Enkel bildiagnostik hos prylstaden

Felsök bilen själv!

Med en bra felkodsläsare kan man lätt hitta fel i bilen själv och därmed skippa dyra turer till verkstaden. Ta tag i bilproblemen själv och spara både pengar och tid med våra smidiga OBD-2 läsare.

OBD-2 felkodsläsare fungerar på alla bilar tillverkade efter 2001. Vi erbjuder ett stort utbud med modeller för alla kända biltillverkare, du kan välja mellan läsare som kan kopplas i mobilen, datorn, eller till och med skippa den biten med våra felkodsläsare med inbyggd display.

Med en bra felkodsläsare kan man lätt hitta fel i bilen själv och därmed skippa dyra turer till verkstaden! Du sparar både pengar och tid med våra OBD-2 läsare då du snabbt får reda på exakt vad som strular då läsarna visar precis vad en verkstad kan se med sina läsare.

För avancerad felsökning

Våra absolut prisvärdaste felkodsläsare kommer från iCarSoft, dessa har stora tydliga displayer i färg och uppdateras snabbt med diagnostisk information. Bland våra felkodsläsare har dessa absolut flest funktioner och är mest lättanvända. iCarSoft felkodsläsare säljer läsare till specifika bilmärken men har även en värstingmodel, iCarsoft CR Plus som är kompatibel med över 40 (!) bilmärken.

För hemmafixaren

Vi har även lite billigare versioner som Foxwell NT301 CAN OBDII & EOBD, denna läsare är kompatibel med nästan alla biltillverkare, har inbyggd display och är riktigt prisvärd funktionsmässigt. Förutom att se felkoder kan du även rensa/nollställa koder, den släcker bl.a check engine light, MIL m.m.

Enkel felsökning

Våra budgetversioner har inte lika mycket funktioner, men är fortfarande oumbärliga vid felsökning. Modellen Mini Vgate Felkodsläsare med bluetooth, OBD2, OBDII kommer med de nödvändigaste funktionerna och ansluts smidigt via bluetooth till mobilen.