Prylstaden | Jakttillbehör och åtelkameror för jaktsäsongen

Jakten är i full gång och självklart har Prylstaden ett stort utbud av åtelkameror, både åtelkameror med MMS och utan MMS, och annat jakttillbehör. Visste du att det fälls ungefär 80 000 älgar per år? Däremot födds det ungefär samma siffra och populationen samt den biologiska mångfalden behålls intakt. Att ha en bra åtelkamera är både viktigt för att underlätta din jakt men också spännande att övervaka – samt ett ypperligt verktyg för att hålla koll på vår fantastiska biologiska mångfald Sverige erbjuder. Med åtelkameran kan du se exakta mönster och även höra ljud, inte bara på dagen utan även på natten. Nedan listar vi några fantastiska produkter från Prylstaden lämpad för jaktsäsongen.

Bolyguard MG984G-36M

Åtelkameran är en av våra mest utrustade åtelkameror som faktiskt är på kampanjpris just nu. Skynda fynda!

Bolyguard MG984G-36M är en av de första åtelkamerorna som använder sig av 4G-nätet. Den skickar de tagna bilderna/videos nästan direkt till din telefon. Och inte nog med det, den skickar även bilderna i full upplösning.

Du kan styra åtelkameran via appen eller direkt via sms, på detta vis slipper du plocka ner kameran eller vara på plats för att t.ex. ändra inställningar. Åtelkameran har numera även en inbyggd mikrofon och kan snappa upp ljud, men även spela upp ljud. Om du skymtar något eller hör något i närheten av övervakningen, varför inte spela upp ett lockningsljud för att fånga djuret på bild? Dessa funktioner styrs enkelt via mobilen. 

Designen är inte heller något att sticka under stolen med. Med sin snygga och väldigt praktiska design kamouflerar du den enkelt i skogen. Åtelkameran har en stor inbyggd display där man lätt kan se inställningar och fixa i olika lägen. På displayen kan du även titta på tagna bilder/videoklipp om man skulle vilja. Displayen är dold inne i enheten och går enkelt att vika upp.

Till din åtelkamera, är det perfekt att även ha en batteriladdare som drivs på solceller. Om du har placerat åtelkameran djupt inne i skogen är det inte alltid enkelt att byta batterierna, eller behöva oroa sig om att batterierna tar slut precis när djuret passerar. Prylstaden erbjuder självklart en lösning på detta. Solpanelen är vikbar och går utmärkt att bära med sig smidigt och enkelt, solcellsladdaren för åtelkameran är även skyddad mot väder och vind och IP66 klassad. Medföljes ett fäste.

Prylstaden har även grymma jaktradio, komradio och walkie talkies. Dessa apparater är ju oroligt roliga för barn att leka med, istället för en telefon till ditt barn kan en walkie talkie vara en perfekt aktivitet att sysselsätta sig med. Men inför jaktsäsongen är walkie talkie ett perfekt jakttillbehör som frekvent används inom just jakt. Prylstaden har förnuvarande två varianter. Ett walkie talkie par som är på kampanjpris, 299 kr – räcker 2.5 km och har 8 olika kanaler. Sedan ytterligare en variant som kostar 399 kr – och räcker upp till 5 kilometers avstånd och även den har 8 kanaler. 

Båda dessa passar lika bra inomhus som utomhus i skog och mark. Ibland kan det vara ett bra alternativ att ha med sig i skogen om mobiltäckningen sviker. Vid jakt behövs kommunikation mellan varandra och walkie talkies kan det vara en väldigt smidigt och pålitlig källa att kommunicera, istället för att plocka upp mobil och ringa korta samtal, ”kom”, ”over out”.