Vill du lyssna på kompisens samtal? Nyfiken på vad grannarna pratar om? Med Orbitor parabolmikrofon kan du lyssna på samtal som är cirka 150 meter ifrån dig. Denna högkänsliga avlyssningsutrustning gör det enkelt för dig att ta reda på det senaste skvallret.

Smart och prisvärd utrustning för avlyssning

Parabolmikrofonen är en enkel produkt som fungerar genom att koncentrera ljudvågorna från en viss riktning och göra de hörbara. Du kopplar enkelt in dina hörlurar i parabolmikrofonen genom porten (3,5 mm). Antingen använder du de hörlurar som följer med i paketet eller så använder du dina egna. Ett tips är att använda större hörlurar som isolerar din hörsel från det omgivande ljudet. På så sätt kan du koncentrera dig fullt ut på vad som sägs.

Parabolmikrofon__4ff05863d0dcf

Du behöver inte lägga allting på minnet när du använder denna parabolmikrofon från Oribitor. Stoppa in ett micro SD-kort och spela in ljudet istället. På så sätt kan du i lugn och ro lyssna på allt som parabolmikrofonen snappade upp när du är hemma och sitter vid datorn. Du kan även lyssna på plats om du vill, denna avlyssningsutrustning kan spela upp ljudet med en knapp

Lång räckvidd, både för kikaren och mikrofonen

Denna parabolmikrofon kommer inte bara med själva mikrofonen. Du kommer även med en kikare monterad. Detta gör det betydligt enklare för dig att sikta rätt. Använd sedan frekvensreglaget för att hitta rätt frekvens, precis som en radio som försöker hitta rätt radiostation. Allt ljud spelas in i MP3-format, vilket innebär att du enkelt kan lyssna på filerna med datorn eller via en MP3-spelare. Kikaren ger dig hela 8 gångers förstoring. Du kommer alltså att kunna både se personernas ansiktsuttryck och höra deras konversation samtidigt. Notera att resultatet för mikrofonen kan variera baserat på omgivningen.

Läs mer om den här:

https://www.prylstaden.se/orbitor-parabolmikrofon-med-8x-inbyggd-kikare-inspelning-microsd-3-5mm