Trådlös intraoral WIFI inspektionskamera, tandläkarkamera

Trådlös intraoral WIFI inspektionskamera, tandläkarkamera

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

999 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-intraoral
Tillverkare: -PS

Tandvård är alltid viktigt men det är inte alltid så lätt att ta hand om sina tänder, speciellt eftersom det vanligtvis inte går att titta närmare på tänderna själv och se i detalj hur det ser ut. Med denna trådlösa intraorala WIFI-kamera kan du dock snabbt och enkelt se exakt hur dina tänder mår.

Undersök tänderna direkt

Denna trådlösa kamera är perfekt för dig som vill kunna undersöka dina tänder. Kameran ser ut som en elektronisk tandborste men istället för att borsta tänderna så visar den dina tänder i närbild. Allt du behöver göra är att installera företagets app på din telefon, surfplatta eller dator och sedan koppla ihop kameran via ditt trådlösa nätverk. Kameran streamar videon direkt till din uppkopplade enhet. För att ge dig maximal synlighet så ingår det sex starka små LED-lampor till den intraorala kameran. Dessa belyser med ett vitt sken (5600K) som ger dig en realistisk färgåtergivning.

Du kan naturligtvis även använda kameran för att undersöka andra delar av kroppen. Kameran är exempelvis perfekt för att själva undersöka din hårbotten. Den går även utmärkt att använda för att undersöka andra svåråtkomliga ytor eller områden. Kameran har en upplösning på 1 MP och du kan zooma in upp till fem gånger. Kameran har även ett inbyggt batteri och kan laddas med en USB-kabel precis som en mobiltelefon. Börja undersöka dina tänder redan idag. Har du några frågor kring produkten så kan du alltid kontakta vår kundsupport. Vi finns att nå både via mejl och via vårt kontaktformulär som finns här på hemsidan.

 

Produktinfo:

  • Upplösning: 1MP 640x480
  • 6 LED-lampor (5600K)
  • 4 Ljuslägen
  • Förstoring upp till 5x
  • Batteri: 3.7V 2100 mAh (inbyggt)
  • Laddningsstid: Cirka 1 timma
  • Användningstid: Cirka 3 timmar
  • Stöd för: iOS, Android, Windows
Mer information:
Pris 999 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Trådlös intraoral WIFI inspektionskamera, tandläkarkamera
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad