Prylstaden | Övervakning – Spårning – Bildiagnostik & Felkodsläsare

Prylstaden är inte bara en webbshop där du kan välja bland över 10.000 produkter, vi erbjuder även personlig service och kan bidra med massor av kunskap. Hos oss på Prylstaden finns allt du behöver, alltifrån övervakningskameror, spionprylar, felkodsläsare & bildiagnostik.

Det är dock något extra med övervakningskameror, till exempel ser vi fler och fler sätta upp utomhus ip-kameror för övervakning av privat syfte. Dessa produkter är vårt område. Övervakningskameror kommer i olika funktioner och för olika ändamål. Vi på Prylstaden hjälper dig hitta rätt övervakningskamera, oavsett om det är till stugan, huset, båten, husvagnen etc. Vid funderingar går det att mejla eller ringa – vår personliga service hjälper dig att välja rätt.

Varför ska man använda en övervakningskamera?

  • Jo, såhär är det, det handlar inte om att man inte litar på sin omgivning. Det handlar om att känna ro i kroppen och kunna slappna av. När man lämnar stugan efter några veckor över jul kommer det kännas bra att kunna se, hur mycket snö är det på taket? Är det någon som traskar på bron? Invändigt, hur ser det ut? Läcker det vatten någonstan? Alla dessa faktorer spelar roll oavsett var du har din övervakningskamera. En övervakningskamera går att installera i exempelvis huset, stugan, husvagnen eller båten. 

Vi har två väldigt bra exempel på varför man bör ha en övervakningskamera.

  1. Vi hade precis lämnat stugan i fjol när vi ser på kameran hur en person (vi ser klart och tydligt hur hen ser ut) går in på tomten och “lånar” grillen… Vad hen hade för plan, sno eller bara låna vet vi inte… Men vi skriver i den lokala Facebook gruppen och uppmuntrar personen att fråga nästa gång. Någon timme senare är grillen tillbaka. Toppen ju! Hade utfallet blivit detsamma utan övervakningskameran?

  2. Ytterligare ett exempel är när snön började totalt vräka ner. Husen och stugorna idag är byggda för att klara en hel del snömassa på taken. Men trots detta finns det ändå en gräns för att undvika onödiga och dyra skador på fastigheten. Med en övervakningskamera kan du enkelt se hur det ser ut. I vintras var det över 140 cm snö på vissa ställen i Sverige och det är jobbigt för taken. Vi skottade och skottade men det är det värt alla gånger, tack vare övervakningskameran. 

Hos Prylstaden hittar du även fantastiska felkodsläsare från bland annat iCarsoft och Foxwell samt riktigt häftiga spionprylar. Prylstaden har stor erfarenhet kring dessa produktgrupper, både felkodsläsare och även spionprylar. När det gäller spionkameror och spionprylar erbjuder vi på Prylstaden Sveriges mest kompletta utbud. Vilket betyder att kunskapen är stor och både via mejl eller telefon kan du få superbra och exklusiv service. Prylstaden erbjuder även marknadens lägsta priser på spionprylar, eftersom tillsammans med stor erfarenhet, kontaktnät men även stor inköpskvantitet, har vi förmånen till att göra det till dig som konsument.

Som exempel på några av Prylstadens alla prylar inom felkodsläsare, övervakningskamera och spionpryl skulle vi främst vilja lyfta:

ICARSOFT CR PRO - FELKODSLÄSARE

iCarsoft CR PRO är den mest kompletta felkodsläsaren på marknaden, kompatibel med över 40 olika biltillverkare!

IP ÖVERVAKNINGSKAMERA - ASGARI PTZ-80IR G2

En kanon kamera från Asgari of Sweden. PTZ-80IR G2 uppfyller alla dina krav kring optik och användarvänlighet.

FELKODSLÄSARE - FOXWELL NT680

En felkodsläsare för proffsen, stödjer alla typer av CAN, EOBD, OBB1 och ODB2 anslutningar.