Asgari PTG4 är den bästa inomhus IP-Kameran och övervakningskameran som Asgari of Sweden har lanserat hittills. De bygger vidare på det som gjorde den tidigare modellen så högt uppskattad. Kameran har förbättrat flera viktiga områden och även introducerat ett par nyheter.

ptg4-1080p-front_1 (1)

Vad är bättre

Först och främst så har inomhus IP kameran PTG4 utrustats med en förbättrad kamerasensor. Denna ger dig full HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar (1080p) med 25 FPS och den möjliggör även en bredare vidvinkel än tidigare. Den nya kameravinkeln ligger på 95 hela grader, vilket betyder att du kan fånga upp hela rummet på bilden. Även belysningsförmågan har förbättrats och de nya IR-dioderna lyser starkare än tidigare, vilket innebär att du får bättre mörkerbilder. Du får upp till åtta meters synlighet vid totalt mörker.

Vad är nytt

Det finns många nya inslag när det kommer till PTG4. Det handlar både om rent tekniska uppgraderingar och även mjukvaruförbättringar. Några av nyheterna är:

 • Stöd för Dropbox

Förbättrad app som numera har stöd för push-larm. Du kan koppla push-larmet till rörelsedetektorn och på så sätt snabbt få reda på att ett larm har utlösts.

Med Asgari PTG4 kan du enkelt styra kamerans riktning. Du kan styra i sidled upp till 350 grader och även lutad i upp till 120 grader. Kamerans rörlighet i kombination med kamerans utökade vidvinkel ger dig bättre översikt över området du övervakar.

 • Möjlighet att lyssna och göra sig hörd

PTG4 har inte bara möjlighet att spela in och övervaka. Du kan även lyssna genom kamerans mikrofon och prata genom högtalaren. Det är även möjligt att låta kameran spela upp ett alarmljud när larmet aktiveras, perfekt för att skrämma bort eventuella tjuvar eller obehöriga.

En prisvärd favorit

Precis som de tidigare modellerna är även denna övervakningskamera lätt att installera tack vare EZLink, ett system som gör att du kan koppla upp kameran till mobilen med tre steg. Du kan även använda den nya Asgari IPC-appen, ett program som gör det möjligt att skapa ha koll på flera olika kameror på ett smidigt sätt. IPC-appen har till exempel stöd för både PTG4 och Asgari 720Pro. Du behöver inte ha en dedikerad dator för övervakningen utan kan sköta allt med hjälp av mobiltelefonen.

Precis som tidigare så har även PTG4 stöd för MicroSD lagring, upp till 64 GB. IP-kameran behåller även den inbyggda PIR-rörelsedetektorn. Eftersom den numera har stöd för Dropbox kan du enkelt välja att skicka bild eller video automatiskt dit eller till en FTP-server. Det innebär att övervakningsfilen alltid är säker och finns på flera platser. Den avancerade PIR-sensorn gör att du slipper många falsklarm, den sätter endast igång när den känner av kroppsvärme.

Övriga funktioner som finns hos Asgari PTG4

IP kameran kommer med WPS-stöd, vilket gör det smidigt att koppla kameran till din router. Om du har installerat appen kan du även få in video från flera kameror samtidigt, så kallad multikamera-vy. Det fungerar både med PTG4 och andra kameror från Asgari of Sweden. Det finns möjlighet att ställa in patrullering samt spara positioner för att snabbt kunna övervaka stora ytor och byta synvinkel snabbt. Är du på jakt efter en prisvärd IP-övervakningskamera för inomhusbruk med flera bra funktioner så är detta ett utmärkt alternativ.

Tekniska specifikationer:

 • Sensor: 2.0 MP CMOS
 • Upplösning: 1920×1080 (25 FPS)
 • Komprimering: H.264
 • Videovinkel: 95 grader
 • IR: Upp till 8 meter
 • PIR-sensor: Ja
 • Wide Dynamic Range: Ja
 • Pan: 350 grader
 • Tilt: 120 grader
 • Ethernet: Ja
 • Wifi: Ja (802.11 b/g/n), WPS
 • Systemkrav: Windows XP, Windows 7, Windows 8.1, Mac OS, Android, iPhone OS.
 • Larm: Via e-post, Push-meddelande, Dropbox eller FTP.

Köp den här:

https://www.prylstaden.se/inomhus-ip-kameror/asgari-ptg4-1080p-inomhus-ip-kamera-p2p-pushlarm