GPS Trackers för barn – utan abonnemang: Håll koll på ditt barns säkerhet och trygghet utan att vara bunden till abonnemangskostnader. Med dagens avancerade teknologi finns det nu GPS trackers speciellt utformade för att hjälpa föräldrar att ha full koll på sina barn utan att behöva betala för ett abonnemang. Dessa trackers erbjuder enkel användning, pålitlig spårning och givande funktioner, allt utan några löpande kostnader. Genom att välja en GPS tracker utan abonnemang får du friheten att ha kontroll över ditt barns plats i realtid, samtidigt som du sparar pengar. Nedan rekommenderar vi sex GPS Trackers för barn som kombinerar kostnadseffektivitet med en imponerande prestanda, för att ge dig bästa möjliga upplevelse och trygghet som förälder. Upptäck de bästa alternativen på marknaden som ger dig tryggheten att veta var ditt barn befinner sig när det behövs som mest, utan att binda dig till månatliga avgifter.

ezTracker™ Guardian – Bästa GPS Tracker för barn

Om du letar efter en pålitlig och lättanvänd GPS Tracker med avancerade funktioner, rekommenderar vi starkt andra generationens ezTracker™ Guardian. Denna senaste version har integrerat stöd för både 3G- och GSM-nätverk, vilket ger dig utmärkt täckning och tillförlitlighet.

En av de framstående funktionerna hos ezTracker™ Guardian är dess imponerande batteritid på upp till en vecka, vilket säkerställer att du kan spåra din enhet under långa perioder utan att behöva oroa dig för laddning. Dessutom är denna GPS Tracker tillverkad och testad i Sverige, vilket garanterar högsta kvalitet och pålitlighet.

Enkelheten hos ezTracker™ Guardian är anmärkningsvärd. Den svenska manualen och den snabba konfigurationsprocessen gör att du kan komma igång utan krångel. Med bara ett enkelt SMS eller ett samtal kan du omedelbart få tillbaka positionen på trackern via Google Kartor. Du kan enkelt navigera genom satellitvy, gatuvy och utforska närliggande adresser och platser. Den bästa upplevelsen får du med en smartphone, men trackern fungerar även med äldre mobiler. Dessutom kan trackern skicka dig information om återstående batteritid, hastighet samt longitud/latitud i textformat.

För att ytterligare öka säkerheten har ezTracker™ Guardian en SOS-knapp som vid tryckning i mer än 5 sekunder omedelbart skickar ett larmmeddelande till det förprogrammerade numret.

ezTracker™ Personal – Slimmad design

Om du behöver hålla koll på dina nära och kära, så är ezTracker Personal det bästa valet. Denna GPS-tracker är perfekt för både barn och äldre och fungerar var som helst i världen. ezTracker Personal är användarvänlig och full av praktiska funktioner. Du behöver bara sätta in ett vanligt SIM-kort för att komma igång. Skicka ett kommando för att spåra enheten och få snabbt tillbaka en länk till exakt position på Google Maps.

Med sin smidiga design och robusta klämma kan du enkelt fästa den på kläder eller väskor. Trackern är vattentät, dammtät och tål olika temperaturer. Tack vare det avancerade UBLOX GPS-chippet spårar ezTracker Personal snabbt sin position med sin extra höga känslighet på -159 dBm. Batteriet räcker upp till 240 timmar och trackern går automatiskt i standby-läge när den inte används.

Säkerheten är också viktig. Med en SOS-knapp på framsidan kan du snabbt skicka ett meddelande med enhetens position till en förinställd kontakt. Trackern har även en inbyggd mikrofon för att kunna lyssna in nödsituationer. ezTracker Personal är den perfekta följeslagaren för att hålla koll på dina kära. Den är enkel att använda och pålitlig i alla situationer.

ezTracker™ Kids – Utformade för barn

ezTracker Kids är den perfekta lösningen för att hålla koll på ditt barns aktiviteter. Med hjälp av enkla SMS-kommandon kan du snabbt och lätt få information om barnets position. Genom att klicka på den medföljande länken i svaret kan du direkt se barnets exakta plats på Google Maps.

Denna lätthanterliga och pålitliga GPS-tracker aktiveras genom att trycka på knappen med en tass på framsidan. En LED-indikator tänds för att visa att enheten är igång. Dess robusta design gör den tålig mot väder och temperaturer från -20 till +60 grader. ezTracker Kids har ett inbyggt, laddningsbart litiumjonbatteri med imponerande 300 timmars standbytid. Laddningen görs enkelt med den medföljande väggladdaren och USB-sladden.

För att komma igång med ezTracker Kids behöver du bara sätta in ett SIM-kort utan PIN-kod och skicka ditt telefonnummer till enheten via ett SMS-kommando. Kompatibiliteten sträcker sig till alla svenska mobiltelefonoperatörer förutom 3, då de inte längre använder GPRS-nätet. Med ezTracker Kids kan du tryggt och bekvämt hålla koll på ditt barns säkerhet och plats varje dag.

ezTracker™ smartklockor – Mer än bara GPS spårning

ezTracker™ smartklockor för barn är speciellt utformade för att erbjuda en trygg och säker upplevelse för barn och deras föräldrar. Dessa smartklockor kombinerar klockfunktioner med GPS-spårning, vilket gör det möjligt för föräldrar att hålla koll på sina barns position i realtid.

Med ezTracker™ smartklockor för barn kan föräldrar skicka meddelanden och ringa till klockan, och barnet kan även ringa till förprogrammerade kontakter. Klockorna har även en SOS-funktion som låter barnet skicka nödmeddelanden till föräldrarna i en akutsituation.

ezTracker smartklockor för barn är kopplade till en dedikerad app som är kompatibel med både iPhone och Android-enheter. Genom denna app kan du dra nytta av en mängd användbara funktioner och verktyg.

Några av appens funktioner inkluderar:

 1. Platsinformation: Du kan enkelt se barnets nuvarande position samt visa deras positions-historik för de senaste 90 dagarna.
 2. Geo-staket: Genom att ställa in geo-staket kan du få larmnotiser om barnet lämnar ett fördefinierat område. Det hjälper dig att hålla koll på deras rörelse och säkerhet.
 3. SOS-kontakter: Du kan ställa in viktiga SOS-nummer som barnet snabbt kan ringa upp i nödsituationer. Det ger en extra trygghet för både barnet och föräldern.
 4. Telefonbok: Du kan ange upp till 10 förinställda nummer i smartklockans telefonbok, vilket gör det enkelt för barnet att ringa och kommunicera med förutbestämda kontakter.
 5. Meddelanden: Du kan skicka meddelanden till barnet via appen. Du kan välja att skicka antingen röstklipp eller textchatt. För att svara på meddelanden kan barnet enkelt hålla inne en knapp för att spela in sin röst och skicka tillbaka.
 6. Remote Sound Monitor: Med denna funktion kan du använda klockans inbyggda mikrofon för att avlyssna ljud i barnets närhet. Det kan vara användbart i vissa situationer för att säkerställa deras säkerhet och välbefinnande.

ezTracker™ Watch X1

 • Inbyggd kamera på 0,3 megapixel som gör det möjligt att ta och spara bilder direkt i klockan. Barnet kan dokumentera sina äventyr och minnen.
 • Möjlighet att ringa samtal med hjälp av den fysiska knappsatsen på klockan. Det gör det enkelt för barnet att ringa förutbestämda nummer och kommunicera med föräldrar eller andra godkända kontakter.
 • Möjlighet att ringa samtal från telefonboken. Med hjälp av en app kan föräldrarna enkelt spara fördefinierade nummer i klockan för att göra samtal ännu smidigare.
 • Chatta eller röstchatta med andra barn som använder samma klocka. Detta kräver att klockorna paras ihop och godkänns av varandra för att säkerställa säker kommunikation mellan barnen.
 • Inbyggd stegräknare som registrerar barnets rörelse och aktivitet. Det ger en uppfattning om deras dagliga aktivitetsnivå och kan uppmuntra till en hälsosam livsstil.
 • IP67-klassad vattentäthet. Klockan är vattentät och klarar av att vara nedsänkt i vatten upp till 0,5 meters djup i cirka 10 minuter. Det ger extra skydd mot vattenrelaterade olyckor och ger en trygg användning även under vattenaktiviteter.

ezTracker™ Watch S1

 • Ringa samtal med hjälp av den inbyggda knappsatsen. Smartklockan gör det möjligt för barn att enkelt ringa förprogrammerade nummer, vilket ger dem möjlighet att kommunicera med föräldrar eller andra godkända kontakter.
 • Ringa samtal från telefonboken. Med smartklockan kan barn också ringa personer som är sparade i telefonboken.
 • Röstchatta med andra barn som använder samma klocka (observera att klockorna behöver paras ihop och godkännas av varandra först). Genom denna funktion kan barn kommunicera med sina vänner genom röstmeddelanden.
 • Inbyggd stegräknare. Klockan har även en inbyggd stegräknare som kan registrera antalet steg barnet tar under dagen.
 • IP67-klassad vattentäthet. Klockan är vattentät enligt IP67-standard, vilket innebär att den kan användas i vatten på upp till 0,5 meters djup i cirka 10 minuter utan att skadas.

ezTracker™ Watch E1

 • En praktisk funktion som gör det möjligt att ringa samtal genom att använda knappsatsen på klockan. Barnet kan enkelt koppla upp sig till förutbestämda nummer med bara några tryck.
 • En bekväm funktion som tillåter barnet att ringa samtal från den sparade telefonboken direkt från klockan.
 • Möjligheten att röstchatta med andra barn som också använder ezTracker™ Watch X1. Genom att para ihop och godkänna varandra kan barnen enkelt ha röstbaserade konversationer.
 • Klockan är utrustad med en kamera på framsidan som kan ta bilder. De tagna bilderna överförs och sparas i den medföljande appen för enkel åtkomst.
 • En inbyggd stegräknare håller koll på barnets aktivitet genom att räkna antalet steg som tas under dagen.
 • IP67-klassificerad vattensäkerhet ger klockan ett robust skydd. Den kan tåla att vara nedsänkt i vatten på upp till 0,5 meters djup i ungefär 10 minuter utan att ta skada.

Sammanfattningsvis

Att skaffa en GPS-tracker för barn har många fördelar. En GPS-tracker ger föräldrar möjligheten att enkelt övervaka sitt barns position och ha en känsla av trygghet. Med en tracker kan föräldrarna snabbt och enkelt se barnets nuvarande plats i realtid genom en app eller SMS. Det är också möjligt att ställa in geo-staket som skickar larm när barnet lämnar ett visst område. Dessutom kan man ha förinställda SOS-nummer för nödsituationer och skicka meddelanden till barnet. En GPS-tracker ger föräldrar en extra säkerhetskänsla och möjligheten att ha en konstant uppsikt över barnets välbefinnande.

Photo by Artur Aldyrkhanov on Unsplash