Vintern är äntligen på väg bort och snart är det dags att börja ladda inför båtsäsongen 2017!

Vi på Prylstaden kommer därför nu med fem smarta pryl-tips för att göra nästa båtäventyr så lyckat som möjligt.

ezTracker eXtreme 5Y, GPS Tracker med 5 års batteritid

ezex

Denna GPS-tracker har ruggigt lång batteritid och passar perfekt i både båt och bil! Tack vare det stora batteriet som håller i hela 5 år kan du känna dig säker när du låst din båt för förvaring. Du kan när som helst kontakta trackern med ett enkelt sms, för att några sekunder senare få den exakta positionen direkt i en behändig karta. Trackern har förutom grym batteritid massa smarta funktioner och starka magneter så du enkelt kan fästa den nästan vart som helst.

Just nu: Rea! 2 999 kr, tidigare 4 999 kr

Läs mer

Kraftig Powerbank med inbyggd Solcellspanel, LED-ficklampa och adapterkit

pbank

Denna kraftiga Powerbank har en kapacitet på hela 11200 mAh och kommer med ett adapterkit som passar de vanligaste mobiler och bärbara datorer. Powerbanken har även en inbyggd solcellspanel som är perfekt att ha under soliga dagar, bara låt den ligga så sköter solen uppladdningen! Full-laddad kan du ladda en modern mobil ca 4-5 gånger med denna kraftiga powerbank.

1 899 kr

Läs mer

Multifunktionell starthjälp till fordon

start

Det är inte kul att hitta ett dött batteri i sitt fordon! Med denna starthjälpare slipper du helt sådana stunder. Allt du behöver göra är att ladda enheten, sen är den klar att använda. Förutom att ladda upp döda bilbatterier kan denna starthjälpare även ladda upp saker via USB och fungerar även som en behändig ficklampa.

Just nu: Rea! 1 299 kr, tidigare 1 999 kr

Läs mer

Inspektionskamera 720p HD, PRO, färgmonitor, LED, DVR

inspk

Med en inspektionskamera som denna har det aldrig varit enklare att undersöka en båt vid t.ex. en klippskada, du behöver inte ens ta upp båten på land! Inspektionskameran har 6st kraftiga LED:er som lyser upp för en tydlig bild även under vatten. Finns med olika längder på slanghalsen.

1 999 kr

Läs mer

10W Ultraviolett dyklampa, 3000LM, 100 m, 395-400nm, inkl typ 18650 batterier/laddare

uv

Om du gillar att dyka så är den här lampan oerhört häftig! Tack vare UV-ljuset på 395 nm kan du uppleva helt nya färger som normalt är osynliga för människor på fisk och växtliv. Vattentät ned till 100 meter och kraftig belysning som når långt.

1 399 kr

Läs mer