Superliten spårsändare/GPS-tracker med mikrofon för avlyssning

Superliten spårsändare/GPS-tracker med mikrofon för avlyssning

Superliten spårsändare/GPS-tracker med mikrofon för avlyssning

Avlyssningsbugg och GPS Tracker i ett miniformat.

Lev. Art.nr:

2499 kr Inkl. moms Kampanjpris ORD. PRIS 2999 kr
På väg till lagret
  • Endast 39kr frakt
  • 60 dagars öppet köp
  • Blixtsnabb leverans
  • Ingen fakturaavgift

Artikelnummer: ps-gt-16spy

Denna spårsändare har många bra användningsområden. Dess primära funktion är att helt enkelt visa vart den befinner sig samt ge dig möjlighet att lyssna ochspåra position via GPS Trackern / Spårsändaren. Du tar själv kontakt med sändaren genom telefonen och kan på så sätt få exempelvis GPS-koordinaterna via en länk eller en bild som visar vart sändaren befinner sig. Du kan även ringa upp sändaren för att höra vad sändaren snappar upp samt aktivera inspelningsfunktionen om du skulle vilja det.

Många användningsområden

Är du en orolig förälder och vill kunna ha koll på vart dina barn är så är denna lilla spårsändare ett enkelt och prisvärt sätt att göra det på. Den diskreta och minimala designen gör att barnet enkelt kan ha den i fickan, ryggsäcken eller något annat ställe. På så sätt kan du alltid ta reda på vart ditt barn är och barnet har även möjlighet att ta kontakt med dig vid nödfall. Det är naturligtvis inte bara barn som du kan spåra med denna produkt. Den passar lika bra till de äldre, lite förvirrade personerna samt till olika värdefulla produkter eller fordon som du vill kunna ha koll på.

Spåra bilen, datorväska eller kameran

Du kan enkelt placera spårsändaren i din datorväska för att alltid ha koll på vart den befinner sig. Om du exempelvis arbetar som fotograf och är orolig för dina dyrbara linser och kameror så är denna spårsändare perfekt att placera i kameraväskan tack vare sin minimala storlek. Oavsett vad du har för dyrbara produkter du vill kunna spåra och övervaka så kan du göra det med denna lilla spårsändare.

En enkel och funktionell produkt.

Denna tracker är perfekt för dig som vill kunna spåra och samtidigt även höra och se vad som händer. Spårningsfunktionen är baserad på att operatören skickar GPS-koordinaterna, vilket visar vart närmsta mobilmast är. Vill du få mer precisa koordinater så kan du hitta andra produkter som är speciellt utformade för just detta i vårt sortiment.

Produktinfo:

  • Frekvens: 850Mhz/900Mhz/1800Mhz/1900Mhz (Quad-band)
  • Dimensioner: 35x20x14 mm
  • Kontrollera via SMS
  • Standbytid: 2 – 3 dagar, (Om alarmfunktion är av: 10 – 12 dagar)
  • SIM-kort och Micro SD-kort ingår ej
Mer information:
Pris2999 kr
Tillverkare-PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Superliten spårsändare/GPS-tracker med mikrofon för avlyssning
Ditt betyg
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.