Spionkamera i USB Powerbank - Full HD 1080p, 2200 mAH

Spionkamera i USB Powerbank - Full HD 1080p, 2200 mAH

Ladda er spionkamera, mobiltelefon eller annan laddningbar enhet med det här portabla batteriet

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

1249 kr

Vill du spela in vad som händer runt omkring dig med ljud och bild utan att någon märker vad du håller på med? Det finns många sätt. En smart idé är att skaffa en power bank alltså en batteribank (eller batteripack) med inbyggd spionkamera.

 

De flesta har nog någon gång funderat på att spela in en eller annan händelse i hemlighet. Kanske för att ha bevis att visa upp i ett känsligt ärende, eller för att slippa störa och väcka uppmärksamhet med en vanlig, betydligt klumpigare videoutrustning. Så länge du inte fotograferar dem i deras privata miljö är det fullt lagligt att spela in vad andra personer säger och göra det utan att de vet om det. När det gäller ljudinspelningar får du dock inte spela in privata samtal som du inte själv deltar i. Är du däremot själv en av de deltagande parterna, är det tillåtet att koppla på mikrofonen utan att nämna det för de andra.

 

En batteribank används normalt för att förse din mobiltelefon eller någon annan elektronisk enhet med extra kräm för att förlänga brukartiden om enhetens eget batteri tenderar att ta slut för fort. När det behövs kan batteribanken i sin tur laddas antingen via en nätsladd eller med hjälp av ström från datorn via en usb-sladd. Det finns också banker som laddas med hjälp av solceller, och på senare tid har det även dykt upp sådana som går på bränsleceller. En batteribank är inte större än att den ryms i fickan. Eftersom det är fullt naturligt att du bär omkring din batteribank, är det liten risk att någon kommer att misstänka att du använder den för att filma din omgivning.

Du kan med fördel lägga den ifrån dig och hur diskret som helst låta den inbyggda kameran registrera allt vad som händer. Om din power bank är försedd med automatisk rörelsedetektering, så behöver du inte ens trycka på knappen, kameran sätts igång så fort den upptäcker någon slags rörelse. Det finns batteribanker med dold kamera som klarar inspelningar med mycket hög kvalitet, det vill säga full HD, 1920 x 1080 punkter. De flesta modellerna har enbart ljudinspelning såväl som stillbildstagning som alternativ till vanlig video.

 

Batteritid - Filma dygnet runt

Då det här är en PRO spionkamera kommer ni kunna spela in videofilmer samtidigt som den laddas. Du kan alltså koppla den till ett el-uttag och filma dygnet runt, eller tills minneskortet är fullt. 

Dold spionkamera

Då det ser ut som en helt vanlig USB strömkälla så suspekterar ingen att det är en spionkamera. Man kan därför ha den framme överallt, och även koppla den till datorn eller strömmen och filma utan att det ser suspekt ut.

Minnesåtgång och videokodning

Upplösningar finns från 320x240 till 1920x1080, vi rekommenderar dock att filma i 1280 x 720p då det tar mindre kraft ifrån batteriet och förbrukar mindre minne. Videofilmerna i 720p d.v.s. 1280 x 720 bildpunkters videofilm tar ca 3,67gb i timmen. 

 

Lätt att använda

Då produkten bara har en enda knapp på hela spionkameran så är det inget krångel. För att sätta spionkameran i standby läge håller ni in knappen i ett långt tryck. Sedan väntar man några sekunder, och därefter ger man den ett kort tryck för vanlig videoinspelning. Om man istället vill sätta igång spionkameran i rörelseinspelningsläge håller man in knappen lite längre när den är i standby läge. Led indikatorn visar att man gjort rätt.

 

PB2200 är en fullt fungerande batteribank som är försedd med en dold kamera. Den klarar oavbruten filmning upp till åtta timmar och har rörelseaktivering. Själva batteribanken har en kapacitet på 2200 mAh (milliamperetimmar), vilket kan räcka till en komplett uppladdning av mobilen. Manual medföljer.

Fördelar

 • Superupplösning
 • Åtta timmars inspelning
 • Extrakräm

Produktinformation

 • Fungerande batteribank
 • Videoformat: AVI H.264
 • Videoupplösning: Upp till 1920x1080 (full HD)
 • Video: 30 bilder i sekunden
 • Inspelningstid: Mer än åtta timmar
 • Rörelseaktivering med sex meters räckvidd
 • Möjlighet att välja stillbild eller enbart ljudinspelning.
 • Stillbildsupplösning: 4032x302s4
 • Bildformat:JPG
 • Kamera: 5.0 Mpx CMOS-sensor
 • Bildvinkel: 90 °
 • Batterikapacitet:2200 MAh (megaamperetimmar)
 • Anslutning: Mini 4Pin USB
 • Lagring: Upp till 32 GB MicroSD/TF-kort (tillbehör)
 • USB-kabel och manual medföljer
 • Räckvidd på rörelsedetektorn: Ca 6m
 • Vikt ca 87g
Mer information:
Pris 1249 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Spionkamera i USB Powerbank - Full HD 1080p, 2200 mAH
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad