IP-övervakningskameror utomhus

Sveriges största utbud av IP-övervakningskameror för utomhusbruk. Installera en IP-Kamera hemma, på kontoret eller annan valfri plats för att övervaka när du vill direkt i mobiltelefonen. Få en PUSH-notis när IP-Kameran upptäcker rörelse. IP-Kamerorna som vi rekommenderar från Asgari har även människo-igenkänning som gör att de ger mindre falsklarm. 

Vi rekommenderar IP Kameror från märket Asgari of Sweden som har svensk programvara, gränssnitt och manual. De är lättinstallerade och flexibla i sin användning, samt att de har en hängiven tillverkarsupport. Det finns även en hel del olika programvaror och appar som fungerar på PC, MAC, iOS och Android till dessa IP kameror.

  • Asgari 1080PRO: Vår populäraste IP-Övervakningskamera för utomhusbruk. En prisvärd utomhus IP kamera med 20 meters mörkersyn, WiFi, rörelselarm och gratis mobilapp för enkel övervakning och konfiguration
  • Asgari PTZ-80IR G2: Vår mest avancerade IP övervakningskamera för utomhusbruk, med 80 meters mörkersyn, 4x optisk zoom, plats för microSD-lagring och full panorering / tiltning. Styrs enkelt med mobilapp, datorprogram, eller direkt i webbläsaren.

Övervakningskamera utomhus hjälper dig med dina säkerhetsbehov

En IP-övervakningskamera utomhus ger dig ökad trygghet på semestern, då du enkelt kan se live video direkt i din mobiltelefon var du än befinner dig i världen. Du får även PUSH-notiser när rörelse uppstår. Allt detta ställer du själv in enligt dina önskemål. Övervakningskameror har funnits länge på marknaden och de har använts flitigt. Anledningen är enkel, det är ett praktiskt sätt att kunna se vad som händer på en plats utan att behöva vara där. Kameraövervakning som används idag är speciellt utvecklade för att klara av kundens önskemål. De kommer exempelvis med mörkerseende, IR-lampor och rörelsedetektorer. I vissa fall kan de även varna dig ifall något händer genom att skicka ett larm till din telefon. De allra flesta övervakningskameror som du hittar hos oss kan du koppla ihop med mobilen. Det innebär att du kan streama övervakningsvideon direkt till telefonen. Det är även möjligt att kontrollera kameran och i vissa fall både lyssna på det som sker och göra dig hörd genom kameran. Här på denna sida har vi samlat övervakningskamera utomhus. Dessa är tillverkade för att både kunna hjälpa dig med din övervakning och även kunna klara av både värme, kyla, regn och blåst. Många av produkterna du hittar hos oss har även fått bra betyg i olika övervakningskamera utomhus test.

Trådlös övervakningskamera med flera bra egenskaper

När det kommer till övervakningskameror som ska användas utomhus så finns det ett flertal olika att välja mellan. Dessa skiljer sig inte bara i pris utan även i kvalitet. En enkel övervakningskamera utomhus kan ligga på runt 999 kronor. Då får du i de flesta fallen en enklare kamera som du inte behöver koppla upp till nätverket med kabel. Dessa övervakningskameror kan även ha lite lägre upplösning, oftast 480p, vilket ger dig en godkänd bild utan att det belastar ditt WiFi alltför mycket. Däremot är det bättre med en lite högre upplösning så att man får med det viktigaste som t.ex registreringsskyltar, kläder och andra detaljer som kan hjälpa vid ett eventuellt brott. Det finns många att välja mellan inom denna prisklass, plus att vi även erbjuder ett stort utbud av tillbehör som är bra att ha. Du kan till exempel hitta separata LED-lampor med rörelsedetektor och solcellsbatterier. Dessa aktiveras automatiskt när de upptäcker rörelse och kan på så sätt lysa upp ett område åt kameran, vilket gör det enklare att upptäcka och filma händelser. 

Hitta en passande övervakningskamera utomhus genom oss

Vi på Prylstaden är väl medvetna om att det finns olika behov och budgetar när det kommer till övervakning. Hos oss kan du hitta både enkel och mer avancerad övervakningskamera utomhus med bra batteri, upplösning och andra bra egenskaper. Klicka på den produkt som du är intresserad av för att läsa mer ingående om kameran och dess fördelar. Vi har även skrivit om övervakningskamera utomhusregler för dig som vill veta vad lagen säger. Kom ihåg att du alltid kan fråga vår support om det finns något du undrar över.

Beställ övervakningskamera utomhus via oss

Vi på Prylstaden har samlat ett stort utbud som består av alla möjliga produkter, från övervakningskameror till tusentals andra prylar. Om du vill ha ett bra pris på ditt köp så har du kommit till helt rätt ställe!

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.