Spycam PRO Power IR, FullHD spion-väggadapter med Wifi, IR-nattseende, H.264, Rörelsedetektion, Push-larm

Spycam PRO Power IR, FullHD spion-väggadapter med Wifi, IR-nattseende, H.264, Rörelsedetektion, Push-larm

Spycam PRO Power IR, FullHD spion-väggadapter med Wifi, IR-nattseende, H.264, Rörelsedetektion, Push-larm

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

Betyg:
100% of 100
(1)
1999 kr
Rekommenderas

Detta är den senaste versionen av superpopulära Spycam PRO Power, nu med IR-mörkerseende på hela 6 meter! Denna spionväggadapter gör det superenkelt att diskret övervaka hemmet vart man än är tack vare det interna WiFi-chippet som ansluter spionväggadaptern till ens hemmainternet, sedan kan man ansluta via den medföljande appen vart man än är - och även få rörelselarm om rörelse detekteras.

Då Spycam PRO Power IR ansluts direkt i väggen behöver man inte oroa sig om batteritid och kan övervaka 24/7.

Skarp sensor

Spycam PRO Power IR har en högupplöst sensor som fångar video i vass FullHD (1920x1080), vilket garanterar att inga viktiga detaljer går miste och ger video som enkelt skalar upp för senare uppspelning på större displayer utan att förlora detaljer. Spionväggadaptern har en plats för microSD-kort och stödjer kort upp till hela 128 GB, vilket ger nog med utrymme för inspelningar på flera dagar.

Spionkameran använder sig av den avancerade komprimeringsstandarden H.264 vilket levererar högupplöst video med suverän balans mellan kvalitet och storlek, vilket tillåter streaming till mobilen utan att förbruka för mycket surf. Flera olika kvalitetslägen går att ställa in vid streaming om man inte behöver FullHD och vill spara på extra data, eller har en dålig internetanslutning.

Bred vidvinkel

Spionkameran är ideal för alla sorters utrymmen tack vare sin breda vidvinkel på 90°, detta ger en bred bild som fångar upp mer av rummet jämfört med de flesta spionkamerorna i samma klass. Detta kombinerat med den höga upplösningen ger en bra överblick full av detaljer. Kameralinsen är vinklad 15° uppåt vilket gör enheten ideal för användning i även låga vägguttag. Naturligtvis går det även att vända kameran i eluttaget om man monterar den högre upp, för en 15° vinkel nedåt mot golvet istället!

Avancerade funktioner och IR-belysning

Enheten har motion detection vilket automatiskt känner av och börjar filma vid detekterad rörelse upp till 6 meter bort. Man kan själv ställa in om funktionen ska vara igång och om man vill få push-larm direkt till mobilen vid detektion. Spycam PRO Power IR har även en funktionell USB-port vilket ger den ökad realism om man väljer att t.ex. ladda sin mobil med adaptern. 

Helt nytt är en kraftig och helt dold IR-diod som lyser upp hela 6 meter ut i natten, perfekt för övervakning när man t.ex. är på semester och inte vill behöva lämna belysningen på.

Diskret design

Spycam PRO Power IR har en helt dold kameralins som döljer sig bakom tonad plast, något som gör den omöjlig att upptäcka.

Mobilapp

Den lättanvända mobilappen är allt som behövs för att installera spionkameran och möjliggör livestreaming av video vart man än är. I appen kan man även få notifikationer när rörelse känns av, ändra videokvalitet, vända bilden digitalt vid behov, och en mängd andra inställningar, samt börja spela in videoklipp eller ta bilder direkt till mobiltelefonen. Appen finns att ladda ned gratis för både iPhone och Android

Även övervakning direkt via dator stöds.

Specifikationer

 • Upplösning: FullHD (1920x1080 @ 25 FPS)
 • Vidvinkel: 90°
 • IR-mörkerseende: Ja, 6 meter 
 • Linsvinkel: 15° uppåt
 • Videokomprimering: H.264 (ca 20MB per minut)
 • Lagring: microSD (upp till 128 GB)
 • Strömförsörjning: Vägguttag
 • Motion detection: Ja
 • Push-larm: Ja
 • P2P: Ja
 • Anslutning: WiFi 802.11 b/g/n
 • Systemkrav: Windows/OSX, Android/iOS, stödjer även VLC, IE7, Chrome, Firefox, Safari etc.
 • Dimensioner: 70 x 40 x 55 mm
 • Vikt: 64 g

Innehåll

 • Spycam PRO Power IR
 • Manual
 • CD
 • microSD-läsare
 • Reset-pinne
Instruktioner: 

När ni är ansluten till enhetens wifi och slungas vidare till telefonens wifi inställningar via appen. Säkerställ att ni är wifi ansluten till enheten, det kan stå att internet inte är tillgängligt. Det är ok! Tryck därefter på mobilens tillbakaknapp för att slutföra det sista steget! 
Mer information:
Pris 1999 kr
Tillverkare Aishine
Skriv din egen recension
Du recenserar:Spycam PRO Power IR, FullHD spion-väggadapter med Wifi, IR-nattseende, H.264, Rörelsedetektion, Push-larm
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad