GPS-Trackers gör det möjligt för dig att spåra ditt fordon och se var det befinner sig. Det finns flera stycken att välja mellan i vårt sortiment, alla med sina egna egenskaper, funktioner, kvaliteter och designer. Vi tänker göra det enklare för dig att få en bättre överblick av det bästa som erbjuds, och förhoppningsvis hjälpa dig att välja vilken som passar just dig och din bil allra bäst. I vårt Bäst-i-test får du våra toppfavoriter och all information om dem, så att du snabbt och smidigt ska kunna hitta fram till den du vill ha. Vårt bäst i test baserar sig på alla produkternas olika egenskaper och kvalitet där vi väljer ut de allra bästa.

1. Vinnaren: ezTracker PRO20 GPS Tracker med års fri livespårning

GPS Tracker fordon, eztracker pro20

Här har du alltså vinnaren 2024! Denna ezTracker Pro20 är en kvalitativ produkt i toppklass som låter dig hålla exakt koll på ditt fordon, men även värdetransporter och andra saker av högt värde i realtid, detta tack vare tjänsten som heter ezTracker Fleet. Det ska även nämnas att den har en batteritid på upp till 4 år! När du köper denna produkt får du 1 års abonnemang av denna tjänst, och det medföljer även ett extra SIM-kort som du behöver för att kunna spåra i realtid, plus data och SMS, helt gratis. I tjänsten ezTracker Fleet kan du både snabbt och enkelt få en mycket bra överblick över flera stycken tracker i samma system; hur många du vill ha är upp till dig.

Här får du tillgång till information som lokal adress, hastighet och den exakta GPS-positionen som är mycket tydligt markerad. Vill du, så kan du även i det smarta systemet GEOFence själv bestämma om du vill att systemet ska skicka iväg ett alarm om ett fordon lämnar eller anländer till det markerade området. Som du märker finns det många smarta funktioner i denna högkvalitativa produkt, och det är just därför som den har valts till vinnare.

Ställ in schemalagd spårning, Geo staket, hastighetslarm och massa annat via ezTrackers livespårningstjänst. Livespårningen är helt gratis inom hela EU och funkar lika väl från en dator som direkt i din mobiltelefon via app till Android och iOS.

2. ezTracker Fordon G2 GPS TRACKER FÖR MOTORCYKEL, EZTRACKER FORDON G2, 3G GSM 1 års livespårning

ezTracker Fordon G2 har ett inbyggt batteri men är avsedd att kopplas direkt till ditt fordon. Dessutom passar den andra fordon, oavsett om det är en motorcykel, bil, lastbil eller exempelvis arbetsmaskin / båt. Det medföljer även ett relä ifall du vill koppla direkt till bilens batteri, men ändå vill att den enbart ska laddas när fordonet är påslaget och motorn igång.

Med hjälp av appen kan du live se exakt position, men även ställa in GEO-staket och massvis med andra regler. Rapporter såsom körjournal med mera går också att exportera så att du slipper föra manuell körjournal. Körjournalerna är godkända av skatteverket och används i dagsläget i tusentals verksamheter. Livespårningen är gratis i ett helt år i hela EU.

3. ezTracker Fordon G2 utan simkort

Det finns faktiskt de som föredrar att köra sina egna simkort, då hamnar samma produkt på 3:e plats, dock utan livespårningstjänsten. Bättre fordonstracker & support får man leta efter. Funktionen är detsamma, enda skillnaden är att du kör ditt egna simkort i GPS Trackern.

GPS Spåraren har inbyggd G sensor och tål även nordens klimat. Då det är nordiska tillverkare vore det skrattretande om de inte tål nordiskt klimat, så detta är ju bra! Pejlingen är bra och ger en position på inom 5m, vilket är väldigt bra när det kommer tills spårningsutrustning. Chipset som denna GPS Tracker använder sig utav är ublox vilket är ett Schweiziskt högkvalitativt chip som anses vara marknadens bästa chipset.

4. KINGNEED T12 – TUFF VATTENTÄT MAGNETISK GPS-TRACKER, GPRS, A-GPS, 2600 MAH

Tålig GPS Tracker från Kingneed som är vattentät och har magnet. Perfekt för att spåra allt från fordon till värdesaker. Skicka ett sms till spåraren och få en Google kartlänk direkt till din mobiltelefon med exakt position, oavsett vart i världen den befinner sig. Kingneed har även en onlinetjänst där du kan se din spårningshistorik. Denna spårare har stötsensor, schemalagd spårning och realtidsspårning.

Varför så många ezTracker?

Som ni säkerligen redan har sett så är ezTracker GPS Trackers med i 3/4 platser. Anledningen till denna är enkel. Vi har sålt GPS Trackers på Prylstaden sedan 2009 och har fått ofantligt många supportmejl om GPS Trackers, som har gett oss grymt bra insikt på var problemområdena med GPS Trackers är. Med hjälp av denna informationen har vi i samarbete med ezTracker tagit fram marknadens bästa GPS Trackers och GPS Spårare för djur, fordon, värdetransporter, äldre, barn mm. De är även extremt prisvärda med tanke på vad de konkurrerande varumärkena tar för mindre. Detta beror på riktad marknadsföring, och en välplanerad tillverkningsstrategi.