Fördelarna med att installera en egen backkamera i bilen är många, i jämförelse med att lita endast till den traditionella backspegeln. Förutom ökad komfort i din körupplevelse förhöjs säkerheten flera snäpp med hjälp av dessa hjälpmedel. För att hjälpa dig att undvika onödiga krockskador vid backning och manövreringen genom svåra passager i höst och vinter har Prylstaden.se därför uppgraderat sitt sortiment av backkameror med två helt nya produkter.

Våra nya backkameror fungerar helt trådlöst, med hjälp av en kamera som monteras fast bakpå ditt fordon. På dessa trådlösa backkameror skickas det från kameraenheten skickar därifrån en videosignal direkt till förarplatsen i ditt fordon. Videoupptagningen visas sedan på en monitor, som du enkelt fäster på instrumentbrädan, till exempel i bilen eller långtradaren.‌ Tack vare backkamerasystemens sladdfria konstruktioner är de dessutom mycket enkla att installera.

Vårt ena nya trådlösa backkamerasystem med vidvinkel har en synvinkelbredd på hela 120 grader och en vydistans på 100 m. Produkten har utvecklats speciellt för att underlätta manövrering av stora fordon eller sammankopplade fordon, som långtradare och husvagnar. Den trådlösa backkameran, tillsammans med den långa vydistansen, är extra förmånlig för långa fordon, som annars skulle kräva långa kabelarrangemang. Kameran fungerar dock även lika bra att använda i personbilen, som en extra hjälp vid parkering och backning.

backkamera2_001

Även vår andra nya produkt, en trådlös backkamera, är specialanpassad för bussar, lastbilar och långtradare. Men även detta system går utmärkt att använda i den privata personbilen. Båda kamerasystem ger dig en god utblick över omgivningen bakom ditt fordon på sina 7 tum stora LCD-skärmar med fulla färgstöd, oavsett fordonstyp.

Tr__dl__s_backka_5743113024238

Båda kameror är fullt vattentåliga och konstruerade för att klara av de tuffa förhållanden som råder längs vägarna i riket. Dessutom har båda kameror utrustats med nattseende – en ovärderlig hjälp vid parkering kvälls- och nattetid i vårt mörka land. Nattseendet fungerar med hjälp av infraröda LED-lampor, som ger dig fem meters fullt upplyst siktsträcka bakåt, även i totalt beckmörker.

Våra backkameror passar både för privat och professionellt bruk. Förare med speciella behov har dock särskilt stor nytta av dessa system, som kraftigt underlättar framförningen av ditt fordon i alla riktningar. Istället för att behöva vända och vrida på huvudet åt olika håll kan du med hjälp av denna produkt istället få en fullgod utblick över omgivningen runtomkring ditt fordon via monitorn på instrumentbrädan.

Just nu ligger en av våra nya produkter dessutom ute på rea, så passa på att fynda i vår samling av högklassiga backkameror redan idag.