Trådlös, effektiv och diskret; det är nyckelord som beskriver veckans produkt riktigt bra! Om du är intresserad av att se det ingen annan ser eller ha ständig uppsikt över din entré kommer veckans produkt bli din nya bästa vän. Denna trådlösa titthålskamera liknar på pricken ett optiskt dörröga. Utåt sett går det inte att se att dörrögat i själva verket är en övervakningskamera. Perfekt när du ostört, likt en smidig spion, vill undersöka plötsliga ljud i trapphuset eller se vem det är som ringer på innan du öppnar upp din dörr.

Det är bara designen som veckans produkt har gemensamt med ett vanligt optiskt dörröga. Titthålskameran har en trådlös räckvidd på 100 meter så att allt som rör sig utanför din dörr kommer garanterat att fastna på bild. Koppla mottagaren till en TV-apparat eller annan mottagarenhet för att fånga upp bilden och se live. Hur skönt vore det inte om t.ex det plingar på dörren när ni sitter på tv:n och ni bara behöver byta kanal för att se exakt vem det är som står där. Är det Tom Selleck från Magnum P.I, ja då går man självklart upp och öppnar; men t.ex inte om det bara är en dörrförsäljare.

 

 

Ett vanligt tittöga ger sällan en skarp bild av miljön på andra sidan dörren något du aldrig behöver oroa dig för med detta kraftpaket. Övervakningskameran har 480 TV-linjer vilket ger en otroligt bra bild. Titthålskameran har en extern antenn som förbättrar mottagningen och en 90-graders bildvinkel som gör att allt som pågår utanför din dörr hamnar mitt i ditt synfält. Du behöver inte några sladdar eller kablar när du ska installera veckans produkt. Det du behöver göra är att ta bort det optiska dörrögat som är fastsatt i din ytterdörr och ersätta det med titthålskameran.

Veckans produkt är en del av ett övervakningspaket där det även medföljer en trådlös server som är ungefär lika stor som en iPhone. Denna lilla manick ger dig möjlighet att titta på övervakningsvideon live på en extern Tv-skärm, monitor eller dator. Produktpaketet innebär alltså att du kan sätta upp ett komplett, proffsigt och trådlöst övervakningssystem i ditt hem eller på kontoret! Veckans produkt skänker stor trygghet, trots sin ringa storlek, och du kan alltid se vad som försiggår utanför din dörr.