Tramigo T22 gps tracker till båt

Tramigo T22 gps tracker till båt

Tramigo T22 Boat Tracking device är en av marknadens bästa gps spårare.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

2995 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: tr-t22-boat
Tillverkare: Tramigo
Tramigo T22 till båten är en lättanvänd och smidig spårsändare med många avancerade funktioner. Installationen och konfigurerandet är enkelt. Med hjälp av er mobiltelefon kan ni spåra och ge kommando till båt-trackern genom enkla sms-meddelanden. Endast behöriga kan styra gps-trackern och detta i samband med en fyrsiffrig kod för extra säkerhet.
 
Produkt har utgått. 
https://www.prylstaden.se/gps-trackers-till-bat
 
 
M3 har rekommenderat den här produkten i sin tidning:
T22 Lokaliseringsapparat till båt

Lokaliseringsapparat till båt

Är din båt, motor och trailer i säkerhet?

Tramigo T22 GPS/GSM lokaliseringsapparat till båt innehåller ett rörelsesensoralarm, en GPS mottagare samt en vattennivåsensor , som informerar dig omedelbart ifall ditt ankar lossnat, om din båt rör sig utan lov eller om pilsvattnet höjs. Du får alarmet direkt till din telefon oberoende av plats och tid. T22 till båt är mycket lätt att installera till vilken båt, aktermotor eller vattenskoter som helst. Den kan användas som fast installerad eller som bärbar version, då den är lätt att flytta mellan olika fordon, t.ex. från båt till trailer. T22 apparaten styrs med lätta kommandon direkt från mobiltelefonen.  Alla T22 anordningar och programvara fungerar 100 % på svenska.

Varför betala månatliga eller årliga abonnemangavgifter?

Glöm alla dyra lokaliserings- och uppföljningslösningar! Med Tramigo har du inga kontrakt, månadsrater eller andra kostnader. Bara du och de av dig utvalda användarna kan kolla fordonets läge du betalar bara för de sända textmeddelandena  och vilken som helst operatörs sim-kort fungerar. Programvaran till mobiltelefonen och PC:n är gratis och kan laddas ned från dessa webbsidor.

Känn alltid till er båts position

Dina familjemedlemmar och båtlivskompisar kan kolla din båts läge direkt från sin mobiltelefon. Ifall du har en båt tillsammans med någon annan, vet du med hjälp av T22 alltid var båten finns. Tramigos patenterade TLD lägesuppgiftsdata innehåller ett tusental kända platser i Sveriges havsområden och grannländernas stränder. T22 kan användas även som bärbar modell och då kan den förflyttas t.ex. till väskan eller ryggväskan för personuppföljning. T22 fungerar även som nödtelefon trycker du på sos knappen skickar den automatiskt ett meddelande till ett inprogrammerat nummer.

Högklassig kvalitet, pålitlighet och support

Tramigo är ett finskt företag, som har tillverkat GPS lokaliseringsapparater sedan år 2002. Tramigos produkter används för tillfället i över 120 länder. Tramigo har utvecklats i Finland och komponenterna är europeiska. T22 apparaten och programvaran fungerar fullständigt på svenska. Alla Tramigos produkter har 2 års garanti och produktstödet betjänar 24 timmar i dygnet 7 dagar i veckan.

 

Produktspecifikation:

 

  • Spåra fordonet på begäran och se var det befinner sig när som helst. Både med karta, koordinater och adresser (med sms meddelanden)
  • Live Spårning på PC genom medföljande programvara
  • Rörelseaktiverad larm
  • Avlyssning - ring upp enheten och fjärravlyssna
  • Hastighetslarm
  • SOS-Knapp / Nödtelefon
  • Geografiskt staket - D.v.s. spårsändaren kan larma om bilen eller fordonet lämnar ett visst område
  • 2st 1/0 bilportar för avstängning av fordon mm
  • Rese-rapport: Meddelar när fordonet börjar åka och när det stannar
Mer information:
Pris 2995 kr
Tillverkare Tramigo
Skriv din egen recension
Du recenserar:Tramigo T22 gps tracker till båt
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad