Spionprylar, spionutrustning och spionkameror | Största utbud

Läsvärt inlägg för spionen inom oss.

De flesta av oss är uppvuxen med spionprylar och spionutrustning, antingen med fysiska prylar eller en favoritfilm med spioner. Däremot svalnar ofta intresset kring spionage av och vi blir mer och mer bekväma med samhället och situationen runt omkring oss. Prylstaden erbjuder Sveriges största och nyaste utbud av spionprylar, spionutrustning och spionkameror för alla, proffs spioner, hobby spioner men även roliga spionprylar för både ungdomar och barn. Oavsett kommer ni att märka att det säkerligen finns en del spionprylar runt om oss och även den spionutrustning du behöver. I denna artikel plockar vi ut några guldkorn till produkter som garanterat fångar ditt intresse.

Är du en av dom som hyr stugor, airbnb eller bor en del på hotell? Perfekt. Då är denna spionpryl något för dig. För en liten slant kan du fort och bra skanna igenom utrymmen med hjälp av en buggdetektor. En produkt som typiskt syns i filmer men, tro det eller ej, faktiskt existerar. Vår bästsäljande buggdetektor / sweeper upptäcker alla typer av anslutningar, dolda kameror, buggar, avlyssningsapparater etc. Denna spionpryl hittar även mobiltelefoner vilket kan ibland vara en rolig grej att ge bort, “du som aldrig vet var mobiltelefonen är, denna buggdetektor hittar mobilen åt dig”. En trygghet helt enkelt.

För lite mer proffs spioneri har vi på Prylstaden flertalet produkter i topp-siktet. En av dessa är spionpennan SPYREC PRO. SPYREC PRO spelar in ljud med genom en slimmad och snyggt designad spionpenna som är omöjlig att upptäcka. Spionpennan är utrustad med inbyggd 16gb lagring vilket motsvarar ungefär 192 timmars ljudlagring. Ja, spionpennan går även att använda som en vanlig kulspetspenna och skriva med – minimal chans att bli upptäckt!

Om vi istället kollar på några riktigt häftiga spionkameror erbjuder vi på Prylstaden lika brett sortiment med diskreta apparater som gör den dolda IP-kamerorna till riktiga spionverktyg. Vad sägs som en dold ip-kamera i en brandvarnare från SpyCam PRO? Liveinspelning med 1080p full HD gör denna spionkamera till en klass produkt. En brandvarnare går diskret att installera varsomhelst och eftersom brandvarnare oftast installeras i tak är det nästan en omöjlighet att upptäcka den dolda ip-kameran. Just denna spionkamera är utrustad med mörkerseende och rörelsedetektorer samt att det medföljer en mobil app för fjärrstyrning.

Om man då vill kombinera, både få en spionkamera samt en spionpryl erbjuder vi på Prylstaden en mängd olika produkter. Alltifrån spionglasögon, nyckelkameror, spiontändare och mycket mer. Men en personlig favorit är nog spionklockan. Spionklockan ser ut och fungerar precis som vanliga klockor – men med den “lilla” detaljen att dom både spelar in ljud, ta bilder och filmer. Fördelen med en spionklocka är att det är otroligt diskret och enkel att ta med. Våra spionklockor finns i olika designer, moderna, klassiska och sportiga samt håller hög kvalité. SpyCam spionklocka SC14 är ett riktigt guldkorn, super skarpa sensor och högupplöst knapphålskamera i fullHD (1920x1080p). Denna spionklocka spelar både in ljud, tar bilder och filmar, är vattentät och utrustad med mörkersyn.

Hur summerar vi då detta? Spionprylar, spionutrustning och spionkameror finns där du minst anar det och används av barn, ungdomar, hobby spioner och proffs. En buggdetektor hjälper till att lokalisera trådlösa enheter. Spionpennan kan användas som ett diskret verktyg för ljudinspelning. Den dolda ip-kameran i brandvarnaren kan se till att din fastighet sköts i enlighet med det uppsatta reglerna och spionklockan kan sitta runt armen i alla situationer. Surfa in på Prylstaden och under kategorierna Spionkameror och Spionprylar för att bläddra bland alla våra fantastiska spion produkter.