Spionpenna 720p HD, diskret och stilren

Spionpenna 720p HD, diskret och stilren

Prylstadens senaste spionpenna med 720p HD upplösning. Prisvärd och professionel spionkamera till Sveriges bästa pris.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

Betyg:
80% of 100
(1)
479 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-mt-mdp109
Tillverkare: -PS

En väldigt elegant och stilren SpionpennaPennkamera som är lika skön att skriva med som att filma och dokumentera med. Spionpennan spelar in videofilmer med ljud i 1280 x 720p alltså HD kvalitet. Det är dock inte bara det som spelar roll, linsen är gjord av Sony, vilket gör den till en av de mest högkvalitativa spionpennorna på marknaden. Den ger aboslut en bättre bild än de äldre spionpennarna då denna spelar in videofilmer i äkta 720p HD. 

 

Spionpennan är diskret som bara den, men just ifall ni befinner er bland personer som vet att det finns spionpennor; så har den en lucka som man kan skjuta upp för att dölja kameralinsen helt. 

 

Hur använder man spionpennan?

Om ni vrider på pennan så att den öppnas, så ser ni där en liten svart knapp som kan ställas in på läge: 1,2 eller 3. En mycket liten lampa kommer att lysa när ni spelar in, men den är smart placerad på pennans insida, så sätt pennan i er ficka eller på ett pappersblock så syns den inte. När pennan är avstängd går lampan inte att se alls.

 

Enkel att använda - Inga förkunskaper krävs

Då allting styrs med en knapp kan ni lätt som en plätt aktivera videoinspelningen, ta foton och spela in ljud på bara några knapptryckningar.

 

Fotoläge: Läge 1 för foto. När ni trycker på huvudknappen (operation key) så kommer en blå lampa att blinka en gång, vilket innebär att en bild har tagits.

 

Videoläge: Läge 2 för video. Tryck på huvudknappen (operation key) och håll in den i 2 sekunder för att starta videoinspelningen, vilket visas genom att en röd lampa börjar blinka. Kameran börjar då automatiskt att filma tills ni trycker på knappen igen för att stoppa inspelningen. Ni vet att den slutat filma då den blå lampan lyser igen.

 

Audioläge: Läge 3 för röstinspelning. Tryck på huvudknappen (operation key).  Den blå lampan blinkar under röstinspelningen och när ni vill sluta spela in ljud så trycker ni på huvudknappen igen och då lyser den blå lampan istället för att blinka.

Spionpenna med dold kamera

Produktspecifikation:

 

  • Spionpenna med HD Spionkamera
  • Äkta 720p HD 1280 x 720
  • Sony Lins
  • AVI Format
  • 5mpx stillbilder
  • Plug & play
  • Kompatibel med MAC, PC, Linux etc.
  • Inbyggd mikrofon
  • 30fps
  • Videofilmer med ljud

 

Pennan brukar även kallas:

Penna med dold kamera

Spionkamera i penna

HD Spionpenna med kamera

 
 
Mer information:
Pris 479 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Spionpenna 720p HD, diskret och stilren
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad