Väckarklocka i form av en filmklappa

Väckarklocka i form av en filmklappa

Väckarklocka i form av en filmklappa

Lev. Art.nr:

499 kr

På väg till lagret

  • Endast 39kr frakt
  • 60 dagars öppet köp
  • Blixtsnabb leverans
  • Ingen fakturaavgift

Artikelnummer: ps-kl-1113

Svårt att komma upp på morgonen för att du spenderade halva natten med att sitta uppe och titta på dina favoritfilmer?! Jo, det där känner vi igen. Vi har här en cool produkt som säkert kan hjälpa dig när du behöver komma upp ur sängen på morgonen. Denna coola väckarklocka är formad som en riktig filmklappa och passar perfekt till den hängivne filmfantasten. Den anger tiden i både timmar, minuter, sekunder och tiondelar och använder 24-timmarssystemet som vi föredrar här i Sverige. Klockan anger också dag, månad och år, och kopplas in i ett vanligt vägguttag.
Alarmet kommer att envisas i tio minuter om du inte kommer upp direkt när det ringer. Inte förrän du slår ihop klappan, precis som på en filminspelning, kommer den att tystna.

Det här är den perfekta presenten till alla filmnördar som vill inreda sitt hem efter sitt största intresse, och den snygga klappan passar i de flesta hem. Designen är klassisk och klockan ser verkligen ut som en riktig klappa som används under filminspelningar. Kanske kan den här komma till användning för den som vill göra sina första egna filmprojekt lite seriösare än vanligt. Det är alltid läge att ta sina hemvideor till en högre nivå, vem vet i vilken familj det döljer sig en framtida Fellini eller Spielberg. Eller för all del, det kan ju vara en "familjen Bergman" vi pratar om.

När du väl har denna väckarklocka hemma, i formen av en klappa, ser vi inte hur du skulle ha några problem med att komma upp på morgonen. När det ringer är det ju bara att slå till klappan och – Action!


Kontroller: UPP, Alarm PÅ/AV, TID, Ställ alarm, Ner, Upp
Tidsangivelse: 24.timmarsklocka. Timme, Minut, Sekund, Tiondels sekund.
Datumangivelse: Dag, Månad, År
Alarmet ringer i 10 Minuter
Fungerar i temperaturerna -10 till +50 °C
Strömkälla: Adapter
100-240 V, 50/60Hz
DC 6V
Mått: 185X225X26 mm (HxBxD)

Mer information:
Tillverkare-PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Väckarklocka i form av en filmklappa
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.