Sportiga spionglasögon 720p + 4GB inbyggt minne

Sportiga spionglasögon 720p + 4GB inbyggt minne

Sportiga

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

719 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-sc-gk5
Tillverkare: -PS

Spionglasögon i lite mer sportig modell. Perfekt att ha med sig på resan, fisketuren eller andra aktiviteter där man vill filma med händerna fria. Filma genom att titta på ditt mål, då hinner man ta mentala bilder samtidigt som man spelar in digitala bilder. Minne är värda att upplevas såsom sparas och med det 4gb inbyggda minnet kommer ni få plats med cirka 103 minuters vodeinspelning. Det går däremot med en enkel koppling till valfri dator (medföljer usb kabel) överföra videofilmerna för att kunna spela in på nytt!

 

Det sitter 1 par solglasögon på, däremot följer det med svagare glas som man enkelt byter ut. på så sätt kan man ha på sig glasögonen, även när det inte är soligt.

 

Spionglasögonen har en indikatorlampa som indikerar när glasögonen filmar, tar bilder eller helt enkelt bara är på viloläge/standby. Den är dock på insidan av ramen och synt inte av andra.

 

Enkel att använda: Spionglasögonen har endast 2 knappar. 1 knapp som sätter på enheten i standby läge, och en knapp som tar bilder och spelar in videofilmer. För att ta bilder trycker man och släpper kameraknappen 1 gång. För att spela in videofilmer så trycker man och håller in kameraknappen i 2 sekunder, den börjar då spela in videofilmer. Enklare än såhär blir det inte!

 

Produktspecifikation

  • Upplösning på videofilmer: 720 * 480
  • Inbyggd mikrofon
  • 2 glas medföljer. 1 för soligare miljöer, och en för mindre soliga miljöer.
  • 30 fps / 30 bildrutor i sekunden = Flytande videofilmer
  • Videofilmerna tar 39mb / minuten
  • 4GB inbyggt minne
Mer information:
Pris 719 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Sportiga spionglasögon 720p + 4GB inbyggt minne
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad