Tramigo T22 - Bil GPS-tracker

Tramigo T22 - Bil GPS-tracker

Bil GPS-tracker i toppklass. Varför vara orolig över att lämna bilen på ett obevakat område i onödan? Med Tramigo T22 lokaliseringsapparat kan ni i lugn och ro lämna bilen och sköta era affärer utan att behöva oroa er. Tack vare den inbyggda rörelesensorn

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

0 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: tr-t22-c
Tillverkare: Tramigo

Tramigo T22 är lättinstallerad och användarvänlig. Strömtillförseln kan ske på 2 sätt, antingen direkt genom bilbatteriet eller kan T22 användas som bärbar apparat då den har ett inbyggt batteri.På så sätt hade man kunnat använda gps trackern som spårsändare i flera bilar genom att flytta över den till ett nytt fordon, när byte av fordon sker. Det är även möjligt att följa ert fordon live, genom medföljande programvara på datorer, surfplattor och smartphones.

 
GPS Trackern har utgått och blivit ersatt av den nyare modellen T23 Track.
Tramigo t23 Track hittar ni på nedan länk:

 

M3 har rekommenderat den här produkten i sin tidning:

http://m3.idg.se/2.1022/1.179997/test-av-gps-trackers

Engångskostnad - Inga andra avgifter

Tack vare den inbyggda gps mottagaren slipper ni alla onödiga månatliga och årliga abonnemangsavgifter. Alla operatörers simkort fungerar, och programvaran till mobiltelefonen och PC:n är gratis och kan laddas ner från Tramigos websida.

Trygghet

Kan man verkligen sätta ett pris på tryggheten? Lätt som en plätt kan ni hålla koll på drömbilen men även era nära och kära. En väldigt bra funktion i Tramigo T22 är att den även kan användas om nödtelefon då den har SOS knapp som skickar iväg ett meddelande till ett inprogrammerat nummer.

 

Är du orolig över att lämna din bil på ett obevakat område?

Med Tramigo T22 lokaliseringsapparat kan du i lugn och ro lämna bilen obevakad. Den har ett inbyggt rörelsesensoralarm och en GPS mottagare, som alarmerar så fort bilens motor startar eller bilen rör på sig utan lov. Du får alarmet direkt till din mobiltelefon oberoende av plats och tid. Du kan följa med bilens rörelser och t.o.m. stanna motorn på bilen. T22 är mycket lätt installerbar i vilken bil som helst den kan endera installeras så att den använder bilens batteri eller alternativt som en bärbar apparat, då den också går att flytta mellan olika fordon. T22 styrs med hjälp av lätta kommandon direkt från mobiltelefonen.  Alla T22 anordningar och programvara fungerar 100 % på svenska

 

Varför betala månatliga eller årliga abonnemangavgifter?

Glöm alla dyra lokaliserings- och uppföljningslösningar! Med Tramigo har du inga kontrakt, månadsrater eller andra kostnader. Bara du och de av dig utvalda användarna kan kolla fordonets läge du betalar bara för de sända textmeddelandena vilken som helst operators sim kort fungerar. Programvaran till mobiltelefonen och PC:n är gratis och kan laddas ner från dessa web-sidor.

 

Känn alltid till var dina familjemedlemmar befinner sig

Tramigo T22 håller dig och dina närmaste lugna du kan kolla var de befinner sig via din mobiltelefon oberoende av plats och tid. Tramigos patenterade TLD lägesuppgiftsdata innehåller ett tusental kända platser i Sverige och dess närområden grannländernas stränder. T22 kan användas även som bärbar modell och kan då förflyttas t.ex. till väskan eller ryggväskan för personuppföljning. T22 fungerar även som nödtelefon trycker du på sos knappen skickar den automatiskt ett meddelande till ett inprogrammerat nummer. Som extra funktion bl.a. användningsstopp och fjärrlystring från mobiltelefon.

Högklassig kvalitet, pålitlighet och support

Tramigo är ett finskt företag, som har tillverkat GPS lokaliseringsapparater sedan år 2002. Tramigos produkter används för tillfället i över 120 länder. Tramigo har utvecklats i Sverige och komponenterna är europeiska. T22 apparaten och programvaran fungerar fullständigt på svenska. Alla Tramigos produkter har 2 års garanti och produktstödet betjänar 24 timmar i dygnet 7 dagar i veckan.

Produktspecifikation:

 • Spåra fordonet på begäran och se var bilen befinner sig när som helst. Både med karta, koordinater och adresser (med sms meddelanden)
 • Rörelseaktiverad larm
 • Avlyssning - ring upp enheten och fjärravlyssna
 • Hastighetslarm
 • SOS-Knapp / Nödtelefon
 • Geografiskt staket - D.v.s. spårsändaren akn larma om bilen eller fordonet lämnar ett visst område
 • 2st 1/0 bilportar för avstängning av fordon mm
 • Rese-rapport: Meddelar när fordonet börjar åka och när det stannar
 • Följ fordonet live genom datorn

 


 

M1 Fleet Gratis PC programvara för flottvaktande

M1 Fleet är en gratis programvara för PC som möjliggör ett lättare, säkrare och roligare sätt att lokalisera din flotta, personal eller dina familjemedlemmar. M1 Fleet rekommenderas ifall du behöver lokalisera flera T22 samtidigt. För mobilt bruk finns även M1 Move programvara, som är gratis.

Fördelar för flottägare

M1 Fleet är ideal för SME daglig styrning av flottan och för flottsäkerhet sant säkerhetsapplikationer.TLD landmärkena ger dig en säker uppfattning om dina fordons eller din personals läge saMt gör Maps eller Earth snabbare och lättare att förstå. Du kan låta din personal med hjAlp av M1 Fleet programvara för PC lokalisera fordonen från kontoret då du med en M1 Move samtidigt gör det samma under ett kundmöte.

M1 Fleet kräver ett modem för att sända och ta emot SMS och Tramigo har testat Siemens TC65 (Quad band) eller TC35i (900/1800). Dessa modemserier kan beställas direkt från Tramigo. M1 Fleet har utvecklats för att stöda vilket som helst GSM v7.0 standardmodem, däremot stöder företaget endast Siemens modem.

Egenskaper:

 • Kartor Tramigos lägen visas med hjälp av Maps eller. Användaren kan välja mellan kartor, satellitbilder eller både och.
 • Alarm Högt prioriterade rapporter från din Tramigo kan understreckas eller också aktivera ett ljud ifall så önskat.
 • Live Tracking Visar läget för inkommande rapporter automatiskt för en eller alla dina Tramigos.
 • Smart lokalisering Med en knapptryckning kan du snabbt välja flera lokaliserinsalternativ för att nära lokaliser stulna fordon eller dyrbar last. Enhetsikonen blir röd till färgen för att du lätt ska kunna se dina viktiga Tramigos.
 • Breadcrumb Trail Kolla in lägena som din Tramigo besökt under en eller flera resor under ett dygn, en vecka eller en månad
 • Control Center Från kontrollcentret kan du lätt endast med en musklick välja alla dina viktigaste rapportalternativ för varje Tramigo. Rese-, hastighetS-, alarm-, zon-, avstånds- och tidrapporterna blir lättare att använda.

Lätt att installera: ladda ner denna fil och kör setup.exe. Krav på system finns listade i användningsmanualen.

Tramigo M1 Move - lokalisering var som helst

M1 Move är en gratis programvara för mobiltelefoner som erbjuder ett lättare, mera säkert och roligare sätt att lokalisera din flotta, din personal samt familjefordon. M1 Move rekommenderas ifall du behöver lokaliserar flera T22 på samma gång. För kontorsanvändning finns även M1 Fleet PC programvara, som är gratis.

Fördelar för flottägare och fältpersonal

M1 Move lämpar sig perfekt för en flottägare; du kan ha alla dina fordon i din mobiltelefon och lokalisera dina företagsbilar och din personal oberoende av tid och plats. Du får vilka som helst automatiska påminnelser eller rapporter till din telefon och kan lätt styra ett tiotal fordon från den. TLD Landmark ger dig en omedelbar vetskap om dina fordons eller din personals läge och gör Maps lättare och snabbare att förstå. Du kan låta din personal lokalisera fordonen från kontoret och samtidigt själv göra det samma med hjälp av M1 Move medan du är på vägen eller på en kundträff.

M1 Move är ett utomordentlig redskap för din fältpersonal. Du kan vakta dina fordon eller din personal när som helst eller med M1 Fleet på ditt kontor. Du kan ge din fältpersonal tillfälligT eller permanent tillstånd att lokalisera och vakta utvalda fordon. M1 Move är ett nödvändigt redskap för säkerhetsoperationer, fordonsåterhämtningsteam och andra fältoperationer.

M1 Move för familjeanvändare

Köp en T22 till alla dina familjemedlemmar och fordon. M1 Move är ett lätt och roligt sätt att öka lugnet i familjen. M1 Move alarmerar dig ifall något händer och du kan enkelt lokalisera alla familjens fordon; bilar, motorcyklar, båtar, barn eller makar när som helst.Med hjälp av Move Map kan du även överraska din fru!

Egenskaper:

 • den revolutionära Move Map egenskapen gör det möjligt för dig att omedelbart åskådliggöra landmärkena närmast din T22. En blick och du vet var din T22 finns.
 • M1 Move hjälper Maps användare! Den visar TLD landmärken på Maps botten; du förstår dina fordons eller dina närmastes läge utan problem.
 • Den användarvänliga navigationsmenyn gör det möjligt att skicka kommandon till din T22 utan att måsta komma ihåg textkommandon. Du behöver bara välja från menyn och skicka iväg kommandot.

Installationen är lätt: besök m.tramigo.net och få din kopia.

 

Mer information:
Pris 0 kr
Tillverkare Tramigo
Skriv din egen recension
Du recenserar:Tramigo T22 - Bil GPS-tracker
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad