Spionkamera i Powerbank SpyCam PRO, Mörkerseende, Full-HD, 1080p, 5000 mAh, WIFi, 120 grader

Spionkamera i Powerbank SpyCam PRO, Mörkerseende, Full-HD, 1080p, 5000 mAh, WIFi, 120 grader

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

Betyg:
80% of 100
(1)
1999 kr
Rekommenderas

Spionkamera i powerbank, Mörkerseende, Full-HD 1080p. Rörelsedetektion, WIFi är en spionkamera i en klass för sig med sin subtila form och smidiga app! Ha lite extra koll på din barnvakt eller om tjuven är framme kommer dem inte titta snett på en anspråkslös powerbank som ligger på bordet. Utöver sin högkvalitativa inspelning i 1080p har Spionkameran även rörelsedetektion, liveövervakning via app och mörkerseende på upp till 6 meter samt ljudupptagning. Trots alla dessa funktioner kan den även fungera som en gammal hederlig powerbank när dina elektroniska apparater behöver lite extra laddning! 

Produkten har utgått, leta efter ersättningsprodukter i vårt sortiment av spionkameror här: https://www.prylstaden.se/spionkameror

Placera spionkameran var som helst i hemmet och känn dig säker när du ej är på plats. Då powerbanken även är en laddstation kan du filma 24/7 sålänge den är strömförd så att du kan vara säker på att ej missa en sekund! Via spionkamerans app kan du även ta stillbilder istället för att filma för att spara på minnet. Så vad väntar du på? Öka på din säkerhet i hemmet idag vare sig det är för att hålla koll på småttingen som sover eller kanske kolla läget med hunden när du är på resa! Spionkameran har även en inbyggd mic som du kan prata via i smartphone-appen för att kanske säga hej till hunden eller om du har ett barn hemma!

Med stöd för Micro-SD upp till 128gb och en vidvinkel på 120 grader kan du vara säker på att ingen viktig inspelning går förlorad och du kan känna dig tryggare än någonsin. Spionkamerans lilla form gör det lätt att ha den med sig om du behöver byta övervakningsplats som t.ex. sommarstugan, kontoret eller om du är ute och reser! 

Produktfunktioner

 • 2MP kamera
 • Wifi, P2P liveströmmning
 • Appstöd: Ja
 • Batteri. 5000mAH, 8 timmars batteri
 • 6M mörkerseende
 • Pushnotifikationer i app

Produktspecifikation

 • Lins: 1.0 Mega CMOS
 • Upplösning: 1080p
 • Videoformat: AVI
 • Komprimerat format: MJPEG
 • MicroSD - upp till 128gb (Ingår ej)
Mer information:
Pris 1999 kr
Tillverkare Aishine
Skriv din egen recension
Du recenserar:Spionkamera i Powerbank SpyCam PRO, Mörkerseende, Full-HD, 1080p, 5000 mAh, WIFi, 120 grader
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad