSD-lagring och full panorering / tiltning. Styrs enkelt med mobilapp, datorprogram, eller direkt i webbläsaren.
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.