Supersnabb Professionell Radiostyrd Racingbåt 40km/h

Supersnabb Professionell Radiostyrd Racingbåt 40km/h

Professionell radiostyrd racingbåt med en topphastighet på hela 40km/h

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

999 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-rc-dmboat-b03
Tillverkare: -PS

Tävla mot dina vänner med denna snabba, coola och fjärrstyrda motorbåt och krossa dem när du snabbare än vinden tar dig över mållinjen. Det är inte svårt att imponera med den här pärlan som har en toppfart på hela 40 km/h och lätt kör ifrån dina polares leksaker och fjärrstyrda motorbåtar. Den mäter hela sjuttio centimeter i längd och väger 680 gram, och kan lätt mäta sig med konkurrenter på marknaden till ett pris som passar de flesta plånböcker. Varför inte köpa en var så kan hela ditt kompisgäng tävla på lika villkor? Må bäste man eller kvinna vinna när allt hänger på skicklighet. Tävla om att korsa sjön snabbast, eller testa båtens kapacitet på riktigt genom att racea längs en utmärkt bana med avancerade svängar och snäva kast. Plocka poäng genom att passera genom portar eller nå olika mål. När det gäller tävlingsformer är det bara er fantasi som sätter gränserna, och din fjärrstyrda racingbåt Atlantic med dubbla propellrar kommer att leverera som önskat när du utmanar dina vänner.

Fjärrkontrollen har en räckvidd på imponerande femtio meter och du kan alltså köra över stora delar av din lilla sjö utan att tappa din båt. Den fjärrstyrda racerbåten Atlantic passar också för lekar hemma i poolen, i en damm i närmaste park eller praktiskt taget alla vattendrag du hittar. Det är båtens dubbla propellrar som hjälper den att komma upp i topphastigheten på 40 km/h, och du kommer genast igång med din racing. Båten kan plockas upp ur sin låda och så gott som sjösättas direkt, bara att ladda med batterier och du är igång med din racing.

Specifikationer:

 • Generella
 • Frekvens: 27/40
 • Dubbla 380 propellrar
 • Hastighet: 30-40 km/h
 • Räckvidd fjärrkontroll: 50 meter
 • Strömanslutning: 220-240V
 • Strömkälla båt: 8.4V 1800mAh uppladdningsbart Batteri (Inkluderas)
 • Strömkälla fjärrkontroll: 8x AA Batterier (Ej inkluderade)
 • Batteritid båt: 15-20 min
 • Uppladdningstid båt: 5 Timmar

Dimensioner

 • Mått: 700x200x220mm (L x B x H)
 • Vikt: 680g
Mer information:
Pris 999 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Supersnabb Professionell Radiostyrd Racingbåt 40km/h
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad